Отримай відповідь: скільки коштує орендувати квартиру в Дніпрі

  1. СОБОРНИЙ І ЦЕНТРАЛЬНИЙ РАЙОНИ
  2. ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ І Чечелівське РАЙОНИ
  3. НОВОКОДАКСКІЙ РАЙОН
  4. ІНДУСТРІАЛЬНИЙ, АМУР-НИЖНЬОДНІПРОВСЬКИЙ і САМАРСЬКИЙ РАЙОНИ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ціни на оренду нерухомості в Дніпрі неухильно ростуть.

У зв'язку з цим інформатор вирішив щомісяця повідомляти вам, скільки коштує орендувати житло, і яка різниця в цінах на нерухомість в різних районах міста.

СОБОРНИЙ І ЦЕНТРАЛЬНИЙ РАЙОНИ

Вартість оренди 1-кімнатних квартир в цих районах стартує від 2800 гривень, без урахування комунальних послуг. За цю суму вам швидше за все запропонують «малосімейку» або квартиру далеко не в кращому стані. Житло з радянським ремонтом і базовим набором необхідних меблів обійдеться приблизно в 3000 гривень. У Соборному районі нормальну квартиру з косметичним ремонтом, броньованими дверима і навіть кондиціонером можна знайти за 4000 гривень.

У Центральному районі ціни на житло трохи вище. Квартира з радянським ремонтом обійдеться в 3500 гривень, а якщо хочеться чогось солідніше, то доведеться викласти від 4700 гривень.

Квартира з радянським ремонтом обійдеться в 3500 гривень, а якщо хочеться чогось солідніше, то доведеться викласти від 4700 гривень

Вартість оренди двокімнатної квартири в Центральному районі стартує від 3500 гривень. За таку ціну вам «світить» лише старенький ремонт і мінімальний набір меблів (якщо пощастить). Більш пристойні варіанти обійдуться в 5 тисяч гривень і вище, залежно від розташування квартири, ремонту і щедрості господаря.

У Соборному районі за двокімнатну квартиру з найпростішим ремонтом доведеться викласти до 5 тисяч гривень. А ось ціни на більш комфортабельні квартири починаються від 6500 гривень.

Мінімальна ціна на трикімнатні квартири в Соборному і Центральному районі - близько 4500 гривень, та й то пропозицій за такі гроші не так вже й багато. Житло з хорошими умовами, ремонтом і новими меблями буде коштувати від 6,5 тисячі гривень.

ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ І Чечелівське РАЙОНИ

Найдешевша однокімнатна квартира в Шевченківському районі обійдеться в 2800 гривень без урахування комунальних послуг. За стандартом, це буде радянський ремонт і мінімум меблів. Є, звичайно, і дешевші варіанти - наприклад, зняти кімнату в квартирі або будинку. Це буде коштувати до 2000 гривень, але квартиранта доведеться зіткнутися з деякими незручностями.

Однокімнатна квартира з хорошим ремонтом у відносній близькості від центру буде коштувати близько 4500 гривень. За ці гроші квартиронаймачу пропонують повний комплект меблів і побутової техніки.

У Чечелівське районі найдешевшу квартиру можна знайти за 2800 гривень, але ось за дійсно пристойне житло з хорошим ремонтом і новими меблями доведеться викласти не менше 6 000 гривень.

Двокімнатні квартири в Шевченківському районі не дуже відрізняються за ціною від однокімнатних. Орендувати середню квартиру без ремонту, але з необхідним мінімумом меблів можна за 3000 гривень. За житло з гарними меблями і свіжим ремонтом доведеться викласти не менше, ніж 5 000 гривень на місяць.

У Чечелівське районі ціни на двокімнатні квартири стартують від 3500 гривень. За цю вартість орендарю «світить» в кращому випадку радянський ремонт, килими і старі меблі. А за 8-9 тисяч гривень можна зняти відмінне житло з сучасним ремонтом, новими меблями, кондиціонером і навіть мальовничим видом з вікна.

