Кредит під заставу автомобіля

  1. Особливості кредиту під заставу автомобіля
  2. Умови отримання кредиту
  3. Банки, що дають кредит під заставу автомобіля

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кредит під заставу автомобіля видають автоломбарди, банки і мікрофінансові організації. Є дві форми застави - без користування транспортом і зі збереженням такого права. У першому випадку транспорт виявляється у кредитора до виплати боргу. У другому - віддати потрібно тільки паспорт машини. Це кредит в банку під заставу ПТС автомобіля. Що ще потрібно знати про такий кредит?

Що ще потрібно знати про такий кредит

Особливості кредиту під заставу автомобіля

Автомобіль є гарантією виплати кредиту. Якщо клієнт не виплачує борг, банк продає авто і погашає вирученими грошима заборгованість.

Кредит під заставу автомобіля діляться на два види:

  • споживчий нецільовий кредит;
  • цільовий кредит для придбання транспортного засобу.

сума споживчого кредиту залежить від стану машини. Чим більше ринкова вартість транспорту - тим більшу суму готова надати кредитна організація. Кредит під заставу ПТС передбачає меншу суму, ніж кредит без користування транспортом.

банки видають кредити в вітчизняних рублях, ломбарди можуть надати позику у валюті.

Відсоткова ставка в разі споживчого кредиту починається від 12 відсотків.

Кредит під заставу автомобіля схожий на іпотеку. Мета кредиту є одночасно його забезпеченням. У банку більше гарантій повернення грошей, тому умови кредитування краще, ніж у звичайного автокредиту .

Від рішення, де взяти кредит під заставу автомобіля, залежать умови видачі грошей. Наприклад, майже всі банки вимагають довідки про доходи. Ломбардам підтвердження доходів не потрібно, можна обійтися без довідок. Банки наполягають на додатковому страхуванні, ломбарди - немає.

Незважаючи на вигідні умови в автоломбарду, не поспішайте укладати з ними договір. Переконайтеся в надійності компанії, щоб не стати жертвою шахрайства.

Умови отримання кредиту

Оформити в заставу можна не тільки легкове авто, а й вантажний автомобіль, мотоцикл, яхту.

Який транспорт НЕ підійде?

  • в аварійному або несправному стані;
  • кредит за авто ще не виплачений до кінця;

Всі інші вимоги - рік випуску, модель, виробник - залежать від кредитної організації. Усереднений «портрет» автомобіля - іномарка з роком випуску після 2002.

Вимоги до позичальника:

  • бути старше 18 років;
  • потрібно мати хорошу кредитну історію;
  • опрацювати на останньому місці більше трьох місяців;
  • бути громадянином Росії;

Знадобляться документи:

  • паспорт позичальника;
  • документи на автомобіль;
  • СНІЛС.

Порядок отримання кредиту під заставу авто такої ж, як і для інших кредитів. Попередня заявка, схвалення кредиту, надання документів, підписання кредитного договору.

Банки, що дають кредит під заставу автомобіля

Совкомбанк пропонує оформити кредит під 17 відсотків . Максимальний термін кредитування - 60 місяців. Банк може надати до 1 мільйона рублів. Совкомбанк прийме машину, якщо вона не старше 19 років.

Банк Радянський може виділити велику суму - до 5 мільйонів на 5 років. При цьому автомобіль залишається в розпорядженні власника. Процентна ставка - 21,5%. Автомобіль не повинен бути старше п'яти років.

В Ощадбанку є кредит «Бізнес-Авто» під заставу транспорту. Кредит видається індивідуальним підприємцям. Можна купити і нові машини, і б / у. Термін кредитування - 8 років. Процентна ставка - від 12.1 відсотків.

Россельхозбанк кредитує охочих купити як нове авто , так і старе . Вітчизняні марки автомобіля не є винятком. Частиною кредиту можна розплатитися за страхування КАСКО. Процентна ставка - від 15.5%. На 6 відсотків більше доведеться заплатити тим, хто відмовиться страхувати життя і здоров'я.

В банку ВТБ є кілька програм автострахування. За домовленістю з банком можна оформити машину в заставу. Це дозволить знизити процентну ставку і збільшити термін кредитування.

Кредит під заставу авто - не рідкість. Банківських пропозицій багато, тому можливість вибору у клієнта є. Більш вигідні умови кредитування в банках надаються постійним клієнтам - пільгова відсоткова ставка, менший пакет документів.

784 перегляду Підпишіться на Bankiros.ru

Що ще потрібно знати про такий кредит?
Який транспорт НЕ підійде?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online