автокредит безробітним

  1. Чи можливо
  2. нюанси документів
  3. Вигідні пропозиції по автокредитах для безробітних
  4. Де знайти
  5. Варіант з вантажним транспортом
  6. Інші застереження
  7. Без початкового внеску
  8. за паспортом
  9. як взяти

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Банківський кредитний продукт, що дозволяє купувати машини за рахунок коштів, взятих у борг, називається автокредитуванням. Послуга за останні роки стала настільки популярною, що займає у росіян друге місце після споживчих позик.

Для кого-то машина як і раніше є ознакою розкішного життя, але для більшості людей вона давно стала засобом для швидкого і комфортного пересування, інструментом, за допомогою якого можна заробляти гроші. Тому автомобілі так затребувані.

Практично всі банки Росії пропонують громадянам скористатися програмами автокредитування на різних умовах, купити в салонах можна не тільки нові, але авто з пробігом. Прекрасна можливість - реалізація старого автомобіля в салоні для внесення коштів в якості початкового внеску, а виїхати можна на новому.

З огляду на побажання потенційних позичальників, банки дають можливість кредитуватися під високі і низькі відсотки, з ПВ і без нього, з обов'язковою умовою придбання страховки і немає, при наявності повного пакету документів і мінімального.

У більшості випадків, крім обов'язкових документів , Які підтверджують особу клієнта, банк вимагає інформацію про доходи, а значить, позичальник повинен бути офіційно працевлаштований, мати трудову або працювати за контрактом.

Багато потенційних позичальників, які звертаються за автокредитами, працюють за наймом неофіційно або не працюють взагалі, а тільки планують відкрити бізнес. Відповідно вони не можуть задовольнити вимоги більшості кредитних організацій і представити всі необхідні документи.

Саме їх цікавить питання, чи дадуть автокредит безробітним і де його можна взяти. При дослідженні фінансового ринку можна з упевненістю сказати, що така можливість є.

Банківський кредитний продукт, що дозволяє купувати машини за рахунок коштів, взятих у борг, називається автокредитуванням

Питання кредитування осіб, яких банки відносять до категорії з підвищеним ризиком, вирішуються індивідуально, але можливість видачі коштів в борг особам без офіційного працевлаштування вони надають

Чи можливо

Ще недавно отримати автозала можна було тільки в деяких великих кредитних інститутах, а умови були досить жорсткими. Але економічна криза дозволив відкрити для автокредитування більш широкий коридор, коли скористатися засобами в борг може практично кожен громадянин Росії.

Безробітні, а точніше, категорія громадян, які не мають можливості надати інформацію про працевлаштування, не є винятком.

Багато кредитні організації дають можливість отримання автопозик тільки при наявності 2 документів і навіть без ПВ. До таких клієнтів банк буде пред'являти більш суворі вимоги, тому що йде на ризик, враховуючи, що непідтверджена платоспроможність клієнта може і зовсім знизиться.

До висунутим вимогам для безробітних можна віднести:

  • підвищені відсотки;
  • нетривалий термін видачі;
  • обов'язкову страховку;
  • наявність поручителів;
  • заставу особистого ліквідного майна;
  • додаткові комісійні;
  • обмеження суми позики;
  • високий відсоток ПВ;
  • хорошу кредитну історію;
  • та інші.

У безробітного є кілька варіантів для отримання коштів на покупку авто в борг, наприклад:

  • На пропонованих банками умовах взяти автозала при наявності двох документів, але погоджуючись на виконання підвищених вимог.
  • Скористатися послугою для покупки дешевого вживаного автомобіля, коли сума позики буде невеликою, а вимоги по документам невисокі.
  • Знайти банк, який запропонує скористатися програмою розвитку дрібного бізнесу. У цьому випадку буде потрібно розробити бізнес-план і переконати кредитодавця в тому, що кошти будуть повернуті. Найчастіше в таких випадках потрібна застава ліквідного майна.
  • Для отримання кредиту без автокредиту безробітному необхідно знайти фіз. особа, яка виступить в якості поручителя або созаемщика, їм може бути, наприклад, близький родич, чоловік. Тоді банк може використовувати для видачі позики інформацію про доходи созаемщика. Можна навіть взяти автокредит, не маючи водійських прав, але вони повинні бути у другої особи.

Щоб виграти суд з банком по автокредиту , Слід якомога швидше погасити заборгованість по кредиту з урахуванням всіх відсотків і накопичилася пені.