А за 8-9 тисяч гривень можна зняти відмінне житло з сучасним ремонтом, новими меблями, кондиціонером і навіть мальовничим видом з вікна

Трикімнатну квартиру в Шевченківському районі можна знайти за 4000 гривень. Однак ремонт в ній залишає бажати кращого, меблів - мінімум, немає холодильника і пральної машини. За 7000 гривень можна орендувати квартиру з євроремонтом, з автономним опаленням та гарними меблями.

У Чечелівське районі оренда найдешевшої трикімнатної квартири обійдеться в 3800 гривень. Ось тільки жити там зможе тільки самий невибагливий і аскетичний чоловік. Різномаста меблі, затерті стіни і підлоги, маленька кухня і відсутність натяку на хороший інтер'єр навряд чи підійдуть для довгострокової оренди.

За житло з хорошим ремонтом і новими меблями доведеться викласти не менше 7500 гривень.

За житло з хорошим ремонтом і новими меблями доведеться викласти не менше 7500 гривень

НОВОКОДАКСКІЙ РАЙОН

Вартість оренди в Новокодакском районі залежить від віддаленості житла від центру. В цілому, квартири тут дешевше, ніж в інших районах Дніпра. Малосімейку можна орендувати за 2000 гривень. Вже за 3000 гривні можна зняти однокімнатну квартиру з усіма зручностями, гарним ремонтом, металопластиковими вікнами і навіть кондиціонером. Єдиний мінус - таке житло знаходиться досить далеко від центру.

Квартира недалеко від центру з хорошим ремонтом і кондиціонером обійдеться в 4000 гривень.

Квартира недалеко від центру з хорошим ремонтом і кондиціонером обійдеться в 4000 гривень

Вартість оренди двокімнатних квартир в Новокодакском районі не дуже відрізняється від однокімнатних. Ціни стартують від 2200 гривень. Вже за 3000 тисячі можна зняти житло з пристойним ремонтом і металопластиковими вікнами. За 4000 тисячі орендарям пропонують квартиру з хорошим ремонтом і кондиціонером в невеликій віддаленості від центру. Найдорожчий варіант із запропонованих - квартира за 7000 гривень з євроремонтом, кондиціонером, новими меблями і технікою.

Найдорожчий варіант із запропонованих - квартира за 7000 гривень з євроремонтом, кондиціонером, новими меблями і технікою

Навіть трикімнатну квартиру в Новокодакском районі реально орендувати за 3500 гривень на місяць. Звичайно, це буде житло з радянським ремонтом і старими меблями, але в житловому стані. Хороша ж квартиру з капітальним ремонтом, металопластиковими вікнами, новими меблями і кондиціонером обійдеться мінімум в 5000 гривень.

Хороша ж квартиру з капітальним ремонтом, металопластиковими вікнами, новими меблями і кондиціонером обійдеться мінімум в 5000 гривень

ІНДУСТРІАЛЬНИЙ, АМУР-НИЖНЬОДНІПРОВСЬКИЙ і САМАРСЬКИЙ РАЙОНИ

В Амур-Нижньодніпровському районі вартість оренди 1-кімнатних квартир стартує від 2500 гривень, плюс часткова оплата комунальних послуг. У 3 тисячі без урахування комуналки вам обійдеться «гостинка» зі всіма необхідними меблями і технікою. «Двушку» з косметичним ремонтом тут можна зняти за 2700 без урахування комунальних послуг, «троячку» з капітальним ремонтом - за 3600 гривень. Хороша простора квартира з 3 кімнатами і ремонтом буде коштувати вже 6500 гривень.

Найдешевша 1-кімнатна квартира з меблями і непоганою транспортною розв'язкою в Самарському та Індустріальному районі обійдеться в 2300 гривень
Найдешевша 1-кімнатна квартира з меблями і непоганою транспортною розв'язкою в Самарському та Індустріальному районі обійдеться в 2300 гривень. Дво- і трикімнатну зі звичайним ремонтом тут можна зняти від 3 тисяч гривень. За пристойну квартиру з 3 кімнатами, косметичним ремонтом і меблями потрібно буде заплатити 4 тисячі без урахування комунальних послуг.

Ціну на оренду квартир в Дніпрі в червні 2017 можна подивитися тут .

Христина Лях

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online