Житомир.info | У Житомирі на аукціоні зібрали 5 тис. Гривень для купівлі обладнання в дитячу лікарню

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

До Міжнародного дня захисту дітей в Житомирі втретє проведено «Мовчазний аукціон» зі збору коштів на лікування хворих дітей. Ініціатива проведення такого аукціону належить громадській організації «Український дім XXI століття». Захід відбувся в рамках загальноміського свята «Країна дитинства - країна мрій».

Як зазначила виконавчий директор організації Лариса Харчук, на аукціоні було представлено 74 лоти. Роботи для продажу на аукціон представили волонтери, вихованці центрів, дитсадків, шкіл, - повідомляє управління у зв'язках з громадськістю міської ради.

"Сім'я Столяров их, художників, передала на аукціон близько 10 своїх робіт, 7 робіт-вишивок представила Юлія Оруджева", - поінформувала Л. Харчук.

На «мовчазної аукціоні» зібрано 5 тис. 435 грн.

Кошти, зібрані під час аукціону, підуть на придбання обладнання для відділення реанімації та інтенсивної терапії Центральної дитячої лікарні м Житомира.

Житомир.info

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online