Про плюси і мінуси оформлення автокредиту в Лівобережному банку читайте тут .

нюанси документів

До мінімального пакету документів, який обов'язково потребує будь-якого банку, буде ставитися:

  • Паспорт, в якому стоїть позначка постійної прописки на території РФ або документ, який свідчить про тимчасове проживання в країні.
  • Згідно з документами потенційному позичальникові, мабуть, від 21 до 60-65 років і він зобов'язаний проживати в місці, де знаходиться відділення банку, обраного ним в якості кредитора.
  • Другим документів, який може вимагати пред'явити банк, зазвичай є права водія, ІПН, закордонний паспорт або інший.
  • Документи або перевіряється інформація, яка може підтвердити у потенційного позичальника додатковий (офіційний) джерело доходів, наприклад, здача в оренду житлової площі / комерційного приміщення, міні-бізнес по вирощуванню на дачній ділянці овочів / плодів / ягід / квітів, інше.
  • Потенційний позичальник, який надав банку документи на власність цінного майна, буде позитивно розглянуто. Як ліквідного майна, яке банк зможе взяти в заставу, повинна виступити квартира / будинок, дачну ділянку, старий авто, інше.
  • Якщо у безробітного є депозити в інших банках або в тому, куди він звертається за автокредитом, він також може розраховувати на схвалення заявки. Але для цього необхідно представити офіційні документи (договори вкладу). В якості додаткових грошових надходжень банк може розглянути цінні папери / акції і доходи по ним.
  • Якщо у позичальника відсутня офіційна довідка про доходи, йому може бути запропоновано заповнити бланк про доходи, розроблений самим банком.

Вигідні пропозиції по автокредитах для безробітних

Пропозицій, коли отримати автокредит безробітним з мінімальним пакетом документів, сьогодні можна знайти безліч. Це банки, мікрофінансові організації, автосалони, які є партнерами кредитних установ.

Позичальником може бути розглянута система експрес-кредитування, коли заявки підтверджуються протягом короткого часу. На стандартних умовах анкети-заявки розглядаються 1-5 днів.

Банки сьогодні пропонують оформляти заявки в режимі онлайн, а після їх схвалення звертатися в банк для отримання коштів.

Більшість банків пропонують кредит на умовах, де ПВ за машину складає 30-60%, відсотки за використання коштів високі, термін кредитування невеликий, а сума до видачі позики обмежена 500 тис. Руб.

Але, розглянувши не один десяток пропозицій, потенційний позичальник без працевлаштування може вибрати для себе найбільш вигідні для покупки уживаних / нових машин, легкових і для бізнесу. Це можна зробити, відвідуючи автосалони, відділення банків або через інтернет.

До альтернативного способу придбання машини в кредит відноситься послуга автолізингу, коли авто можна взяти в оренду, а згодом викупити. Послуга подібна автокредитування.

У цьому випадку компанії, що надають лізинг, не цікавляться платоспроможністю клієнтів і кредитною історією. Орендувати дозволяється кілька авто одночасно.

Де знайти

На вигідних умовах можна оформити автозала в:На суму (руб.)З ПВ (%)на період (міс.)З доходом банку (%) від Ощадбанку 45 тис.-5 млн153-6014,5 до 16,5 ЮніКредит Банку 100 тис.-6,5 млн15-206012,0 до 15,5 Росбанке 60 тис.-5 млн0-206-6013,5 до 22,0 Газпромбанку 30 тис.-4,5 млн158412,0 до 15,5 Райффайзенбанку 3 млн0-2012-6012,5 до 16,5 ВТБ 24 30 тис.-5 млн10-2012-6012,5 до 17,99

Варіант з вантажним транспортом

На вигідних умовах можна оформити автозала в:З доходом банку (%)Додаткові умови східному експресі 29,0

Придбання нових і старих машин в салоні або у приватника. Інформація про доходи не потрібна. Без ПВ. ВТБ 24 16,0 Купівля комерційного ТЗ за програмою «Авто ГАЗ» для ВП зі стажем від 3 міс. і приватників. Дохід потрібно підтвердити на бланку банку або за допомогою будь-яких документів. Індивідуальний підхід до клієнтів. Кредитуватися дозволяється максимально на 60 міс. ПВ від 15%. Росевробанка Від 18,0 Придбання будь-якого ТЗ для бізнесу. Для підтвердження доходу використовуються будь-які документи. Максимальний період кредитування 60 міс. Авто слід обов'язково застрахувати, вартість поліса дозволяється включати в суму позики.

