Іпотека в банку Авангард - умови, ставки, програми, калькулятор | Онлайн оформлення кредитів, інформування та допомога в отриманні будь-якого виду кредиту.

  1. Особливості іпотеки в банку Авангард
  2. Іпотека в банку Авангард: які позики схвалюються
  3. Прорахунок платежів за допомогою онлайн-калькулятора
  4. Умови та ставки
  5. Як отримати кредит?
  6. необхідні документи
  7. Перевага кредитування в Авангард Банку
  8. Відгуки про іпотеку в Авангард Банку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дата поновлення статті: 18.04.2019

Зміст статті:

Банк Авангард надає різні види фінансових послуг. Універсальний комерційний банк якісно виділяється на тлі інших установ фінансового типу. На особливу увагу заслуговує іпотека від банку Авангард, що дозволяє позичальникам поліпшити житлові умови за допомогою придбання квартири, земельної ділянки або будинку. Кредит на купівлю нерухомості надається під невисокі відсотки на тривалий термін. Всі ці моменти роблять іпотеку в даному банку максимально доступною.

Всі ці моменти роблять іпотеку в даному банку максимально доступною

Особливості іпотеки в банку Авангард

Іпотека в традиційному розумінні цього слова банком Авангард не представлена ​​в продуктовій лінійці. Така тенденція обумовлена ​​тим, що велика частина кредитів орієнтована на клієнтів, які позиціонуються як юридичні особи. Політика банку спрямована на те, що тривале співробітництво з фізичними особами не є основним напрямком діяльності фінансової установи.

З кредитних продуктів банк Авангард пропонує фізичним особам кредит на покупку авто і кредитні карти. І саме за допомогою використання останніх деякі клієнти дозволяють житлове питання.

Схема придбання нерухомості в кредит при використанні коштів банку Авангард виглядає наступним чином - потенційний позичальник звертається в будь-яку фінансову установу, здатну надати іпотеку з мінімальним початковим внеском. В якості початкового внеску він може використовувати кошти кредитної картки банку Авангард. Максимальний кредитний ліміт становить близько 300000 рублів, тому така схема буде актуальна виключно в тому випадку, якщо розмір початкового внеску по іпотеці не перевищує 10-15%. Завдяки таким діям позичальнику надано можливість купити житло в стислі терміни.

Іпотека в банку Авангард: які позики схвалюються

Банком Авангард схвалюються позики на:

  • ділянки землі для будівництва;
  • придбання житла в новобудовах;
  • покупку житлової площі на вторинному ринку;
  • зведення будинків за індивідуальним планом.

Всі, хто звернуться, можуть розраховувати на оформлення позички спільно з поручителем чи без його участі. Також початковий внесок може бути присутнім або відсутнім. Молодим сім'ям можуть пропонуватися індивідуальні вигідні пропозиції, також можна погашати заборгованість як достроково, так і по чітко складеним планом платежів. Але самі лояльні умови будуть надані людям, у яких відкрито зарплатний рахунок у фінансовій установі.

Прорахунок платежів за допомогою онлайн-калькулятора

Розуміючи, який відсоток пропонує банк Авангард по іпотеці, можна підготуватися до суми, яку доведеться виплачувати. Для проведення прорахунку, скористайтеся онлайн-калькулятором. Завдяки такому додатком вдасться:

  • визначитися з найбільш придатною програмою;
  • розуміти розмір щомісячного платежу;
  • прорахувати розмір максимального позики, який Авангард зможе запропонувати конкретно вам;
  • розуміти, на яких умовах, можна буде завчасно погасити борг.

Скориставшись онлайн-калькулятором, вдасться отримати достовірну інформацію про погашення посадових зобов'язань.

З метою уникнення непередбачених обставин при погашенні кредитного заборгованості, попередньо позичальникові рекомендується розрахувати іпотеку. Вирішення даного питання багато разів полегшується за умови використання спеціального кредитного калькулятора . Таким онлайн-інструментом ви можете скористатися на нашому сайті. З його допомогою виробляється автоматичний розрахунок щомісячних платежів, початкового внеску або загальної вартості кредиту.

Умови та ставки

Для реалізації такої схеми клієнт фінансової установи попередньо повинен оформити кредитну карту банку Авангард. Такий продукт може надаватися в різній валюті. Розмір кредитного ліміту встановлюється індивідуально - після визначення рівня платоспроможності потенційного власника картки. Максимально можлива сума не може перевищувати 300000 рублів.

