Квартири в Одесі: що можна купити до 25 тис. Дол.

  1. Ціновий старт на квартири в Одесі
  2. Варіації однокімнатних в новобудовах
  3. Квартири з ремонтом
  4. Недорогі двокімнатні квартири в Одесі
  5. Квартири в діапазоні 20 -25 тис. Дол.
  6. Тісні варіанти в Приморському районі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Квартири в Одесі: що можна купити до 25 тис. Дол.

Жити в Одесі дорого, тому і ціни на житло відповідні. Це стосується не тільки оренди, але і покупки квартир. Незважаючи на це, на ринку можна підібрати і бюджетне житло, вартістю до 25 тис. дол . Причому варіанти будуть найрізноманітніші, є вибір об'єктів навіть з двома кімнатами.

Ціновий старт на квартири в Одесі

Вартість окремого житла в Одесі стартує сьогодні з 11 тис. Дол. Маючи в своєму розпорядженні такою сумою, можна оселитися в студії в новобудові на вул. Генерала Бочарова в Суворовському районі. Квартира розташована на п'ятому поверсі з одинадцяти можливих. За площею займає всього 18 кв.м. Один «квадрат» обійдеться в даному випадку в 612 дол. Ремонту в об'єкті в новобудові з такою вартістю, звичайно ж, не буде. Встановлено лише вікна, комунікації, лічильники.

Варіації однокімнатних в новобудовах

Аналогічна квартира більшої площі в новобудові в Малиновському районі, наприклад, на вул. Михайла Грушевського коштує 14 тис. Дол. при ціні 1 кв.м. в 500 дол. Габарити об'єкта становлять 28 «квадратів».

Габарити об'єкта становлять 28 «квадратів»

В цілому, до 20 тис. дол. можна підібрати собі однокімнатну квартиру подібного типу площею навіть до 40 кв.м. Це може бути, як студія, так і житло стандартного планування. На ціну в більшій мірі впливає місце розташування будинку і район міста.

Квартири з ремонтом

Для тих, хто шукає житло з ремонтом, теж є варіанти в цьому ціновому сегменті. Так, квартиру-студію з ремонтом в новобудові на вул. Отамана Головатого в тому ж Суворовському районі можна купити за 20 тис. Дол. Об'єкт вимагає тільки меблів та іншого декору - все ремонтні роботи, включаючи настил ламінату і стелі зроблені. Ціна 1 кв.м. складе 834 дол.

Недорогі двокімнатні квартири в Одесі

Купити квартиру в Одесі до 20 тис. Дол. можна і двокімнатну площею від 30 до 44 кв.м. Варіантів таких не багато, і з'являються вони не часто. Це може бути терміновий продаж, або ж така ціна властива малогабаритним об'єктів в будинках старого житлового фонду. Так, наприклад, за 18,5 тис. Дол. на продаж виставлено об'єкт без ремонту в 44 кв.м. на вул. Дальницька. Квартира з двома ізольованими кімнатами, розташована на останньому поверсі триповерхового будинку.

Квартира з двома ізольованими кімнатами, розташована на останньому поверсі триповерхового будинку

Як правило, таке недороге житло можна знайти в Суворовському або Малиновському районах міста, які вважаються менш престижними в місті. Зрідка квартиру вартістю до 20 тис. Дол. можна зустріти і в Приморської частини Одеси - який-небудь однокімнатний малогабаритний об'єкт в старому будинку в віддаленості від історичного центру. Природно, без ремонту. У Київському районі такі ціни - дуже велика рідкість в силу нового житлового фонду та хорошої інфраструктури, що дозволяє продавати житло дорожче.

Квартири в діапазоні 20 -25 тис. Дол.

купити квартиру від 20 до 25 тис. дол . можна і в Київському районі. За 23-24 тис. Дол. на вибір є багато варіантів однокімнатних об'єктів в нових будинках на вул. Рибальській або вул. Дача Ковалевського. Ремонту, звичайно, не буде, але площа квартир складає вже від 26 до 35 кв.м. Серед них є студійні планування і традиційні. Аналогічне за типом і вартості житло продається і в будинках на Люстдорфської дорозі. Набагато більше варіантів знову пропонує Суворовський район і Малиновський. Нові житлові масиви на тих же вул. Болгарської, Генерала Бочарова, Бехтерева і Отамана Головатого прямо-таки «рясніють» бюджетними «одинички». Велика вартість обумовлена ​​при цьому більшою площею об'єктів в порівнянні з квартирами в попередньому ціновому сегменті.

Тісні варіанти в Приморському районі

за 25 тис. Дол. можна подивитися вже кілька варіантів і в Приморському районі. У продажу є навіть «двушка» в старому будинку на вул. Ніжинській. Квартира в житловому стані, з мінусів - дуже маленька кухня при загальній площі житла в 42 кв.м.

м

Серед варіантів зустрічаються вже однокімнатні квартири з ремонтом, наприклад, на Черемушках або Таїрова. За 25 тис. Дол. можна вже придбати двокімнатну квартиру площею 54 кв.м. в одеському дворику на вул. Мацієвської в Суворовському районі.

Плануєте купувати квартири в Одесі? вибирайте серед перевірених оголошень з 3D-турами на Sterium.com.

Плануєте купувати квартири в Одесі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online