Управління справами президента РФ пояснило економією закупівлю машин на 400 млн рублів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дорогі європейські авто продадуть і замінять корейськими Дорогі європейські авто продадуть і замінять корейськими   Фото: Reuters   Москва

Фото: Reuters

Москва. 26 грудня. INTERFAX.RU - В Управлінні справами президента РФ пояснили, що закупівля нових автомобілів для відомства пов'язана з плановою заміною машин для чиновників на більш дешеві; так там прокоментували повідомлення ЗМІ про двох тендерах на загальну суму в 400 млн рублів.

"Управління справами президента, виконуючи указ президента про забезпечення транспортним обслуговуванням органів державної влади - адміністрації президента, Ради Федерації, Держдуми, уряду РФ і інших установ і федеральних чиновників, проводить планову заміну дорогих автомобілів європейських моделей на більш дешеві - в 2,5 рази дешевше автомобілі марки корейського виробництва ", - сказала" Інтерфаксу "офіційний представник Управління справами президента Олена Крилова.

За її словами, використовувані нині автомобілі, наприклад марки BMW, продаються при заміні на корейські автомобілі, при цьому ціна старих машин часто вище, ніж нових корейських.

Раніше ЗМІ звернули увагу на два тендери, розміщених на порталі держзакупівель 24 і 25 грудня. В рамках першого планується закупити 78 автомобілів корейської марки Genesis на 194 млн рублів. В рамках другого справами президента збирається поповнити свій автопарк ще 78 машинами без зазначення конкретної марки. Обумовлено лише, що планується придбати 63 авто за 2,1 млн рублів і 15 - за 4,5 млн.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online