Договір купівлі продажу будинку (житлового)

  1. Предмет договору
  2. Ціна договору і порядок розрахунків
  3. Істотні умови договору
  4. список додатків
  5. Адреси, реквізити та підписи сторін

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

, Паспорт, виданий р, код підрозділу, який (а) надалі, чинний (а) як фізична особа,

, Паспорт, виданий р, код підрозділу, який (а) надалі, чинний (а) як фізична особа,

разом іменовані Сторони, а індивідуально - Сторона, уклали цей (далі по тексту - Договір) про наступне:

1.

Предмет договору

1.1.

Відповідно до Договору зобов'язується передати у власність, а прийняти і оплатити частку в розмірі () на житловий будинок з кадастровим номером:, розташований за адресою:, загальною площею: кв.м., кількість поверхів - (далі по тексту -), і володіє наступними індивідуальними характеристиками:.

1.2.

, Частка якого передається, належить на праві власності, на підставі, про що в Єдиному державному реєстрі нерухомості м зроблено запис реєстрацію №.

1.3.

Одночасно з передачею частки в праві власності на частку в праві власності на земельну ділянку (далі по тексту - Земельна ділянка) пропорційно частці у праві власності на.

Земельна ділянка має наступні індивідуальними характеристиками:.

Зазначена частка на Земельна ділянка належить на праві власності на підставі, про що в Єдиному державному реєстрі нерухомості м зроблено запис реєстрацію №.

1.4.

гарантує, що на момент укладення Договору частка у праві власності на і Земельна ділянка належить на праві власності, в спорі і під арештом не перебувають, не є предметом застави, не обтяжені правами третіх осіб.

1.5.

, Що осіб, зареєстрованих / проживають в приміщенні, немає.

1.6.

Справжнім про перелік осіб, які мають право проживання в, а саме:.

2.

Ціна договору і порядок розрахунків

2.1.

Ціна (вартість) частки у праві власності на, передбачений п. 1.1 Договору, становить () руб.

2.2.

Ціна (вартість) частки у праві власності на включає в себе вартість одночасно переданої відповідно до п. 1.3 Договору частки у праві власності на Земельну ділянку.

2.3.

Ціна (вартість), встановлена ​​Договором, узгоджена і затверджена Сторонами, є остаточною і зміні не підлягає.

2.4.

Оплата за Договором здійснюється шляхом стовідсоткової передоплати до подачі документів для державної реєстрації переходу права власності за договором.

2.5.

Оплата за Договором здійснюється власними коштами шляхом передачі готівкових коштів.

3.

Істотні умови договору

3.1.

Частка в праві власності на підлягає передачі безпосередньо за місцем знаходження. Передача частки оформляється двостороннім актом прийому-передачі, що підписується Сторонами або уповноваженими представниками Сторін. Акт прийому-передачі є невід'ємною частиною Договору. Частка в праві власності на підлягає передачі безпосередньо за місцем знаходження

3.2.

Ризик випадкової загибелі або випадкового пошкодження переходить на з дня підписання акту прийому-передачі, передбаченого п. 3.1 Договору.

3.3.

Право власності на частку переходить до після державної реєстрації переходу права власності на частку в порядку, встановленому законодавством про державну реєстрацію прав на нерухоме майно та угод з ним.

3.4.

Частка в праві власності на повинна бути передана відповідно до умов Договору в термін до м

3.5.

Витрати по державної реєстрації переходу прав власності за Договором в органі, що реєструє.

3.6.

Сторони несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання своїх зобов'язань за Договором відповідно до законодавства Росії.

3.7.

Зміст угоди, її наслідки, відповідальність, права і обов'язки Сторонам відомі та зрозумілі. Сторони укладають Договір добровільно, не внаслідок збігу тяжких обставин або на вкрай невигідних для себе умовах, Договір не є для Сторін кабальної угодою.

3.9.

Договір складений в примірниках російською мовою по одному для кожної із Сторін і один екземпляр для реєструючого органу.

4.

список додатків

5.

Адреси, реквізити та підписи сторін

:, Дата народження - р .; місце реєстрації - ; Поштова адреса - ; тел. -; e-mail -; ІПН -; л / рах в к / с; БИК; паспорт:, виданий р, код підрозділу.

Від імені _______________

:, Дата народження - р .; місце реєстрації - ; Поштова адреса - ; тел. -; e-mail -; ІПН -; л / рах в к / с; БИК; паспорт:, виданий р, код підрозділу.

Від імені _______________

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online