Автокредит в Криму з пільгою 10 відсотків є в Банку РНКБ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автокредити: новини > РНКБ: новини

Авто кредит в Криму з пільгою 10 відсотків є в Банку РНКБ. У 2018 році банк продовжує видачу автокредитів в рамках державної програми пільгового автокредитування за пропозиціями «Перший автомобіль» і «Сімейний автомобіль». Субсидію (знижку) в розмірі 10% від вартості автомобіля можуть отримати позичальники, які купують в кредит свій перший автомобіль або клієнти з двома і більше неповнолітніми дітьми.

Для покупки годяться нові автомобілі, вироблені не раніше 1 грудня 2017 року, вартістю до 1,45 млн рублів і загальною масою не більше 3,5 тонни. Оформлення пільгових автомобільних кредитів є в рамках кредитних програм Банку РНКБ «Автостандарт» і «Автолайт». Програма «Автостандарт» призначена для держателів зарплатних карт банку, пенсіонерів, бюджетників, військовослужбовців і співробітники правоохоронних органів і інших. За програмою «Автолайт» можна оформити кредит без підтвердження доходу за двома документами.

Дізнатися останні матеріали про кредити на машину можна в розділі з новинами автокредитування на нашому сайті. наприклад:

  • кредит на машину з першим внеском 10% і залишковим платежем є в Кредит Урал Банк
  • автокредити зі ставкою 12,9% оформляє Банк Зеніт
  • кредит на перший і сімейний авто в 2018 році вже видає Банк ВТБ
  • автокредити на перший і сімейний авто в 2018 році продовжить видавати Банк Уралсиб
  • Сетел Банк, CarPrice і Am.Ru пропонують автокредити та сертифікацію машин
  • автокредит за ставкою 16 відсотків без першого внеску оформляє Банк Радянський
  • кредит на авто в банку ВТБ за програмою «Супер-1» має ставку від 1%
  • взяти машину в кредит за пільговою програмою держави можна в Банку Уралсиб
  • автокредит ЮніКредит Банку видається за ставкою від 11,8%

Якщо ви знаєте ваші витрати на покупку авто і не хочете переписувати його в заставу банку на кілька років, то радимо розглянути варіанти оформлення споживчого кредиту на будь-які цілі. Взимку 2018 років немає пропозиції зі ставками 14-18%, кредити за паспортом без довідок про доходи:

прочитати новини РНКБ про послуги для фізичних осіб (наприклад, вклади, іпотеку, дебетові та кредитні картки) можна на нашому сайті. Детальна інформація про Російському Національному Комерційному Банку (РНКБ) є на офіційному сайті банку за адресою www.rncb.ru Телефони гарячої лінії контакт-центру 8 800 234 27 27, +7 3652 550-500, +7 495 232-90-00 .



BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online