єдиний учасник

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Аукціон не відбувся по причині єдиного учасника, заявка якого відповідає вимогам документації. Чи зобов'язаний замовник укласти з цим учасником контракт або може від нього відмовитися і провести аукціон повторно?

Як працювати з електронними торговими майданчиками

Оксана Баландіна, шеф-редактор Системи Держзамовлення Оксана Баландіна, шеф-редактор Системи Держзамовлення

З 1 липня 2018 року по 1 січня 2019 року біля замовників перехідний період - дозволено проводити і електронні, і паперові процедури. З 2019 року конкурси, аукціони, котирування і запити пропозицій на папері заборонять, крім восьми винятків.
Читайте, які закупівлі проводити на ЕТМ, як вибрати ділянку та отримати електронний підпис, за якими правилами укладати контракти в перехідний період і після.

Дізнатися більше

Згідно п.4 ч.1 ст.71, 44-ФЗ в разі, якщо електронний аукціон визнаний не відбувся на підставі, передбаченій частиною 16 статті 66 цього Закону у зв'язку з тим, що після закінчення терміну подачі заявок на участь в такому аукціоні подана тільки одна заявка на участь в ньому, контракт укладається з учасником такого аукціону, які подали єдину заявку на участь в ньому, якщо цей учасник і подана ним заявка визнані відповідними вимогам цього закону та документації про такому аукціоні, відповідно до пункту 25 частини 1 статті 93 цього закону в порядку, встановленому статтею 70 цього Закону.

Таким чином, якщо така заявка і такий учасник визнані відповідними, то замовник зобов'язаний укласти з цим учасником контракт.

Лист Мінекономрозвитку Росії від 12.01.2015 № Д28і-3885

Лист Мінекономрозвитку Росії від 12.01.2015 № Д28і-3885
Щодо роз'яснень, пов'язаних із застосуванням Федерального закону від 5 квітня 2013 р № 44-ФЗ

Чи зобов'язаний замовник укласти з цим учасником контракт або може від нього відмовитися і провести аукціон повторно?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online