На Садовому кільці посадять дерева і кущі з пурпуровими і мідно-червоним листям

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Восени на Садовому кільці почнуть садити дерева в рамках програми «Моя вулиця». Так, на Садовій-актори з'явиться канадський декоративний чагарник - ірга Ламарка з темно-синіми плодами і мідно-червоним листям. Величезна кількість білих квітів, в яких кущ ірги потопає навесні, прикрасять міський пейзаж.

На Смоленській площі висадять багрянник японський. Це дерево дуже популярно в Японії. Протягом сезону відтінок його листя буде змінюватися - від світло-синього або пурпурного до золотисто-пісочного. Крім багрянник, на Смоленській площі висадять всім знайомий клен, а також в'язи.

Новинський бульвар після озеленення перетвориться на пішохідну зону, вздовж якої будуть рости липи, горобина і яблуні. Липи також з'являться вздовж Садової-Тріумфальної вулиці. Всього на Садовому кільці планується висадити понад 600 дерев. Нагадаємо, що дерева також повернуться і на Тверську вулицю - там планується посадити липову алею.

Як раніше розповідав в інтерв'ю mos.ru керівник Департаменту природокористування і охорони навколишнього середовища Антон Кульбачевскій, на Садовому кільці будуть висаджуватися декоративні породи не для садівництва. «Цвісти вони будуть красиво, але плоди неїстівні. В якості експерименту ми на Садовому кільці вже третій рік висаджуємо фруктові дерева в діжки, наприклад вишню і яблуні », - пояснював Антон Кульбачевскій.

Нагадаємо, озеленення Садового кільця за програмою «Моя вулиця» почнеться восени. Це найсприятливіший час для посадки дерев. Осінні дощі забезпечать вологу і допоможуть саджанця прижитися, чого не може гарантувати посадка в літню спеку. Квітучі дерева москвичі побачать навесні наступного. Там, де це можливо, дерева висаджуватимуть в грунт. «Частково будемо використовувати сучасні технології: висадимо дерева в спеціальні контейнери, занурені безпосередньо в асфальт. Для такого способу вибираються спеціальні породи дерев з компактною кореневою системою », - розповідав раніше Антон Кульбачевскій.

благоустрій садового кільця почалося в червні. роботи проходять на наступних вулицях :

- Великій Садовій;

- актори площі;

- Новінському бульварі;

- Садовій-актори;

- Садовій-Тріумфальної;

- Смоленської площі і в збройовому провулку.

Для зручності пішоходів на Садовому кільці розширять тротуари. При цьому кількість смуг на проїзній частині залишиться колишнім, але смуги звузять до 3,25 метра. Для автомобілістів з боків від основної проїзної частини з'являться проїзди-дублери. Вони будуть відгороджені від дороги розділювальною смугою з висадженими на ній деревами. Уздовж цих другорядних доріг організують нові паркувальні місця. Проїзди-дублери дозволять автомобілістам спокійно паркуватися, не створюючи перешкод для руху.

Детальніше дізнатися про те, як зміниться Садове кільце і інші вулиці, що увійшли до програми "Моя вулиця" , Можна в спецпроекті на mos.ru .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online