Автокредит в Челябінську без початкового внеску

  1. Локо Банк - «Під заставу авто»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні нікого не здивуєш покупкою автомобіля в кредит, нехай навіть найдорожчого. Хоч і кажуть, що автомобіль - не розкіш, а лише засіб пересування, на сьогоднішній день гарне нове авто поки залишається розкішшю в силу високої вартості.

Хоч і кажуть, що автомобіль - не розкіш, а лише засіб пересування, на сьогоднішній день гарне нове авто поки залишається розкішшю в силу високої вартості

Купити автомобіль в розстрочку без банку теж можливо, але таких пропозицій сьогодні поки мало. Тому більшість бажаючих придбати транспортний засіб користується стандартними пропозиціями банків. Таким чином, можна купити будь-яку японську, американську машину або Рено Логан в кредит . Головне, щоб покупцеві було під силу робити щомісячні платежі.

Про Челябінськ в інтернеті можна знайти безліч небилиць і жартів. Але тим не менше в місті проживають звичайні люди зі стандартними потребами. І вони теж купують автомобілі в кредит. За допомогою банків Челябінська можна купити автомобіль Лада Пріора в кредит без початкового внеску і безліч інших машин різних вітчизняних і зарубіжних марок.

Локо Банк - «Під заставу авто»

Купити автомобіль в Челябінську сьогодні може допомогти кредит «Під заставу авто» від Локо Банку. Тут можна отримати суму від 250 тисяч до 5 мільйонів рублів під 13,9% річних на термін від 13 місяців до 7 років.

Вимоги до позичальників:

  • Громадянство Російської Федерації і постійна реєстрація в регіоні присутності банку;
  • Вік від 21 до 68 років;
  • Постійний щомісячний дохід і офіційний стаж роботи не менше 4 місяців.

документи:

  • паспорт;
  • Заява;
  • Документи за наданим застави;
  • Довідка про доходи.

Оформлення КАСКО в даній пропозиції необов'язково.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online