стягнення аліментів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

стягнення аліментів

До правового базису появи зобов'язань, що підлягають безумовному виконанню, в даному випадку це виплата, стягнення аліментів в Україні зараховується спорідненість, інвалідність, нездатність до праці в зв'язку зі станом здоров'я або віком, постійна необхідність в забезпеченні або догляді. У чому проявляється саме центральне і суттєве, у чому так би мовити природа аліментних правовідносин, які регулюються шляхом введення правових стандартів між, батьками і дітьми, тих грошові коштів, які в встановлених законодавцем епізодах повинні надаватися дітям? Такий «зовнішній вигляд» суспільних відносин між людьми як аліментні правовідносини кваліфікуються низкою особливостей. В першу чергу ази і фундамент їх зародження визначаються законом, і їх суть викладу, фабула не може бути реформована або реконструйована угодою сторін. До правового базису появи зобов'язань, що підлягають безумовному виконанню, в даному випадку це виплата, стягнення аліментів в Україні зараховується спорідненість, інвалідність, нездатність до праці в зв'язку зі станом здоров'я або віком, постійна необхідність в забезпеченні або догляді

Аліментні зобов'язання свідчать про виключно приватному характері відносин: вони розриваються з припиненням життєдіяльності, загибеллю, як того хто зобов'язаний виплачувати аліменти, так і того хто ці гроші отримує, не передаються у власність спадкоємця після смерті одержувача. Вони представляються як безоплатні, т. Е. Ті, що, не вимагають відшкодування, винагороди, і їх витребування назад заборонено, навіть в тих випадках, коли боржника змусили їх сплатити помилково, невірно, за елімінування епізодів, коли примусове стягнення плати базувалося, і було побудувати на основі фіктивних відомостей, які містили в собі брехня, обман, спотворювали дійсність. Батьки вивільняються від виконання аліментного договору на який досяг повноліття дитини в тому випадку, якщо дитина не відчуває потребу в коштах для забезпечення існування.

Наші послуги:

1. Юридичні консультації, роз'яснення та рекомендації;

2. Укладання угоди про стягнення аліментів без розлучення;

3. Складання заяви на видачу судового наказу;

4. Підготовка позовної заяви, формування всіх додатків до нього і подача його в суд;

5. Підготовка заперечень, що спростовують доводів щодо позовних вимог;

6. Ознайомлення з матеріалами, з звертаючись відомостями і документами у справі;

7. Участь в судових засіданнях (можливо без присутності довірителя);

8. Отримання рішення суду;

9. Оскарження рішення суду у вищій інстанції;

10. Отримання судового наказу про присудження аліментів на дитину в розмірі 30% прожиткового мінімуму.

Проте, у відокремлених, самостійних випадках вимір і визначення величини грошових виплат, стягнення аліментів з непрацюючого суб'єкта, безробітного або за минулий період в Україні, в звичайному, налагодженому порядку викликає безумовні труднощі і бар'єри. Наприклад, автори книжкових творів, які працюють за контрактом, літератори, автори, письменники, творець музичних творів, художники та інші трудівники тих професій, які самостійно створюють що-небудь нове, оригінальне і, як правило, не мають стабільного доходу, і отримують авторську винагороду за освічені, сформовані ними композиції. У зв'язку з цим стягнення з них аліментів, як з частини зарплати, так і в процентному співвідношенні свідчило б про мінливому, епізодичному, спорадическом характері такого примусового стягнення з перервами різної тривалості.

З цієї причини індивідуум, на користь якого встановлено виплату аліментів, може направити позовну заяву в суд для встановлення платежів у твердій грошовій сумі щомісяця. Наприклад, літератор, який не має постійної щомісячної зарплати і існуючий на той дохід, на те грошову винагороду, яке він отримує за угодою за працю в кінці виконаної роботи, заробив в 2014 році 33000 гривень. Величина грошової суми на одну дитину в місяць слід встановити таким способом: 33000 гривень: 12 = 2750 гривень. : 1/4 = 687 гривень в місяць. Визначався протягом довгого часу і нарешті, що склався правовий і судовий накопичений досвід визначає, що аліменти на дитину у твердій грошовій сумі, еквіваленті, стягуються також з осіб, які отримують прибутки і надходження від ведення одноосібного господарства, кустарів, суб'єктів, які займаються індивідуальною трудовою діяльністю і колгоспників, які отримують оплату товарами, продуктами і т.п. як платіжний засіб замість грошей і самими грошима зрозуміло.

