Лікування в Німеччині без посередників

  1. Лікування і обстеження в Німеччині за цінами клінік! Вартість послуги "медичний менеджмент" у нас...
  2. Чому ми пропонуємо Вам лікування в Німеччині?
  3. Відомі люди вважають за краще лікування в Німеччині

Лікування і обстеження в Німеччині за цінами клінік!

Вартість послуги "медичний менеджмент" у нас найдоступніша!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В даний час обстеження, лікування та операції в Німеччині стали доступними для багатьох росіян. Рівень цін на медичне обслуговування в Німеччині практично вже можна порівняти з російським притому, що якість допомоги та медична відповідальність за хворого незрівнянно вище. В даний час обстеження, лікування та операції в Німеччині стали доступними для багатьох росіян

Наша спеціалізація - серйозні і складні медичні випадки!

серед безлічі німецьких клінік ми підберемо саме ту, яка буде відповідати всім Вашим запитам. Знайдемо лікаря, який спеціалізується на конкретній медичної проблеми і є кращим у своїй галузі.

Для того, щоб Ви могли скласти собі детальну картину про клініки і докторів, які працюють в цих клініках, в нашому офісі Ви можете ознайомитися з "Рейтингом кращих лікарів" (за версією німецького інформаційно-аналітичного видання "FOCUS").

Вибираючи лікування в ФРН, Ви можете бути впевнені, що в будь-який німецькій клініці Вам буде надана тільки високопрофесійна медична допомога.

Що Ви повинні знати, вибираючи нас в якості Вашого постійного помічника по організації лікування в Німеччині?

ВАЖЛИВО!

  • Всі етапи обстеження і лікування в ФРН Ви оплачуєте самостійно, зручним для Вас способом, безпосередньо в клініках за виставленими ними рахунками. За надані послуги ми не беремо відсоток від вартості рахунку, виставленого клінікою за лікування Пацієнта, а німецькі клініки в своїх рахунках не враховують винагороду нашої фірми, не збільшуючи тим самим розмір рахунку для Пацієнта.
  • Ви платите нам тільки за організацію процесу Вашого перебування і лікування в Німеччині (підбір клінік, переговори з лікарями, призначення часу прийомів, переклад медичної документації, візова підтримка і т.д.). Принцип нашої роботи - абсолютна фінансова прозорість і відсутність посередників. У німецьких клініках Вам буде представлений повний фінансовий звіт по кожній проведений Вам операції, медичній процедурі або консультації, а також докладний медичний висновок щодо необхідної Вас проблеми.

Відповіді на всі Ваші запитання Ви можете отримати:

за телефонами: +7 (965) 337 4066, +7 (495) 755-7012, або електронною поштою: [Email protected]

Чому ми пропонуємо Вам лікування в Німеччині?

Звертаючись до нас з проханням про підбір того чи іншого лікувального закладу в Німеччині, наші Клієнти дуже часто говорять про те, що звернути свої погляди на закордонні клініки їх змусили грубі недоліки вітчизняної охорони здоров'я, а саме:

  • Відсутність відповідальності лікарів за свої професійні дії;
  • Відсутність сучасної діагностичної апаратури і лікувального устаткування в більшості Російських поліклінік і лікарень;
  • Низька професійна кваліфікація лікарів і медичного персоналу при проведенні операцій;
  • Висока вартість платної медицини та непомірність хабарів і подарунків в безкоштовну медицину, які роблять загальну вартість низько професійного лікування в Росії вище, ніж вартість високопрофесійного лікування за кордоном;
  • Призначення вітчизняними лікарями лікарських препаратів своїм пацієнтам, що не приносять їм лікування, а про лобіювати фармацевтичними компаніями і приносять дохід лікуючим лікарям.

