Кредит готівкою в Ощадбанку без довідок і поручителів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кредитування - вельми популярна послуга, яку надають як банки, так і різні мікрофінансові компанії. Найчастіше для схвалення заявки по кредиту потрібен величезний пакет документів як від потенційного позичальника, так і від созаімщіков, поручителів.

Але останнім часом все частіше звучать пропозиції від банків, фінансових організацій про те, що кредитні комітети готові схвалити заявку на видачу кредиту без поручителів і довідок.

Ощадбанк не став винятком, він також активно пропонує своїм клієнтам спрощену процедуру з видачі кредиту.

І все ж, як взяти споживчий кредит в Ощадбанку без поручителів, численних довідок?

Відразу відповімо, що для оформлення такої позики необхідно володіти деякими перевагами перед іншими потенційними позичальниками. Що це означає?

Щоб банк не просив довідки про доходи, ви повинні отримувати заробітну плату через Ощадбанк або пенсійний фонд повинен перераховувати пенсію на пластикову карту, відкриту в банку.

Це необхідно для того, щоб банк побачив ваші реальні доходи, тоді і надавати довідки не потрібно. Ще одним фактором, що зіграв на руку позичальника, може стати його позитивна кредитна історія.

Раніше оформлення позики в банку були погашені своєчасно або достроково, без прострочень.

Такі кредити в Ощадбанку можуть надаватися терміном до 5 років. Видаються позики тільки в рублях. Комісія за видачу кредиту не стягується. Також не потрібно забезпечення по кредиту.

Позичальник повинен розуміти просту істину: чим менше банк вимагає від клієнта документів, тим процентна ставка буде за наданим кредитом вище.

Знизити процентну ставку можна за рахунок таких параметрів: придбати поліс страхування або отримувати заробітну плату (пенсію) на пластикову карту, відкриту в Ощадбанку.

На сьогоднішній день діють процентні ставки, наведені нижче в таблиці.

Термін, місяцьВідсоткова ставка для фіз.осіб, які отримують з / п (пенсію) через ОщадбанкПроцентна ставка, для фіз.осіб, що не відносяться до попередньої категорії

3 місяці - 2 роки 20-24,0% 27,5-34,5% 25 місяців - 5 років 21,5-25,5% 28,5-35,5%

Звертайте увагу на той момент, що чим вище термін кредитування, тим більше процентна ставка по кредиту.

Взяти кредит без довідок і поручителів в Ощадбанку позичальник зможе лише в тому випадку, якщо ви повнить ряд умов, які висуне банк.

Для початку необхідно розуміти, що банк співпрацює тільки:

  • з громадянами РФ, яким на момент подачі документів виповнився 21 рік;
  • з громадянами РФ, яким на момент повернення останнього платежу згідно кредитного графіка, не більше 65 років;
  • з громадянами РФ, які працюють на останньому місці не менше півроку і мають трудовий стаж не менше року за останні п'ять років.

Також варто розуміти, що кредит без довідок, поручителів і ліквідної застави можна оформити за умови, що потенційний позичальник отримує заробітну плату або пенсію через Ощадбанк.

В іншому випадку, щоб уникнути відмови в наданні кредиту, необхідно принести довідки та інші документи, які можуть підтвердити платоспроможність.

Для того щоб банк взяв в роботу і розглянув заяву на видачу запитуваної суми кредиту, позичальник повинен надати необхідні документи, а також заповнити заяву, видане банком.

Перше що варто зробити, це зібрати пакет необхідних документів:

  • анкету-заяву, скачати бланк якої, можна по засланні ;

  • паспорт, в якому є відмітка про постійну або тимчасову реєстрацію;
  • копія трудової книжки або договору, завіреного роботодавцем.

І ще один важливий документ - довідка про доходи, але якщо ви отримуєте заробітну плату або пенсію через банк, то даний документ не буде потрібно, так як Ощадбанк зможе самостійно переглянути вашу платоспроможність.

Після того як заява заповнена і пакет документів надано кредитному співробітнику, потенційному позичальникові залишається лише чекати відповідь.

Кредитний комітет повідомляє клієнту про своє рішення протягом двох робочих днів (не більше двох годин для клієнтів банку).

