Інтер'єр двокімнатної квартири в ЖК «Либідь»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Житловий комплекс бізнес-класу «Либідь» розташований в Голосіївському районі столиці, недалеко від метро «Палац Україна». 22-поверховий двосекційний будинок розрахований на 220 квартир. Близькість метро і розвинена зовнішня інфраструктура робить комплекс ідеальним для проживання активних людей з насиченим графіком.

Близькість метро і розвинена зовнішня інфраструктура робить комплекс ідеальним для проживання активних людей з насиченим графіком

У комплексі кілька варіантів планувань - 1, 2 і 3-кімнатні квартири. Всі квартири досить просторі, найменша «одиничка» площею 43 кв. м. Приміщення переважно правильної геометричної форми, стандартного планування. 3м2 представляє дизайн-проект двокімнатної квартири в ЖК «Либідь», розроблений командою студії Sasha Assaul design - Олександрою Ассаул і Інною Ігонін.

3м2   представляє дизайн-проект двокімнатної квартири в ЖК «Либідь», розроблений командою студії Sasha Assaul design - Олександрою Ассаул і Інною Ігонін

Початкове планування квартири не вимагала істотних доробок: стандартна «двушка» з роздільним санвузлом, балконом, лоджією, без суміжних кімнат, з хорошою інсоляцією. Квартира призначалася для молодої дівчини. Замовниця хотіла отримати ніжний і затишний інтер'єр. Для цього були використані світлі пастельні тони і різні комбінації фактур поверхонь. Інтер'єр виконаний в спокійній прохолодною колірній гамі, але завдяки поєднанню мармуру з деревом, фарбування з фактурними шпалерами створюється відчуття тепла і комфорту. За допомогою світлих відтінків вдалося візуально розширити простір і додати світла.

«Нам не довелося виконувати якесь кардинальне переміщення стін, ми лише трохи підкоригували то, що було, - розповідає дизайнер інтер'єру Sasha Assaul design Інна Игонина. - Ми розширили гардеробну за рахунок коридору, що дозволило зменшити кількість шаф. Вітальню об'єднали з лоджією і розмістили там робоче місце ».

Спальня оформлена в пудровий-сірих тонах з яскравими акцентами у вигляді світильників, картин на стінах і крісла.

Ванна кімната спочатку була не дуже великою, але за рахунок грамотного планування тут знайшлося місце для бойлера і пральної машини, які дизайнери «сховали» в ніші.

«Особливу увагу ми завжди приділяємо кухні. В даному випадку ми працювали з невеликим за площею приміщенням, але, незважаючи на це, нам вдалося зробити повноцінну містку і функціональну кухню », - коментує Інна Игонина.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online