Рефінансування іпотеки в Ощадбанку в 2019 році по кроках

  1. Рефінансування в Ощадбанку
  2. Які кредити можна рефінансувати
  3. Умови та вимоги
  4. Вимога до застави
  5. сума
  6. Покрокова процедура рефінансування в 2019 році
  7. Схвалення заявки і застави
  8. Видача кредиту і ставка
  9. Можлива відмова з перекредитування
  10. Підбиваючи підсумки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вітаємо! Сьогодні мова піде про відновленої і оновленій програмі рефінансування в Ощадбанку. Ви дізнаєтеся, що змінилося в цій програмі в 2019 році, істотні умови і вимоги банку, а так же, як крок за кроком відбувається рефінансування іпотеки в Ощадбанку.

Рефінансування в Ощадбанку

Рефінансування в Ощадбанку

Рефінансування іпотеки - це оформлення і отримання позики з більш вигідною процентною ставкою з метою погашення кредиту у фінансовій установі з більш високими відсотками. По суті, це перекредитування, яке дозволяє набагато легше і швидше погасити раніше оформлений кредит. Варто розуміти, що рефінансування може бути вигідним, якщо різниця між встановленими відсотковими ставками становитиме 2-3%.

У Росії досить багато банків пропонують рефінансування іпотеки, в число яких входить Сбербанк - один з популярних і довірених банків країни. Якщо вийде провести рефінансування в даній установі, можна отримати серйозну вигоду. Найголовніше відповідати певним вимогам і виконати встановлені банком умови.

Рефінансування в Ощадбанку дозволяє:

  • Об'єднати іпотеку з іншими видами кредитування, в тому числі і кредитну карту, в один великий кредит і перевести їх все в Ощадбанк;
  • Знижується боргове навантаження на сім'ю за рахунок зниження щомісячного платежу;
  • Підвищується зручність обслуговування кредитів - оплачується все в Ощадбанку єдиним платежем в одну дату і на один рахунок;
  • Можна отримати ще 1 млн. Рублів на особисті цілі, ремонт, наприклад, під іпотечну ставку, яка набагато вигідніше споживчого кредиту;
  • Рефінансування можна провести без згоди первинного кредитора і без проміжного забезпечення;
  • Не треба представляти довідку про залишок заборгованості за кредитами;
  • Прийняти в заставу готовий будинок з землею;
  • Припустимо зміна валюти, що дозволяє перевести валютний кредит в рублевий.

Важливо! Рефінансувати іпотеку бажано після повного повернення ПДФО за майновим відрахування на квартиру і після того, як ви зробили повернення відсотків по іпотеці. В іншому випадку можуть, виникнуть проблеми з податковою. Особливо якщо ви не тільки рефінансіруете іпотеку, а й інші кредити або берете суму на особисті цілі.

Які кредити можна рефінансувати

На даний момент Ощадбанк надає можливість консолідувати в одному кредиті не тільки іпотеку, а й інші позики, раніше отримані в різних фінансових установах.

За допомогою такої програми кредитування, як «Рефінансування під заставу нерухомості» можна перекредітовать:

  1. Один іпотечний кредит;
  2. До п'яти інших різних кредитів. До них відносяться:
  • Споживчий кредит;
  • Кредитна карта;
  • автокредит;
  • Карта з овердрафтом.

Важливо! Наявність іпотечного кредиту тут є обов'язковою умовою.

Ощадбанк надає можливість провести рефінансування як під заставу квартири, так і заміського будинку з ділянкою, таунхауса або кімнати.

Умови та вимоги

Умови та вимоги

У даної фінансової установи є особливі умови, за якими проводиться перекредитування іпотеки в Ощадбанку. Тільки при чіткому їх дотриманні можна розраховувати на вигідний переклад кредиту.

