Відкрито продаж квартир в багатофункціональному комплексі "Aquatoria"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Компанія "Метріум" повідомляє про старт продажів нерухомості в новобудові бізнес-класу. Компанія Метріум повідомляє про старт продажів нерухомості в новобудові бізнес-класу

Проект підготовлений голландським архітектурним бюро Kraaijvanger architects

На ринок виведено 647 квартир: від студій до п'ятикімнатних метражем 43.68-246.29 кв. м. Багато матимуть видові характеристики. На верхньому рівні розташується житло з терасою. Приміщення реалізуються дизайнерською обробкою в одному з чотирьох варіантів. Мінімальна вартість лотів - 8.26 млн рублів.

"Aquatoria" - багатофункціональний комплекс на ділянці площею 5 га на березі Хімкінского водосховища САО Москви. Проект включає чотири 11-20-поверхові корпуси на єдиному стилобаті. У стилобаті розташований паркінг, відкриються супермаркет, фітнес-центр, магазини і точки громадського харчування. Поруч з новобудовою впорядкують набережну. Інфраструктура проекту включає дитячий садок і школу. Рух автомобілів на прибудинковій території обмежать.

Девелопер комплексу - міжнародна девелоперська компанія Wainbridge. Партнер по реалізації нерухомості - "Метріум". Завершення проекту заплановано на 2021 рік.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online