Як завести собаку: 4 популярних породи собак.

  1. Голден-ретривер
  2. плюси:
  3. мінуси:
  4. Американський стаффордширський тер'єр
  5. плюси:
  6. мінуси:
  7. Східноєвропейська вівчарка
  8. плюси:
  9. мінуси:
  10. Сторожовий пастуший собака
  11. плюси:
  12. мінуси:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Одного разу тебе може відвідати думка, що не завадило б завести вдома яких-небудь звіряток, крім мух. І ідея дійсно хороша собою. Коли народ навколо тебе дізнається, що ти завів собаку, то про тебе будуть думати, як про дбайливого людині, відповідальному і добром.

Саме унікальне в собаках - це те, що собака єдина тварина в усьому світі, яке дійсно здатне підняти тебе рано вранці, що б ти повів її гуляти. Навіть якщо ти ліг спати годину назад!

OFFICEPLANKTON вирішив допомогти тобі в цьому нелегкому виборі і склав хіт-парад 4 найпопулярніших порід собак, яких ви могли б завести у себе вдома. На свою голову.

Голден-ретривер

Голден-ретривер - дуже розумна собака, здатна ужитися в твоїй квартирі
Голден-ретривер - дуже розумна собака, здатна ужитися в твоїй квартирі. За свою милу і симпатичну мордочку, подобається дівчатам. Спочатку виведена для полювання, вона освоїла і інші професії: здатна знайти людину в лісі, там же відшукати і дичину.

Золотисті ретривери часто працюють на митниці, в якості рятувальників, а також допомагають правоохоронним органам в пошуку наркотиків і вибухівки.

плюси:

Золотистий ретрівер - одна з найрозумніших порід собак і справжній друг людини, у яких є бажання постійно чогось вчитися.

мінуси:

Для охорони така собака не годиться через відсутність охоронних якостей.

Якщо ви любите собак, то повинні знати, що собаки відмінно вміють танцювати !

Американський стаффордширський тер'єр

Американський стаффордширський тер'єр

Справжній атлет, дуже спритна собака, яка зажадає від тебе суворого виховання. Виведений в США. Перше враження від цієї собаки - загрозливий вигляд, але насправді собака дуже життєрадісна і може дружити з усіма видами звіряток, крім собі подібних.

Стаффордширський тер'єр легко уживеться з кішкою, з хом'ячком, з щуром, але вигулювати краще на повідку, так як бійок у дворі з усіма собаками не уникнути.

плюси:

Дуже любить інших звіряток.

мінуси:

Крім собак !.

До речі абсолютно випадково ми попорпалися в наших архівах і ми вважаємо, якщо собачку ви хочете, то однозначно, як її виховувати , Вам теж буде цікаво!

Східноєвропейська вівчарка

Дуже пристосовувана порода собаки, навіть до дуже суворого клімату, так що в Україні східно-європейська вівчарка відчуває себе комфортно
Дуже пристосовувана порода собаки, навіть до дуже суворого клімату, так що в Україні східно-європейська вівчарка відчуває себе комфортно.

Любить виконувати якусь роботу, хоча б постійно носити в роті палицю.

плюси:

Така собака - чудовий друг і компаньйон для людини, який з радістю буде супроводжувати тебе в походах в будь-яку погоду: сніг, дощ, спека, холод, вилазка, похід на риболовлю, пікнік, похід в магазин.

мінуси:

З негативних якостей можна зустріти тільки те, що взагалі не годиться бути службовим псом (всупереч загальній думці так і є!).

А ви знаєте, як собаки реагують на магію ?

Сторожовий пастуший собака

Сторожовий пастуший собака - це навіть не порода, а це цілих 3 породи собак в одній: кавказька вівчарка, южнорусская і середньоазіатська
Сторожовий пастуший собака - це навіть не порода, а це цілих 3 породи собак в одній: кавказька вівчарка, южнорусская і середньоазіатська. Якщо ти живеш не в квартирі, така собака тобі підійде ідеально.

На відміну від звичайних дворових собак, сторожовий пастуший буде дійсно охороняти твою територію і навіть з великим задоволенням жити на вулиці навіть цілий рік, однак якщо вам не подобаються породи подібні до цієї, ви можете розглянути інший вид сторожового пса - Чау Чау.

плюси:

Собаки дуже невибагливі.

мінуси:

Для міського життя не годяться: величезна кількість вовни і відчувають себе тісно в квартирі. А ще вони будуть захищати навіть двір в якому ти живеш, від: всіх інших собак - крім себе, а також від усіх людей - крім тебе.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online