У столиці відзначається попит на продавані з аукціону квартири

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: ТАСС / Ілля Щербаков

Влада Москви відзначають ажіотажний попит на продавані з аукціону квартири. На останніх торгах з продажу житла виручили 82,6 мільйона рублів, повідомив прес-служба департаменту по конкурентній політиці.

На торги виставили 13 квартир, на які претендували 120 учасників аукціону. Найцікавішим лотом стала двокімнатна квартира на півдні столиці загальною площею в 39,2 квадратних метра. За право нею володіти боролися 25 учасників. В результаті підсумкова ціна була вищою за стартову на 32 відсотки: з 8,5 мільйонів рублів вона зросла до 11,2 мільйона.

Глава департаменту по конкурентній політиці Геннадій Дегтев зазначив, що виручені з продажу кошти спрямовуються на соціальну підтримку громадян, які уклали з ГУП "Московська соціальна гарантія" договори довічного утримання.

"У міру того, як городяни дізнаються про реалізацію містом квартир, конкуренція зростає. На цьому аукціоні в середньому на кожну квартиру претендувало по 8 учасників, що дозволило досягти середнього перевищення підсумкової ціни на 12 відсотків", - зазначив він.

Чиновник уточнив, що ціна квадратного метра зі стартовою в 160 тисяч рублів в ході аукціону зросла до 180 тисяч рублів.

Найближчим часом місто продасть ще 41 квартиру, що знаходиться в господарському віданні ГУП міста Москви "Московська соціальна гарантія". Зараз по ним йде заявочна кампанія.

Посилання по темі

Раніше повідомлялося про те, що квартири і кімнати столичного житлового фонду вперше починають продавати через електронний аукціон. Так, в режимі он-лайн вже можна придбати 24 квартири і дві кімнати в двокімнатних квартирах. Велика частина з них розташовані в пішій доступності від станцій метро. Виставлене на електронний аукціон житло знаходиться в Південному, Південно-Західному, Східному, Північно-Східному, Північному, Північно-Західному, Західному, Центральному та Зеленоградском адміністративних округах. Заявки приймаються до 3 квітня, а сам аукціон відбудеться 8 квітня цього року.

Також на електронних аукціонах можна придбати і гаражі . першими на торги будуть виставлені машино-місця за адресою: 6-я Паркова вулиця, будинок 5. Заявочна кампанія по ним почнеться 16 березня і триватиме до 24 квітня 2015 року. Аукціон відбудеться 28 квітня 2015 року.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online