З 1 червня в Мінську зароблять відкриті басейни

Фото: TUT.BY

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Два з трьох відкритих столичних басейну почнуть роботу з наступного місяця.

Йдеться про аквапарк «Дрімленд» і Палаці водного спорту. Акваторії на свіжому повітрі на території «лебединого» вже працюють. Tut.by познайомився з цінами і розповідає, чого чекати в літньому сезоні.

Фото: Дар'я Лобанова, TUT.BY

Аквапарк «Дрімленд» почне роботу вже 1 червня. У цьому сезоні ціни будуть варіюватися від 18 до 24 рублів за вхід в будні дні до 22-28 рублів у вихідні. VIP-зона з лежаком, парасолькою, кругом і паркувальним місцем обійдеться в 40 рублів з людини. Також на сайті аквапарку повідомляється про предпродаже вхідних квитків (купивши до 1 червня, гість платить 18 рублів). Територія, крім самих гірок, басейнів і зон для відпочинку, обладнана роздягальнями, туалетами, а також декількома літніми кафе.

Фото з сайту аквапарку

Літня акваторія Палацу водного спорту також почне працювати 1 червня. Ціни поки не повідомляються (нагадаємо, в минулому році дитячий квиток (від 5 до 14 років) коштував 6 рублів, дорослий - 12. VIP-зона обходилася в 18 рублів. Лежаки входили у вартість). Зате відомо, що за традицією відкриється великий басейн з мінеральною водою, а також 2 дитячих басейну, залишиться відгороджений VIP-сектор - територія з обмеженою кількістю відвідувачів, окремим басейном, шезлонгами і матрацами у вільному доступі. Також продовжать роботу літні кафе і душові. Бажаючим поєднати відпочинок біля басейну з активним у Палаці водного спорту запропонують пляжний волейбол, великий теніс, пляжний футбол, стрітбол і інші активні розваги.

Літня спека в Мінську. Фото: Євген Ерчак, TUT.BY

Аквапарк «Лебединий» в основному знають як аквапарк під дахом, але у нього є і відкрита зона, яка, не в приклад іншим, вже працює. Йдеться про неглибокому басейні для дошкільнят з дитячим містечком посеред і басейні для дорослих з шезлонгами по периметру. Для любителів адреналіну тут встановлені ще й чотири гірки. Окремих квитків в відкриту зону не існує, так що заплатити доведеться за відвідування аквапарку в цілому. Ціни на літній сезон 2017 роки за вхід в аквазону без SPA наступні: від 25 до 36 рублів за вхід для дорослого в будній день до 28-42 рублів за вхід у вихідні. Мінімальний сеанс - 3 години.

Крім того, на території аквапарку в минулому році заробила SPA-зона з шезлонгами, басейном з підігрівом і з послугою доставки напоїв і їжі прямо до місця відпочинку. Відкрита вона і в цьому році (послуга доступна з 20 травня), але з нововведенням: територія доступна за окрему плату. Вартість вхідного квитка в SPA-зону 10 рублів.

Заміський клуб Club Beach, який відкрився два роки тому, поки не працює. Терміни відкриття також невідомі.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online