Завантажити торрент Вокзал для двох (1982) безкоштовно і без реєстрації

  • Рік прем'єри: 1982
  • Країна: СРСР
  • Жанр: Мелодрама
  • Режисер: Ельдар Рязанов
  • У головних ролях: Людмила Гурченко, Олег Басилашвілі, Микита Михалков, Нонна Мордюкова, Михайло Кононов, Анастасія Вознесенська, Олександр Ширвіндт, Тетяна Догілєва, Раїса Етуш, Ольга Волкова

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Вокзал для двох» - вітчизняний фільм режисера Ельдара Рязанова, який був знятий в 1982 році.

Починається картина морозним вечором десь в Сибіру. Тут в одній з виправно-трудових колоній після вечірньої перевірки, одному із засуджених, Платону Рябинину повідомляють, що в сусіднє селище до нього приїхала дружина. Також просять зайти в майстерню за його відремонтованим акордеоном. Платон має право відмовитися від наданих йому побачень, але ось наказів начальства він не послухатися не може. Його попереджають, що він може бути вільний до ранкової перевірки. У разі запізнення, його вважатимуть втік. По дорозі до селища, він мимоволі згадує все, що з ним сталося до суду.

Під час поїздки на поїзді до свого хворого батька, Платон виходить на одній зі станцій і відправляється пообідати в привокзальне кафе. Але комплексний обід, який йому подали, здався йому занадто огидний, тому він відмовився його оплачувати. Але тутешня жвава офіціантка Вірочка не бажає його випускати, вимагаючи оплати обіду. В результаті він відстає від поїзда.

Наступним поїздом, до Верочке приїжджає її коханець Андрій, який привозить жінці дві валізи динь, для реалізації на місцевому ринку. Дині попросили постерегти Платона. А щоб він з ними не втік, у нього в якості застави беруть паспорт. У метушні, Андрій забуває віддати нашому герою його паспорт. Таким чином, Платон не може звідси виїхати, поки Андрій не поверне йому паспорт.

Перебуваючи на вокзалі, Платон періодично перетинається з Вірою, тому через деякий час вони все ж миряться.

Побачивши по телевізору свою дружину - провідну прогнозу погоди, Платон вирішує розповісти свою історію нової знайомої. Він розповів, як одного разу його дружина на машині збила людину, але щоб не ламати її кар'єру і життя, Платон вирішує всю провину взяти на себе. Тепер його чекає суд.

На наступний день, нарешті приїжджає Андрій з паспортом нашого героя. А Вірочка вирішує розірвати з ним усі стосунки.

Віра купила Платону квиток на поїзд і зізналася, що дзвонила його дружині і просила не ламати життя невинному людині, однак та сказала, що не розуміє про що йде мова і взагалі вона не вміє водити машину. Після чого проводжає його на поїзд ... На цьому спогади героя обриваються.

У селищі, Платон забирає свій акордеон і знехотя йде до дружини на побачення. Однак тут на нього чекав приємний сюрприз - замість своєї дружини він побачив в будинку Віру.

Радянське кіно має дуже багато прикладів такого самопожертви люблячих людей.

Завантажити безкоштовно торрент фільму «Вокзал для двох» можна на нашому сайті.


Завантажити Вокзал для двох (1982)
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online