автокредит

  1. Що необхідно знати про автокредит
  2. Стандартний пакет документів для отримання кредиту:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автомобільний центр «Альянс» радий запропонувати своїм клієнтам послугу «Авто в кредит». В даний час автосалон співпрацює з найбільшими банками. Ми допоможемо вам підібрати найбільш вигідний кредит на придбання автомобіля, при цьому процедура оформлення повністю лягає на нас.

Ми допоможемо вам підібрати найбільш вигідний кредит на придбання автомобіля, при цьому процедура оформлення повністю лягає на нас

Що необхідно знати про автокредит

Щоб отримати автокредит, необхідно наступне:

  • Обов'язковою умовою для отримання кредиту є страхування автомобіля від угону, пошкодження і конструктивної загибелі КАСКО .Договор страхування може бути оформлений прямо в автосалоні. При необхідності сума страховки може бути включена в суму кредиту
  • Термін розгляду від години до 2-х робочих днів;
  • Вік позичальника не менше 21 років для жінок і не менше 22 років для чоловіків (при цьому чоловікам, у віці до 27 років включно в більшості банків обов'язково надання військового квитка);
  • Термін кредиту від 12 місяців до 5 років;

Слід пам'ятати, що на рішення про видачу автокредиту можуть вплинути наступні фактори: місце роботи і дохід позичальника, його трудовий стаж і кредитна історія.

Детальніше про процес оформлення авто в кредит

Співробітник нашої організації надає консультації з нині діючими програмами кредитування наших банків-партнерів, після чого допомагає вибрати найбільш зручну варіацію оформлення авто в кредит.

Далі ви повинні надати в автомобільний салон повний перелік паперів, необхідних банку для розгляду заявки на здійснення автокредитування. Про те, які саме документи необхідно мати, вам підкажуть співробітники автосалону в процесі консультації.

Слід зауважити, що може бути подана заявка як на стандартний автокредит (в пакеті документів обов'язково має бути присутня довідка 2НДФЛ (про підтвердження доходів)), так і експрес-кредит, при яких достатньо двох документів, що ідентифікують Вашу особу (наприклад, паспорт і водійське посвідчення).

Стандартний пакет документів для отримання кредиту:

Заява-анкета (заповнюється в автосалоні);

• Копія паспорта Позичальника;

• Копія трудової книжки або трудового контракту, завірені печаткою та підписом організації-роботодавця (діє 15 днів з моменту видачі);

• Довідка про доходи за останні 6 місяців за формою 2 ПДФО, або довідка за формою банку, (довідка діє 30 днів з моменту видачі);

• Посвідчення водія або другий документ, що підтверджує вашу особу (закордонний паспорт, ІПН, СНІЛС).

Банк оцінює Вашу кредито - і платоспроможність. Про прийняте рішення Вас інформують співробітники автосалону. У разі прийняття позитивного відповіді, з Вами домовляються про час підписання кредитного договору.
Перед підписанням договору з банком Ви оформляєте в Автосалоні страховку КАСКО , Оплачуєте початковий внесок і забираєте у курирує менеджера всі необхідні документи (договір купівлі-продажу, чек про внесення першого внеску, рахунок на перерахування кредитних коштів на рахунок автосалону, копію ПТС).
З зазначеними документами Ви йдете оформляти кредитний договір. По ряду банків кредитний договір підписується в Автосалоні, за деякими - в офісі Банку.

Банк здійснює переклад позикових коштів на платіжні реквізити нашої фірми. Після того, як грошові кошти надходять на рахунок автосалону в повному розмірі, взяте в кредит передається вам.

Далі ви маєте можливість ознайомитися з переліком банків, з якими співпрацює автомобільний салон «Альянс» в Петрозаводську:

  • Русфінанс банк
  • Сетел
  • ВТБ 24

Більш детальну інформацію про автокредит і умови кредитування ви можете отримати у наших співробітників, зателефонувавши за номером (8142) -77-44-44 або ж написавши на e-mail ( [email protected] ).

ru   )


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online