Вимога до застави

  • Квартира або будинок повинні бути побудованими. Якщо на руках ще немає свідоцтва, то рефінансування іпотеки неможливо. Банк не приймає в заставу права вимоги.
  • Нерухомість, по рефінансуються іпотеці, повинна бути закладена в іншому банку. Після погашення заборгованості виникає зобов'язання в 2 місяці оформити заставу на це житло на користь Ощадбанку.
  • Якщо є у власності інше житло без обтяження, то його можна також віддати в заставу банку і провести рефінансування іпотеки. Це особливо актуально для тих, у кого об'єкт ще не введений в експлуатацію і не побудований.

Вимоги до кредитів

  • Відсутність поточної прострочення і прострочень за минулі 12 місяців (допускається 1 до 30 днів або не більше 3 до 5 днів);
  • Видано понад 6 місяців тому до дати подання заявки;
  • До закінчення кредиту залишається більш ніж три місяці;
  • Якщо рефінансується кредит Ощадбанку, то подача повинна бути в тому ж територіальному банку, де оформлявся цей кредит.

Вимоги до позичальника

  • Громадянство Росії;
  • Вік 21 - 75 років на момент закінчення;
  • Стаж роботи - 6 місяців на останньому місці і мінімум рік за минулі п'ять років;
  • Другий чоловік обов'язково йде созаемщиком, якщо інше не прописано в шлюбному договорі.

ставки

ставки

сума

Мінімальна сума для рефінансування в Ощадбанку 500000 рублів. Максимальна сума залежить від ряду параметрів, але не повинна перевищувати 80% від вартості застави:

  • 5 млн. Рублів на гасіння сторонньої іпотеки;
  • 1,5 млн. На гасіння інших кредитів і карт;
  • 1 млн. На особисті цілі.

Рефінансування іпотеки можливо на термін до 30 років.

Покрокова процедура рефінансування в 2019 році

Покрокова процедура рефінансування в 2019 році

Рефінансування іпотечного кредиту в Ощадбанку можна розділити на два етапи:

  • Схвалення заявки і застави;
  • Видача кредиту від Ощадбанку.

У обох цих етапів є певні нюанси. Далі ми їх більш детально розберемо.

Схвалення заявки і застави

  1. Підготовка первинного пакету документів для схвалення заявки.
  2. Подача заявки. Розгляд складе 2-3 робочих дня.
  3. Підготовка документів по об'єкту нерухомості. Процес схвалення займе не більше 5 робочих днів.
  4. Призначення дати угоди.

Всі необхідні документи для заявки за заставним об'єкту ми детально розібрали в пості « Документи для іпотеки в Ощадбанку ». Обов'язково ознайомтеся.

Видача кредиту і ставка

  1. Підписання кредитного договору та видача першого траншу на гасіння іпотеки в сторонньому банку - ставка 12,9%.
  2. Гасіння іпотеки в іншому банку і отримання довідки про повне погашення заборгованості - ставка 12,9%.
  3. Підписання договору про іпотеку і реєстрація застави на користь Ощадбанку - ставка 10,9%.
  4. Видача другого траншу на гасіння споживчого кредиту / карти і т.д. і отримання довідки для Ощадбанку про припинення зобов'язань - ставка 12,4%.
  5. Видача наступного траншу для гасіння чергового кредиту і надання довідки про закриття і так далі до тих пір, поки всі заявлені кредиту не будуть погашені - ставка 11,4%.

Вигода рефінансування кредиту і приклад розрахунку

Вигода рефінансування кредиту і приклад розрахунку

Перед тим як провести процес рефінансування або перекредитування, варто зробити певні розрахункові маніпуляції, щоб зрозуміти в яких випадках буде вигідно проводити рефінансування, в яких немає.

У нашому минулому пості « рефінансування іпотеки »Ми детально розібрали всі плюси і мінуси даної процедури. Пропонуємо Вам ознайомитися з ними, перш ніж йти в банк.

Зараз на цифрах покажемо вигоду від рефінансування при досить великий кредитної навантаженні.

