Павленківська, 3б • Купити квартиру в Полтаві • Полтавтрансбуд

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Компанія «Полтавтрансбуд» пропонує Вам купити квартиру в новобудові за адресою: місто Полтава, площа Павленківська, 3б. Це двосекційний десятиповерховий цегляний будинок, розташований в одному з найпрестижніших районів міста.

Будинок зводиться в районі з усталеною житлової інфраструктурою і надійної транспортною системою. Вийшовши з під'їзду майбутньої квартири, Ви відразу ж потрапляєте на територію Павленківського парку - улюбленого місця відпочинку полтавців. До Ваших послуг затишні алеї, сучасний дитячий майданчик, місця для спортивних ігор і відпочинку. У трьох хвилинах ходьби розташований центр шопінгу і розваг ТРЦ «Київ». Поруч з ним знаходиться ринок «Київський». Відразу за парком розташовані школа, відділення двох банків. Тут же зупинка громадського транспорту.

Загальна кількість квартир в двох секціях будинку по пл. Павленківська 3б - 198, з них 16 виконані в двох рівнях. Однокімнатних квартир - 64, двокімнатних - 66 (з них дворівневих - 2), трикімнатних - 56 (з них дворівневих - 4). Крім того ми можемо запропонувати Вам 6 дворівневих чотирикімнатних і 4 дворівневі п'ятикімнатні квартири. Загальна площа квартир - 13059,64 м² ( подивитися план типового поверху ).

Купити квартиру в будинку по пл. Павленківська, 3б - це відмінне рішення для тих, хто цінує комфорт, затишок і інші переваги проживання в новому будинку. Перш за все майбутні мешканці отримають квартири з сучасним плануванням, автономне опалення, надійні комунікації, металопластикові вікна, зручні і надійні ліфти, естетично оформлену прилеглу територію, обладнану місцями для ігор дітей і відпочинку дорослих.

Перш за все майбутні мешканці отримають квартири з сучасним плануванням, автономне опалення, надійні комунікації, металопластикові вікна, зручні і надійні ліфти, естетично оформлену прилеглу територію, обладнану місцями для ігор дітей і відпочинку дорослих

Крім цього, компанія «Полтавтрансбуд» гарантує традиційне високу якість будівництва і своєчасну здачу об'єкта в експлуатацію.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online