Інші застереження

Якщо у позичальника немає особистих заощаджень, то його будуть цікавити кредитні програми без ПВ. В інших випадках потенційні позичальники цікавляться пропозиціями, де для оформлення автопозиках потрібно тільки паспорт, але в будь-якому випадку організація вимагатиме другий документ, за допомогою якого можна встановити особу клієнта, що звернувся.

Без початкового внеску

Послугу кредитування без ПВ не можна назвати вигідною для позичальників без офіційного працевлаштування, за неї клієнти розплачуються підвищеної вартістю автопозиках і нерідко комісійними за видачу коштів і подальше обслуговування. Але при необхідності, коли машина потрібна терміново, а сплатити внесок нічим можна скористатися однією з пропозицій.

наприклад:

АйМаніБанк
  • У них є кілька пропозицій для придбання авто без ПВ. Відсотки коливаються від 23 до 29 в рік за Стандартом, від 26 до 30 по Дилерові і від 20 до 25 за програмою VIP Стандарт.
  • Також банк не вимагає обов'язкової оплати страховки машини, але попереджає, що збільшить ставку ще на кілька пунктів. Максимально без ПВ в банку можна взяти 1 млн руб.
  • Якщо позичальник запросить велику суму, тоді доходи доведеться підтверджувати. Оформляти кредити можна в автосалонах, відділеннях банку, набуваючи машину у автодилера або приватника.
плюс Банк
  • Працює програма без ПВ - ДілерПлюс, де оформити автозала можна під 17,9-29,9%. Вартість кредиту для позичальника залежить від періоду, на який він побажає взяти кошти в борг, загальної оцінки платоспроможності і ПВ, якщо він буде готовий заплатити деяку частину вартості машини.
  • Без ПВ видається максимально 800 тис. Руб. , А при внеску можна отримати до 4,5 млн руб. Поліс КАСКО купується в обов'язковому порядку.
Промрегіонбанк
  • Автолюкс - прекрасна програма для безробітних, які не мають можливість оплатити ПВ. Автокредити видаються на суму до 1,5 млн руб. під 19,0-22,0%.
  • Програма передбачає оплату комісійних та КАСКО, при відмові від страховки відсотки виростають до 23-26. За програмою Автостандарт можна купити авто у приватної особи, вартість кредиту в процентах - 20,0-23,0 на рік.
Банк Глобекс

Пропонує скористатися держпрограмою і взяти автозала під 18,0% без ПВ на суму до 5 млн руб. Страховий поліс оформляється обов'язково, а неофіційні доходи слід підтвердити.

за паспортом

Як взяти безробітному автокредит з одним паспортом? При запиті у банку невеликої суми можна знайти чимало пропозицій з оформлення з двома документами, де основним є паспорт, другим будуть права водія, закордонний паспорт, ІПН, медична страховка або інший, на розсуд кредитної організації.

Другий документ буде потрібно обов'язково. Також співробітник банку обов'язково попросить телефон для контакту і для зв'язку з особами, які знайомі з позичальником.

Для оформлення автопозиках може ще знадобитися заставу майна, крім автомобіля, що купується. Саме в такому випадку найчастіше інформація про доходи не вимагається. Важливу роль відіграє кредитна історія.

Великі суми без довідки про доходи зазвичай не видаються.

Оформити кредит можна в салоні, банку або через інтернет

як взяти

Процедура оформлення кредиту на покупку автомобіля для громадянина (ки), які офіційно вважаються безробітними, нічим не відрізняється від стандартної.

необхідно:

  • відправити через офіційний сайт або оформити у відділенні банку анкету-заявку;
  • дочекатися схвалення, отримавши на телефон СМС-повідомлення або зв'язавшись зі співробітником кредитної організації;
  • відвідати автосалон і вибрати машину, хоча це можна зробити заздалегідь;
  • укласти в салоні договір купівлі-продажу;
  • оплатити ПВ чи ні;
  • у відділенні банку оформити кредитний договір і отримати графік щомісячної оплати;
  • придбати поліс КАСКО, а при необхідності і інші види страховки;
  • надати в банк документ про оплату поліса;
  • поставити авто на облік в ГИБДД, свідоцтво і паспорт ТЗ також надаються в банк.

Нерідко всю процедуру отримання кредиту можна пройти в автосалоні, де знаходиться відповідальний співробітник банку. При оформленні кредитного договору також слід укласти договір на заставу авто, а при необхідності на майно позичальника.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online