Для прикладу візьмемо ситуацію, коли є іпотека в Россельхозбанке із залишком заборгованості в 2 млн. Рублів під 13% річних і платежем 23431.51. Споживчий кредит з залишком 80 000 і платежем 2119.51. Кредитна карта під 16% річних і заборгованістю в 100 000 рублів і обов'язковим платежем 5000 рублів на місяць.

Згідно з цим наприклад щомісячний платіж за всіма зобов'язаннями складе приблизно 30 550 рублів. Якщо провести рефінансування в Ощадбанку, то на 20 років після оформлення застави і гасіння кредиту і карти платіж складе приблизно 22724 рубля, що майже на 8000 менше.

важливо:

  • При цьому варто розуміти, що переплата буде приблизно 3,27 млн. Рублів. Це на 400 000 більше, якби все залишилося, як було до рефінансування.
  • Також треба розуміти, що кредит і карта закриються але лише через 2-5 років, а якщо ви їх зашиє в іпотеку, то платити вам за них доведеться всі 20 років нехай і за меншою ставкою.
  • При розрахунку загальної економічної вигоди від проведеного рефінансування потрібно враховувати всі необхідні додаткові витрати, які можуть виникнути в процесі оформлення. Це такі витрати, як оплата послуг з оцінки знаходиться в розпорядженні застави, а також держмито, яка оплачується після зняття обтяження і після вторинної реєстрації застави.
  • В обов'язковому порядку потрібно провести переукладання договору страхування, за що деякі банки беруть 1% від суми раніше оформленого кредиту.
  • Нагадаємо, що ви втратите право на повернення відсотків і майнове відрахування, а це теж відчутні суми, якщо ви їм вже скористалися по рефінансуються іпотеці.

Загалом, перш ніж затівати рефінансування іпотеки, відкрийте наш іпотечний калькулятор і все порахуйте. Треба підійти до цього справа з холодною головою.

Можлива відмова з перекредитування

Незважаючи на те що фінансові установи охоче йдуть назустріч клієнтам, які прагнуть провести рефінансування, як метод переманювання клієнтів, в деяких випадках в даному процесі може бути відмовлено. Це можливо за таких причин:

  1. Процес перекредитування неможливий через наявність негативної кредитної історія у людини або раніше судимості.
  2. Не проводиться рефінансування і в тому випадку, якщо людина тільки почала виплачувати кредит, тут доведеться трохи почекати приблизно півроку.
  3. Чи не проводитися рефінансування в ситуації, якщо у позичальника знизився дохід або з'явилися додаткові утриманці.
  4. Зміна роботи і недостатній стаж.
  5. У деяких випадках сумнів викликає предмет застави. Якщо навіть він повністю влаштовував минулого кредитора, не факт, що Ощадбанк він влаштує.

Підбиваючи підсумки

За підсумками можна зробити кілька важливих висновків:
  • Грамотно проведене кредитування допомагає вирішити досить багато різних проблем. За рахунок збільшення терміну кредитування можна значно знизити розмір щомісячних плат.
  • Популярність процесу перекредитування заснована ще і на те, що позичальникам надається можливість змінити не тільки рівень процентної ставки, але навіть валюту.
  • Для людей, у яких відзначається зниження рівня матеріального достатку, якщо у людини на момент переоформлення має кілька позик, дана послуга є оптимальним варіантом.
  • Рефінансування проводять багато сучасних фінансові установи, але саме Ощадбанк пропонує найвигідніші процентні ставки, а також досить лояльні умови та максимальну оперативність в процесі оформлення перекредитування.

Якщо у вас є труднощі з погашенням іпотеки і кредитів, вас цікавить банкрутство фізичної особи по іпотеці , То запишіться на безкоштовну консультацію до нашого юриста. Він обов'язково допоможе вирішити вашу проблему і знайти оптимальний вихід із ситуації.

Чекаємо ваших запитань на цю тему. Будемо вдячні за підтримку проекту в соціальних мережах.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online