Скільки коштує оренда однокімнатної квартири в різних містах України (інфографіка)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Найдорожче орендувати однокімнатне житло можна в Києві - за 8000 грн.

Серед інших міст центральної частини України зняти квартиру в багатоквартирних будинках старого житлового фонду за найвищою ціною можна в Дніпрі - за 3500 грн. Невисока вартість оренди житлових об'єктів виявлена ​​в Кропивницького і Полтаві - 2500 грн., Передає СтройОбзор з посиланням на Domik.ua.

На інфографіці відображені середні ціни на оренду однокімнатних квартир в багатоквартирних будинках старого житлового фонду, розташованих на околиці обласних центрів України.

На інфографіці відображені середні ціни на оренду однокімнатних квартир в багатоквартирних будинках старого житлового фонду, розташованих на околиці обласних центрів України

Так, в Західній частині України середній діапазон цін на оренду однокімнатних квартир зафіксовано в межах 2500-4500 грн. Максимально високі показники виявлені у Львові - 4500 грн. Орендувати житло недорого можна в багатоквартирних будинках старої споруди Хмельницького, Луцька, Ужгорода, Івано-Франківська та Тернополя - за 2500 грн.

У Східній частині України зняти однокімнатну квартиру за найнижчою ціною можна в Запоріжжі - за 2500 грн. Найдорожче житло виставлено на оренду в Харкові - за 4000 грн.

У Південній частині України мінімальні показники простежуються в Херсоні і Миколаєві - 2500 грн. Найбільш висока вартість оренди однокімнатної квартири виявлена ​​в багатоквартирних будинках старої споруди Одеси - 6500.

У Північній частині України найдорожче житло можна орендувати в Сумах - за 2000 грн. Найдорожче зняти однокімнатну квартиру можна в Рівне - в середньому за 2800 грн.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online