Отримати кредит в Ощадбанку може будь-який громадянин РФ за місцем постійної або тимчасової реєстрації.

Терміни розгляду заявки на надання позики будуть залежати від того, чи є потенційний позичальник постійним клієнтом банку (отримує через Ощадбанк заробітну плату або пенсію) чи ні.

У першому випадку терміни не будуть перевищувати двох годин, для решти позичальників складуть близько двох робочих днів.

Якщо банк приймає позитивну відповідь, то пропозиція буде дійсна протягом двох тижнів. Повернення взятого на себе зобов'язання здійснюється ануїтетними платежами.

Сбербанк, як і будь-яка інша кредитна установа, не терпить прострочень і встановлює досить жорсткі штрафи і фіксує на рівні 20% річних суми простроченого платежу.

Якщо позичальник бажає достроково повернути кредит, то банк не нараховує додатково штрафні санкції.

Ощадбанк готовий видавати кредити без поручителів і довідок про доходи, але при виконанні вищевикладених умов.

Якщо необхідна велика сума коштів, то позичальнику доведеться надавати і довідки, що підтверджують його платоспроможність, і документи, що вказують на наявність ліквідного майна, а якщо цього недостатньо, то і звертатися за допомогою до поручителів.

Але це стосується лише великих кредитів, таких як іпотечне кредитування, автокредитування, а також інші цільові великі кредити.

Якщо говорити про кредити без поручителів і довідок, то сума може бути від 45 000 рублів і вище. Банківська програма затверджена до рівня 1 500 000 рублів.

Але практика показує, що великі позики без підтвердження доходів, обмежившись лише банківською випискою, що не будуть затверджені.

Більш того, велику позику без поручительства також видається у виняткових і дуже рідкісних випадках.

Більш того, велику позику без поручительства також видається у виняткових і дуже рідкісних випадках

А чи знаєте ви, що можна взяти кредит на погашення інших кредитів ? Хочете дізнатися більше, перейдіть по посиланню.

А якщо ви хочете оформити іпотеку для пенсіонерів, то ми рекомендуємо пройти по засланні і прочитати статтю.

А дізнатися, як оформити іпотеку для бюджетників, можна з статті .

Здійснювати погашення кредиту можна будь-яким зручним для клієнта способом. Для держателів зарплатних карт, це можна зробити в автоматичному режимі, тобто, написавши заяву, банк буде самостійно списувати необхідну суму коштів.

Також оплачувати заборгованість по кредиту можна за допомогою інтернет-банкінгу, мобайл-банкінгу, через термінали самообслуговування, через інші фінансові установи, а також в касах Ощадбанку.

Якщо говорити про реальні плюси такого кредитування в Ощадбанку, то слід виділити наступні моменти:

  • відносно невисокі процентні ставки (якщо порівнювати з багатьма банками і, особливо, з мікрофінансовими організаціями) - один з найважливіших (якщо не найважливіше питання), яке турбує будь-якого позичальника;
  • аннуїтетная схема погашення кредиту - зручно і просто, позичальник не буде плутатися в щомісячних сум платежів (хоча з іншого боку, при диференційованою схемою, плата за користування кредитом набагато менше);
  • є можливість достроково погасити кредит - за часткове або повне дострокове погашення позики банк не стягує додаткову плату;
  • за перевірку документів, оформлення кредиту і видачу коштів банк не стягує комісію.

Як і будь-який кредит, займ, де не потрібні довідки і поручителі не позбавлений недоліків.

Основні мінуси:

  • банк, розглядаючи заявку на видачу кредиту, бере до уваги тільки офіційні доходи, які підтверджуються банківською випискою, довідкою з місця з роботи, іншими документами і т.д .;
  • при розгляді заявки банк просить надати солідний пакет документів (одним паспортом тут не обмежишся);
  • всі дані, які вказуються в анкеті, а також надані документи проходять ретельну і довгу перевірку в службі безпеки.

Ось такі плюси і мінуси кредитів, оформлених в Ощадбанку. Співпрацювати з даним банком або шукати більш цікаві пропозиції вирішувати вам. Але перед підписанням документів, уважно ознайомтеся з усіма пунктами кредитного договору.

І все ж, як взяти споживчий кредит в Ощадбанку без поручителів, численних довідок?
Що це означає?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online