Оренда квартир: де в Україні можна зняти житло дешевше (інфографіка)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У великих містах і ціни за оренду будуть вище, говорять експерти У великих містах і ціни за оренду будуть вище, говорять експерти   За даними брокерів, зняти недорогу двокімнатну квартиру в новобудові можна на околиці міста, що характерно для всіх областей України, повідомляє   Domik

За даними брокерів, зняти недорогу двокімнатну квартиру в новобудові можна на околиці міста, що характерно для всіх областей України, повідомляє Domik.ua .

В інфографіку відображені середні ціни на оренду двокімнатних квартир в нових житлових комплексах України. Розмір орендної плати залежить від площі житла, якості ремонту, а також наявності побутової техніки та меблів у квартирі. При формуванні цін на оренду, враховується також загальний стан будинку і наявність паркових зон на території житлового комплексу.

Найдорожча оренда двокімнатних квартир відзначена в Києві - 9000 грн. Серед інших центральних регіонів України, найбільш високі середні ціни на оренду житла простежуються в Дніпрі - 8000 грн, а найнижчі показники зафіксовані в Кропивницького - 2800 грн.

Ріелтори Дніпра пояснюють, що ціновий діапазон оренди двокімнатної квартири тут може коливатися від 8000 до 13000 грн. Так, вартість оренди житла залежить від стану квартири, наявності ремонту, а також комплектації меблів і побутової техніки в квартирі.

У Західній частині України середні ціни на оренду двокімнатного житла варіюють вiд 3800 до 8000 грн. Найбільш високі показники зафіксовані у Львові - 8000 грн, а найнижчі ціни на оренду квартир відзначені в Чернівцях і Тернополі - 3800 грн.

У Східній частині України найбільш високі ціни на оренду двокімнатних квартир зафіксовані в Харкові - 6800 грн, а найдешевша середня вартість оренди спостерігається в Запоріжжі - 4500 грн.

У Південній частині України, найдорожче оренда житла обійдеться клієнтам в Одесі - 8000 грн, а ось найнижча вартість оренди двокімнатної квартири відзначена в Миколаєві - 4500 грн.

У Північній частині України найвища вартість оренди квартири виявлена ​​в Житомирі - 6500. Найбільш низькі ціни зафіксовані в Сумах - 3300 грн.
У Північній частині України найвища вартість оренди квартири виявлена ​​в Житомирі - 6500

Джерело: domik.ua

Цікаві новини:

У квітні подорожчали невеликі квартири ...

Експерти побачили коливання цін на житло в бік збільшення ...

За п'ять років показник збільшився в шість разів ...

Орендні ставки в якісніх регіональніх ТРЦ за I півріччя збільшіліся на 6-12% ...

Через Президентські та Парламентські вибори на Сайти Вся офісної нерухомості з боку орендарів спостеріга ...

Квартири на вторинно Сайти Вся в Першому півріччі подорожчало более, чем на первинний ...

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online