Шпалери для лофт-інтер'єрів: 9 дизайнерських знахідок для створення «індустріального» шику

  1. Види лофт і їх історія
  2. Текстерно і рельєфні шпалери, ідеальні для лофт
  3. Cтен-акцент: фотошпалери в урбаністичному стилі і графіті
  4. 1. Фотошпалери з хмарочосом
  5. 2. Фотошпалери під штукатурку з написами
  6. 3. Фотошпалери з абстракціями в урбаністичному стилі
  7. 4. Фотошпалери c залізними контейнерами
  8. 5. Фотошпалери з постерами і афішами
  9. 6. Фотошпалери з графіті
  10. 7. Панно під цеглу з текстом
  11. 8. Чоловічі шпалери для лофт-інтер'єру: кладка бруса
  12. 9. Фантазійні шпалери для лофт-інтер'єру

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Для вірності цю формулу краще написати на цегляній стіні, головною складовою інтер'єрів даного стилю.

Втім, сьогодні європейські дизайнери успішно впроваджують в царство каменю, дерев'яних балок і бетону яскраві шпалери, доводячи, що з їх допомогою реально купити шматочок богемної атмосфери Манхеттена, батьківщини лофт-апартаментів.

Види лофт і їх історія

Лофт - це:

  • Приміщення під дахом, придатне для життя, то є великий горище.
  • Приміщення комерційно-індустріального спрямування: склад, фабрика, цех, магазин, переобладнане в житловий простір.
  • Сучасні апартаменти, стилізовані під індустріальне минуле (неолофт).

Популяризація лофтов почалася в Нью-Йорку в середині 20-го століття. Через орендного кризи фабрики виїжджали за межі міста, а в їх приміщення вселялися молоді художники, залучені високими стелями і панорамними вікнами.

Відсутність перегородок, труби і нерівності стін з недоліків швидко перетворилися в характеристики нового стилю.

Мода на лофти поширилася по всьому світу, відображаючи архітектурні особливості країн. Для англійських лофт став характерний темно-червоний клінкерну цеглу, морене дерево і чорний метал. Французькі лофти перейняли витонченість мансард: цегла або дерево доповнювала біла штукатурка.

Текстерно і рельєфні шпалери, ідеальні для лофт

Набір матеріалів для інтер'єру в стилі лофт виглядає страхітливо: оштукатурена бетон, дерев'яні дошки, метал з плямами іржі, камінь і цегляна кладка. Однак є і приємні новини: відтворити все вищеперелічене можна за допомогою європейських флізелінових шпалер.

Почнемо з імітації цегли. У нашому інтернет-каталозі понад 10 видів шпалер під цеглу: білий, сірий, червоно-коричневий. незвичайна цегляна кладка Arte з ефектом комп'ютерного «спотворення» гідна окремої згадки. Такі шпалери додадуть стінам лофт обсяг і самодостатність.

Завдяки високим стелям і висвітлення, в кожному лофт є задатки картинної галереї. Отже, чим нейтральнішою і простіше стіни, тим більше у власників можливостей прикрасити своє житло предметами мистецтва. Тому шпалери з текстурою бетону - другий обов'язковий елемент лофт.

Говорячи про текстури, слід згадати, що простір лофт ділиться на загальну і приватні зони. Для приватної зони (особливо спальні) шпалери під камінь логічно замінити шпалерами під штукатурку або дерево, а перехід, наприклад, позначити використанням декоративних колон.

Cтен-акцент: фотошпалери в урбаністичному стилі і графіті

Конструктивні перегородки в лофт часто перетворюються на справжні арт-стіни. Саме їм присвячена найбільш «смачна» частина сьогоднішнього огляду: топ-9 дизайнерських шпалер для лофт-інтер'єрів.

1. Фотошпалери з хмарочосом

Ідеальний вибір для класичного лофт в американському стилі. Простота, витриманість і дух великого міста у вашій вітальні.

Простота, витриманість і дух великого міста у вашій вітальні

Фотошпалери з хмарочосом Eijffinger, каталог Wallpower Wonders

2. Фотошпалери під штукатурку з написами

Цегла, оббита штукатурка і нарочито дитяча напис впишуться в інтер'єр для людей, що зберегли романтичну тягу до подорожей, з яких хочеться повертатися додому.

Цегла, оббита штукатурка і нарочито дитяча напис впишуться в інтер'єр для людей, що зберегли романтичну тягу до подорожей, з яких хочеться повертатися додому

Фотошпалери на штукатурку з написами Eijffinger, каталог Wallpower Wonders

3. Фотошпалери з абстракціями в урбаністичному стилі

Малюнок цих шпалер явно навіяний хитросплетіннями пожежних сходів. Така стіна в інтер'єрі стане мотивуючим нагадуванням, що з будь-якої ситуації є вихід.

4. Фотошпалери c залізними контейнерами

Шпалери з імітацією рядів залізних контейнерів ніби створені для гуру логістики, які заробили стан на вантажоперевезеннях. Якщо серйозно, то подібний візерунок вносить в інтер'єр відчуття обґрунтованості й організованості.

5. Фотошпалери з постерами і афішами

Відмінний варіант для тих, чия молодість пройшла на концертах і галасливих тусовках. Шпалери з обривками постерів і афіш дозволять поностальгувати за свободу і, в той же час, оцінити на контрасті блага нинішнього комфорту.

6. Фотошпалери з графіті

Шпалери з графіті немов розмивають межу між стінами всередині будинку і світом зовні. Для стовідсоткових екстравертів.

7. Панно під цеглу з текстом

Сентиментальні натури, які цінують півтони, а не кричущі фарби, зрозуміють принадність цих шпалер для елегантного лофт.

8. Чоловічі шпалери для лофт-інтер'єру: кладка бруса

Бренд Eijffinger знову вражає уяву. Панно з реалістичних дерев'яних брусків гідно прикрасити оселю банківського менеджера, що працює із завзятістю норвезького дроворуба.

9. Фантазійні шпалери для лофт-інтер'єру

Ілюзія, що на дерев'яній стіні під верхнім шаром паперу ховається інший візерунок, а через нього проглядає третій, виконана в райдужних візерунках Дамаск. Яскраві і життєстверджуючі, ці шпалери демонструють, що лофт не чужа жіночність.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online