Повна вартість такого кредиту залежить від того, в які терміни були повернуті кошти на рахунок банку. Кожен власник картки може розраховувати на так званий пільговий період, під час якого за факт користування засобами фінансової установи банк не буде нараховувати відсотки. Після закінчення даного часового проміжку починає здійснюватися нарахування відсотків від 7-13%. За умови невнесення позичальником щомісячного платежу, на платника накладається штраф 1,5%.

За умови невнесення позичальником щомісячного платежу, на платника накладається штраф 1,5%

Як отримати кредит?

Щоб поповнити ряди власників картки банку Авангард і використовувати ці кошти для погашення первісного внеску по іпотеки, необхідно подати заяву і заповнити анкету, надану банком. На оформлення банківського продукту буде потрібно від п'яти до восьми днів, після закінчення яких позичальник буде повідомлений щодо можливості подальшої співпраці з банком. При цьому слід зауважити, що представники фінансової установи має право відмовити заявнику в наданні кредитного продукту.

необхідні документи

Перед тим, як оформити іпотечний кредит в банку Авангард, необхідно підготувати пакет необхідних паперів. Головне, що знадобиться для оформлення - паспорт громадянина РФ. Також потрібен і другий документ, що підтверджує особу заявника.

Щоб отримати великі можливості, вигідні умови для співпраці, необхідно надати ще ряд довідок:

  • 2-ПДФО;
  • повідомлення за формою банківської компанії;
  • виписка по заробітній платі, а також довідка з робочого місця, видана роботодавцем;
  • відсканований варіант трудової книжки;
  • посвідчення водія (якщо є);
  • СНІЛС.

Додатково може знадобитися пред'явлення закордонного паспорта. Якщо до угоди залучаються созаемщики, то аналогічний пакет документів буде потрібно і від них.

Також враховуйте, що стати власником іпотечного кредиту в банку Авангард дозволяється особам, яким виповнилося понад 19 років (але найчастіше - 21 рік), при цьому максимально допустимий віковий поріг - 58 років.

Як погашається заборгованість в Авангард Банку?

Щоб виплачувати кредит, можна застосовувати як одноразовий платіж, так і часткові внески. Про це слід домовлятися ще на етапі оформлення позики. При оплаті щомісячних внесків до 20 числа кожного місяця відсотки не нараховуються (додаткові). У разі вибору параметра часткової оплати, тоді покупець зобов'язується щомісяця вносити мінімальний розмір фінансових коштів, що становить мінімум 10% від загальної суми позики, а також додаткові відсотки в повній мірі.

Щоб провести оплату заборгованості, рекомендується скористатися такими способами:

  • звернутися в будь-яке відділення банківської компанії;
  • провести платіж через оф. сайт фінансової компанії;
  • скористатися платіжними терміналами і банкоматами, у яких вбудована функція самостійного обслуговування.

Проведення оплати дозволяється в будь-якій валюті, при оплаті проводиться конвертація за поточним курсом. Погашенням заборгованості може займатися як безпосередньо позичальник, так і його довірена особа.

Перевага кредитування в Авангард Банку

До основних переваг кредитування в Авангард Банку відносять:

  • швидкий і зрозумілий процес оформлення позики;
  • наявність класифікації кредиток за класами;
  • надання пільгового періоду на перші 200 діб дії договору;
  • 0 комісії при проведенні виплат за кордоном;
  • швидкий розгляд заявки - не більше 5 діб з моменту, коли була подана заявка.

Але пам'ятайте, що якщо кредит оформляється в іншій фінансовій установі, а гроші планується перерахувати на картку від Авангарду, то розраховувати на позитивну відповідь не варто.

Відгуки про іпотеку в Авангард Банку

Єгор Краснов, Москва

«З Авангард Банком раніше був мало знайомий, так щось віддалено чув. Коли вирішив оформити іпотеку, відразу звернувся в відомі і всім знайомі компанії, але сильно почали викручувати руки, пропонуючи невигідні відсотки. Стали думати, що вибрати, натрапили на пропозиції від Авангарду - оформили швидко картку, тепер можемо використовувати кредитні кошти на купівлю житла ».

Ангеліна В. 21 рік

«На мій подив, 21 рік - не завжди означає, що тобі видадуть кредит. Отримавши відмову в деяких компаніях, через невеликого професійного стажу, довелося шукати альтернативні варіанти оформлення іпотечної позики. Найбільше мені сподобався варіант від Авангард Банку. Все чесно і прозоро, а головне - вік не перешкода ».

Як отримати кредит?
Як погашається заборгованість в Авангард Банку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online