Гороскоп дня весілля. Гороскоп дати весілля

  1. Коли шлюб буде щасливим?
  2. Астрологія на службі у любові
  3. Місяць благословляє в добру путь
  4. Дата народження і гороскоп дня весілля взаємопов'язані
  5. Рейтинг чоловіків за знаком зодіаку
  6. Весілля по знаку Зодіаку: вибираємо колір і стиль торжества

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зустріч двох люблячих сердець змінює уявлення про життя. Безумовно, в той день, коли коханий запропонує Вам руку і серце, настає пора нової історії життя. На перший погляд така процедура може здатися досить простий. Насправді ж у цій процедурі присутній маса нюансів, про які ви можете дізнатися на нашому сайті www.svadbagolik.ru .

Все повинно бути ідеальним: манікюр, Весільна зачіска , Святкове меню, місце, де пройде медовий місяць, плаття нареченої і, звичайно ж, день весілля.

При складанні гороскопу дати весілля враховується час і день, на які заплановано церемонію, місяць, а також рік.

Коли шлюб буде щасливим?

У наш час більшість люблячих пар не хочуть вступати в шлюб у високосний рік, адже згідно з повір'ям дана церемонія може привести до розірвання союзу.

За гороскопом дня весілля нетривалими виявляються союзи, укладені в травні. З давніх часів відомо, що цей місяць вважається несприятливим для вступу в шлюб, адже він виявиться нещасним.

Серед весільних рекомендацій різних народів були присутні багато схожого. Наприклад, знахарі-відуни Русі не рекомендували парі скріплювати свій союз законними узами шлюбу під час сонячних і місячних затемнень, аргументуючи це тим, що шлюб молодих може бути з численними проблемами. Хоча таким забобонам зараз багато хто не вірить.

Астрологія на службі у любові

Якщо дотримуватися астрологічних прогнозів, то вибираючи день для проведення весільної церемонії перевагу можна віддати п'ятниці і неділі. Так, п'ятниці протегує планета Венера, яка вважається планетою гармонії та миру.

Недільний день знаходиться під заступництвом Сонця, в зв'язку з цим є оптимальним варіантом для проведення такого важливого торжества в житті люблячої пари. Вважається, що будь-які справи, розпочаті в цей день, отримають позитивний результат, ваш улюблений стане надійною опорою для натхнення і досягнення найвищих висот, а особисте життя завжди буде злагодженої.

Місяць благословляє в добру путь

Гороскоп дати весілля допомагає скласти місячний календар. Відомо, що місяць має суттєвий вплив на особисте життя людей. Тому згідно з місячним зодіаку весільний день можна вибирати тільки в період росту місяця. Це повір'я говорить, що перебуваючи у відносинах, подружжя будуть постійно зацікавлені в обопільній спілкуванні один з одним.

Чудовий союз вийде в разі, якщо в день весілля Місяць опиниться в сприятливому знаку зодіаку, схильному до щасливого партнерства і щасливого сімейного життя . Серед таких знаків можна виділити: Рака, Ваги і Тельців.

Небажано укладати союз, коли Місяць буде знаходитися в Водолії, адже подружжя може незабаром охолонути один до одного, можливі швидкі сварки.

Найбільш ідеальними датами для укладення шлюбу вважаються місячні дні, що належать до номерів 27, 24, 17, 6 і 3, а самими несприятливими - 29, 23, 20, 19, 15, 12 і 9. Дні, що залишилися відносяться до нейтральної категорії.

Дата народження і гороскоп дня весілля взаємопов'язані

Гороскоп дня весілля допомагає визначити вдалим чи ні, буде той чи інший день. Для цього деколи використовують дати народження нареченого і нареченої.

Вибираючи місяць весілля рекомендується вибирати місяці, які йдуть 3,4,6,9 або 10 місяцями після місяця вашого народження. Свій місяць в розрахунок брати не треба. Наприклад, ви народилися в березні - значить сприятливими місяцями для вас будуть - червень, липень, вересень, грудень, січень. Зіставивши ваші дані і дані нареченого, можна вибрати місяць, який підходить вам обом.

Зустріч двох люблячих сердець змінює уявлення про життя

Рейтинг чоловіків за знаком зодіаку

Якщо ви хочете визначити, які чоловіки є кращими чоловіками по знаку зодіаку, ви можете довіритися астрології і подивитися рейтинг найуспішніших і дбайливих представників чоловічої статі.

  • 231469 переглядів
  • 12 фото

Весілля по знаку Зодіаку: вибираємо колір і стиль торжества

Якщо ви не можете вирішити, в якому стилі і кольорі організувати весілля, ви можете прислухатися до астрології і дізнатися, яким має бути ваше торжество згідно вашому знаку Зодіаку! Тоді у вас вийде дійсно гармонійний свято.

  • 4556 переглядів
  • 6 фото

Коли шлюб буде щасливим?
Коли шлюб буде щасливим?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online