Вельд - ТОП книг

  1. Оповідання Бредбері «Вельд» короткий зміст
  2. Розповідь Рея Бредбері «Вельд» на сайті Топ книг
  3. Розповідь Рея Бредбері «Вельд» читати онлайн на сайті Топ книг ви можете тут .

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автор: Рей Бредбері

Рік видання розповіді: 1950

Розповідь Рея Бредбері «Вельд» є одним з найбільш відомих творів письменника. За його мотивами в 1983 році був знятий однойменний фільм в США, а однойменний фільм вийшов в 1987 році в СРСР називають першим радянським фільмом жахів. Крім того, за мотивами оповідання Бредбері «Вельд» створена відеогра, а твір стало зразком для багатьох музичних і телевізійних шоу. Загалом це одне з тих творів, яке забезпечило автору навіть після смерті високі місця в рейтингу найбільш популярних письменників .

Оповідання Бредбері «Вельд» короткий зміст

В оповіданні Рея Бредбері «Вельд» читати можна про те, як і в   книзі «451 градус за Фаренгейтом»   події развіваються в далекому майбутньому В оповіданні Рея Бредбері «Вельд» читати можна про те, як і в книзі «451 градус за Фаренгейтом» події развіваються в далекому майбутньому. Сім'я Джорджа і Лілії Хедлі стають володарем автоматизованого будинку «Все для щастя». Цей будинок здатний виконати будь-які побажання господарів, починаючи від збирання і закінчуючи зав'язування шнурків. Крім того, в будинку є особлива дитяча кімната - вельд. Вона здатна вгадувати бажання дітей і створювати кожне подане ними місце. Не дивно, що вельд стає улюбленим місцем Венді і Пітера Хедлі. Ця кімната стала їм так близька, що вони проводять там весь свій час і виманити їх звідти непросто.

Далі якщо розповідь Бредбері «Вельд» читати короткий зміст ви дізнаєтеся, як батьків починає турбувати дивна прихильність дітей до кімнати. Поки діти в школі вони вирішують зайти в неї. Там вони виявляють справжню савану і левів доїдають якусь здобич. Лілії Хедлі дуже лякає, що дітей цікавлять сцени насильства. Тому, коли діти приходять зі школи від них вимагають пояснень. Але вони заявляють, що ніяких левів в їхній кімнаті немає. На підтвердження своїх слів вони пускають батьків до себе в вельд. І дійсно африканської панорами немає. Тільки Джородж Хедлі виявляє свій пожований гаманець і сліди крові.

Все це змушує батьків зателефонувати їх знайомому психіатра Девіду Маккліном. Він відгукується на їх прохання і разом з Джорджем ще раз оглядають кімнату дітей. Тепер вони виявляють закривавлений шарф Лілії. Психіатр каже, що справи кепські. Кімната замінила в серцях дітей їх батьків, і щоб змінити це необхідно відключити кімнату, а краще весь будинок. А дітей протягом року водити до нього на прийом.

Далі в оповіданні Рея Бредбері «Вельд» читати можна про те, як діти дізналися про відключення будинку влаштовують істерику. Вони просять хоча б ще раз на одну хвилинку зайти в кімнату. Стиснув подружжя дозволяють їм це. Незабаром вони чують, як діти кличуть їх до себе. Батьки заходять в кімнату, але не виявляють там Венді і Пітера. Діти закривають двері за спиною батьків, а Пітер віддає команду дому не допустити його відключення. У заде Джорджа і Лілії з'являються леви, які недвозначно наближаються до них. Тепер батькам стає зрозуміло чиї здавалося настільки знайомі крики вони чули з кімнати. Це були їхні крики. А прийшов дізнатися як справи Макклін, виявляє мирно їдять в Вельде дітей і щось доїдають левів.

Розповідь Рея Бредбері «Вельд» на сайті Топ книг

Читати розповідь Рея Бредбері «Вельд» після стількох років все так само популярно. Адже його по праву відносять до класики фантастичного жанру. Тому часте потрапляння розповіді в рейтинг кращих фантастичних книг . І з огляду на досить стабільний інтерес до розповіді ми ще не раз побачимо його в нашому списку кращих книг наукової фантастики .

Розповідь Рея Бредбері «Вельд» читати онлайн на сайті Топ книг ви можете тут .
Розповідь Рея Бредбері «Вельд» скачати безкоштовно на сайті Топ книг ви можете тут .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online