Без винятку всі щасливі правозахисники об'єднуються однією спільною типовою особливістю, характерною ознакою: вони всі є незмінними прихильниками, відданими і вірними своїм довірителям. Їх може відрізняти різнотипні, несхожі, неоднакові вищі навчальні заклади, вони мають можливість закріпитися за будь-якої спеціальної областю діяльності в неоднорідному просторі права, якісний стан їх знань, обізнаності може дуже виразно відрізнятися, вони можуть бути різної національності і віросповідання, але кожен з них без винятку віддає якийсь свій власний період часу клієнтам і виконують обов'язки згідно з укладеним договором та їхнім запитам. Саме це ми і беремо за основу, намагаючись неухильно слідувати цим двом доктринам: виконувати якісно з повним запалом і старанністю взяті на себе зобов'язання щодо стягнення аліментів і присвячувати клієнту стільки часу, скільки необхідно для успішності справи і перемоги.

Вартість послуг адвоката

Аліменти в стійкою, що не хитається, що не підлягає довільним змінам грошовій сумі стягуються і тоді, коли діти проживають з кожним з батьків окремо, ізольовано, поодинці. При таких умовах аліменти стягуються на користь недостатньо заможного батька, який відчуває матеріальну скруту в залежності від майнового, грошового і внутрішнього сімейного стану сторін у тих межах, затверджених для справляння аліментів.

Наприклад, після розірвання шлюбу з мати взяла доньку, а син залишився у батька. Дохід матері дати в сукупності, скомпілює суму в три тисячі гривень на місяць, а платню батька - 4500 гривень. На гідне утримання і забезпечення існування дочки люблячий батько зобов'язаний розщедрюватися на 1125 гривень на місяць (1/4 від 4500), а на утримання сина з матері належить 750 гривень на місяць (1/4 від 3000). В даному випадку аліменти в сумі 375 гривень (1125 - 750) піддатися обов'язковому підлягають примусовому стягненню на дитину, що мешкає з матір'ю. Сукупність монетарних, кредитно-грошових коштів по стягненню аліментів в кількості сімсот п'ятдесяти гривень на світ внаслідок заліку відповідних фінансових потреб і запитів.

У тому випадку, коли правозахисник має значну, вагомою обізнаністю в якій-небудь області (спадкові, цивільні, сімейні суперечки і т.д.), знаннями набутими, створеними великою практичною діяльністю, однак він не в повній мірі викладається для вирішення проблеми і питання клієнта, то його вдале завершення і успішний результат судової справи є, швидше за все, виключення з правил і викриває лише транзитну, що переходила, випадкову удачу. Клієнти все як один вимагають від юридичної фірми і від її адвокатів включно уваги і повної віддачі у їхній справі, яке їм довірені були і за яку вони взялися.

Наші юристи не просто механічно виконають свої обов'язки працюючи від дзвінка до дзвінка, постійна понаднормова робота, для того щоб вникнути в суть проблеми, зосередиться на запитах довірителя і постаратися вирішити її в найбільш короткі терміни і з найменшими витратами. Наші фахівці проводять наступні правові послуги з питань сплати аліментів, порядку їх стягнення на неповнолітніх дітей, а також інших членів сім'ї. Все це наш довіритель розуміє і бачить, тому в разі необхідності він звертається саме до нас. У поняття сервіс, який наша компанія пропонує клієнтам, ми вкладаємо всього лише один загальновстановлений, традиційний принцип - це просто щире бажання допомогти людині. В цьому і полягає вся суть нашого успіху.

Наші контакти:

Ми знаходимося за адресою: м.Харків, пл. Конституції 1, Палац праці, 7-й під., Офіс 72-02 (метро Радянська).

Телефони: 750-69-32

(095) -54-72-335

(096) -68-20-749

E - mail: pravda. ua @ mail. ru

Skype: sveta 16091

Ви можете задати будь-які питання, що цікавлять Вас питання, що стосуються наших послуг, роботи сайту чи співпраці, використовуючи форму зв'язку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online