Тойота в кредит в кептивні банки Банк Тойота

  1. Кредити Тойота банку на нові автомобілі
  2. Кредити Тойта банку на авто з пробігом
  3. Спеціальне кредитування Toyota Camry
  4. Спецпрограми на моделі RAV4 і Lexus RX, GX, LX
  5. Програма лояльності

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

РЕКЛАМА   Досить вигідно взяти автокредит на Тойота зі знижкою в кептивні банки від виробника Тойота Банк

РЕКЛАМА

Досить вигідно взяти автокредит на Тойота зі знижкою в кептивні банки від виробника Тойота Банк.

Тойота банк заснований в 2007 році і є російським банком з іноземним капіталом. 99,9% акцій належить німецькому банку «Toyota Kreditbank GmbH», але входить він в японський Toyota Financial Services Corporation. російський Тойота банк займається роздрібним автокредитуванням і кредитуванням покупки автомобілів у офіційних дилерів цієї марки.

серед умов кредитування є програми:

  • на покупку нових автомобілів ,
  • кредит на авто з пробігом ,
  • спеціальні кредитні пропозиції, в тому числі Toyota Trade-In ,
  • кредит з фінансовим захистом (комплексної страховкою) і
  • дві програми лояльності.

Спеціальні пропозиції передбачають покупку марок Toyota і Lexus. Заява на кредит можна подати в дилерському центрі або на сайті банку в електронному вигляді. Досить бути в віці від 21 року і мати безперервний стаж від 3-х місяців при загальному стажі від року.

Всього у цього банку 70 точок продажів розташованих в автосалонах. Тойота банк є учасником держпрограми пільгового автокредитування.

Кредити Тойота банку на нові автомобілі

Є чотири кредитні продукти, які Банк Тойота пропонує потенційним позичальникам для покупки машин без пробігу :

  1. "Турбо"
  2. "Класик"
  3. "50/50 +"
  4. "Держпрограма"

За програмою «Турбо» передбачений обсяг власних коштів в розмірі п'ятої частини вартості автомобіля. Ставка при цьому складе від 9,9% до 16,5%. Якщо оформляти кредит в доларах ставка єдина - 9% річних.

За програмою «Класик» початковий внесок менше - 15%, розбіг процентних ставок той же, але потрібно повний пакет документів, що включає документальне підтвердження доходу і зайнятості.

«50/50 +» має на увазі ставку в 13,9% річних і оплату половину вартості автомобіля за свій рахунок. При цьому два роки ви платите тільки відсотки по кредиту, а після закінчення цього періоду можете або продати махаю автосалону за залишковою вартістю, або виплачувати вже класичний автокредит ще три роки.

«Держпрограма» - можливість оформити автокредит за ставкою, субсидований державою . Знижка складе дві третини ставки рефінансування. Таким чином, відсотки за кредитом складуть від 5,9% до 9,9%. Але автокредит при цьому обмежений за термінами трьома роками. Тойота банк для держпрограми вимагає 20% початкового внеску, хоча умови по держпрограмі передбачають лише 15%.

Обов'язкове страхування автомобіля по КАСКО і ОСАГО передбачають всі перераховані програми.

Кредити Тойта банку на авто з пробігом

для старих машин цим банком передбачені три програми:

  1. "Спектр"
  2. "Селект"
  3. "Мінус КАСКО"

Спектр   Селект   Мінус КАСКО

Кредитна програма «Спектр» вимагає початкового внеску в 30%, ставка складе від 12,5% до 16,5%, що для машин з пробігом досить вигідно. Відсотки в доларах рівні - 9. Необхідний обсяг власних коштів складе від 40%, якщо вартість автомобіля перевищить 2,5 мільйона рублів.

Програма «Селект» дозволяє обійтися початковим внеском в п'яту частину вартості Toyota або Lexus . Відсотки будуть від 11,5% до 16,5%. Буде потрібно мінімальний пакет документів.

При первинному внеску від 30% і за ставкою від 14% до 18% річних - можна оформити в кредит машину без обов'язкового оформлення страховки від угону і збитку за програмою «Мінус КАСКО».

Спеціальне кредитування Toyota Camry

Спеціальні пропозиції по кредитуванню дають можливість передачі машини в Trade In в дилерський цент для покупки нової моделі Toyota Camry.

Вимога до переданому автомобілю - він не повинен перебувати в заставі Тойота банку і мати будь-які обмеження від інших банків.

Ставка в цьому випадку складе від 7,9% до 12,5%. Початковий внесок повинен бути не менше половини вартості автомобіля.

«Camry Гарант» - це автокредит модельований із залишковим платежем.

Це платіж, який можна погасити до кінця терміну кредиту за рахунок власних коштів, передавши машину по Trade In або продавши автомобіль самостійно. Кредитне навантаження ж протягом терміну автокредиту буде мінімальною при розмірі залишкового платежу до 60% від ціни машини.

Спецпрограми на моделі RAV4 і Lexus RX, GX, LX

Нові автомобілі моделі Toyota RAV4, а також популярні моделі Lexus RX, GX, LX по спецпрограмі можна оформити в кредит під 12% річних, за умови оплати половини вартості авто за свій рахунок.

Перші 24 місяці відбувається виплата відсотків рівними платежами, основний борг не зменшується. А останні 3 роки автокредит оплачується за іншою схемою - і відсотки і залишкова вартість разом.

Програма «RAV4 Гарант» дозволяє придбати Тойоту даної моделі при платежі по кредиту від 5 800 рублів на місяць. Особливістю програми є графік погашення з залишковим платежем, який може бути вигідний тим, що ви самі вибираєте зручне для себе час дострокового погашення.

У разі несприятливих обставин, залишається можливість гарантованого викупу. Ця тимчасова програма, оформити RAV4 з щомісячним платежем можна тільки до 31 жовтня 2013 р

Деякі кредитні пропозиції, такі як «Економ» передбачають ставку від 6% до 9,5% поширюються тільки на кілька автосалонів.

А деякі, такі як «Бізнес-клас» зі ставкою від 5,9% діють, навпаки, у всіх дилерських центрах, за деяким винятком.

Програма лояльності

Дана схема заохочення або програма лояльності «Тойота-Клуб» поширюються на постійних клієнтів банку. Вона передбачають вигідну ставку і спрощену схему надання кредиту (швидке схвалення з мінімумом документів).

Автокредити з фінансовим захистом включають два варіанти пакетів страхування:

  1. страхування життя плюс ризиків втрати роботи або
  2. діагностики смертельних захворювань.

Крім цього, програма лояльності в деяких дилерських центрах пропонують постійним клієнтам різні бонуси, аж до того, що нараховуються бали за залучення нових клієнтів в автоцентр. Свого роду партнерська програма, яка вигідна і продавцям і покупцям-позичальникам.

Багатий вибір програм автокредитування, в тому числі ряд нестандартних для російського ринку, робить пропозиції від Тойота банку досить цікавими, розширюючи можливості клієнтів.

дія держпрограми пільгового субсидування на машини вартістю до 1 500 000 рублів і участь в цій програмі Тойота банку дозволяють оформити кредит за мінімальною ставкою - від 5,9% річних.

РЕКЛАМА

Публікації за темами: як взяти автокредит, яку машину вибрати в кредит, умови автокредитування в банках на нові та вживані автомобілі, як достроково погасити автокредит на машину, страхування КАСКО і ОСАГО для кредитного авто. Редакція сайту "Автомобіль в кредит" допомагає розібратися в питаннях отримання, погашення та обслуговування кредиту на автомобіль

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online