Представлений оновлений проект палацу одруження на Малоохтінском - Новини будівництва Санкт-Петербурга - Канонеро

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні на засіданні містобудівної ради був представлений оновлений проект приватного палацу одруження на Малоохтінском проспекті, 69. Його збираються будувати на мисі в акваторії Неви.

Невелику ділянку суші за гранітної стінкою набережній - в створі Таллінській вулиці - утворився, коли будували Малоохтінскій проспект. До відкриття моста Олександра Невського тут був невеликий причал, від якого ходили катери на лівий берег. Сюди ж приставали річкові трамвайчики. Згодом тут знаходилася човнова станція ДОСААФ «Северянин» для маломірних суден.

Такий профіль використовувався до літа 2009 року, коли катери звідси зникли і почалися масштабні земляні роботи . Їх провели на замовлення орендаря ТОВ «Фортуна девелопмент». Восени 2009 року фірма побудувала тут «торгово-дозвільний центр». Втім, він жодного дня не пропрацював, що визнала в ході перевірки прокуратура.

У 2014 році був представлений проект будівництва на цій території приватного палацу одруження . Тоді повідомлялося, що в п'ятиповерховій будівлі органи загсу займуть близько чверті, а інше віддадуть під готель для молодят і ресторан. Замовником називалася Анна Дроннікова.

Сьогодні на засіданні містобудівної ради представили оновлений проект. Його розробило ТОВ «Урбісу-СПб» Олега Харченка. Фасад, звернений на воду, буде скляним. Щоб збільшити площу забудови, догори він розширюється. До воду збираються влаштувати гранітний спуск.

Замовником проекту зазначено ТОВ «Інвест груп». При цьому, за даними Росреестра, власницею двох третин ділянки як і раніше є Анна Дроннікова, ще третина належить Олександру Авер'янова.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online