Характеризуючи пройдене на Батьківщині лікування, наші співвітчизники рідко позитивно про нього відгукуються, найчастіше ми чуємо: «Лікують навмання, ніхто, ні за що не відповідає, скільки лікарів, стільки й діагнозів, більше шкоди, ніж користі, смерть родичів через лікарську помилки ... .. »

Лікування в ФРН базується на інших принципах. Основними перевагами лікування і проведення операцій тут є:

  • Найвищий професіоналізм лікарів;
  • Використання ними тільки самих сучасних методів діагностики і лікування ;
  • Найсучасніше обладнання в клініках;
  • Постійне підвищення кваліфікації лікарів;
  • Комфортні умови перебування в клініках.

Багато наших пацієнтів стверджують: те лікування, яке їм пропонували в Росії. У Німеччині перестали практикувати вже більше 10 років тому, а ті операції, які у нас вважаються інноваційними - там роблять уже давно і потоком. Багато наших пацієнтів стверджують: те лікування, яке їм пропонували в Росії

Ми впритул співпрацюємо з провідними лікувальними установами Берліна, Мюнхена, Дюссельдорфа, Ессена, що пропонують весь можливий на сьогоднішній день перелік медичних послуг і виконують новітні операції.

Операції в ФРН проводяться на дуже високому професійному рівні. Німецькі лікарі успішно лікують ті захворювання, при яких в Росії пацієнт має набагато менше шансів на повне одужання.

Лікування в ФРН ґрунтується на високих стандартах німецької медицини в поєднанні з високим професіоналізмом і досвідом лікарів.

Ми готові запропонувати нашим Клієнтам широкий вибір різних варіантів лікування і обстеження (від недорогих до VIP) в кращих клініках Німеччини.

Відомі люди вважають за краще лікування в Німеччині

Дуже багато пацієнтів вибирають лікування в Мюнхені і це не випадково.

Саме в розвиток охорони здоров'я в цьому регіоні, в оснащення лікарень новітнім лікувальним і діагностичним обладнанням німецька держава завжди вкладала величезні бюджетні кошти. Саме в розвиток охорони здоров'я в цьому регіоні, в оснащення лікарень новітнім лікувальним і діагностичним обладнанням німецька держава завжди вкладала величезні бюджетні кошти

Багато глав держав, відомі політики, спортсмени, діячі мистецтва і зірки шоу-бізнесу довірили своє здоров'я фахівцям з німецьких клінік.

Андрон Кончаловський - радянський, російський і американський режисер, сценарист, громадський і політичний діяч, - деякий час назад був прооперований в клініці Харлахінг.
Йому була успішно проведена операція із заміни тазостегнового суглоба. Операцію провів завідувач відділенням ендопротезування, доктор Бауман.

Кілька років тому президент СРСР Михайло Горбачов пройшов успішне лікування в клініці Мюнхена. Йому була зроблена операція з усунення звуження шийної артерії. Кілька років тому президент СРСР Михайло Горбачов пройшов успішне лікування в клініці Мюнхена Спочатку політик лежав в лікарні в Москві, однак разом зі своєю дочкою Іриною (також лікарем) він прийняв рішення провести лікування в Мюнхені. Вже через 10 днів Горбачов був виписаний з клініки.

Міжнародна програма "Evroclinic" співпрацює з провідними німецькими медичними установами, ми врахуємо всі Ваші побажання і обов'язково підберемо влаштовує Вас варіант і лікування, і проживання.

Щоб Вам легше було зробити свій вибір, ми присвятимо Вас в усі нюанси, властиві кожному місту, кожній клініці.

Ознайомитися з інформацією про комплекс послуг, що надається нашою компанією, Ви можете на нашому сайті в розділі "Наші послуги"

ПРИ ПОВТОРНОМУ ЗВЕРНЕННЯ ВАМ ГАРАНТОВАНО ЗНИЖКИ!

Чому ми пропонуємо Вам лікування в Німеччині?
Що Ви повинні знати, вибираючи нас в якості Вашого постійного помічника по організації лікування в Німеччині?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online