Автокредит без початкового внеску

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автомобіль - та необхідна складова життя ділової людини, без якої зараз важко обійтися Автомобіль - та необхідна складова життя ділової людини, без якої зараз важко обійтися.

Без власного авто стає важким як робота, що вимагає постійного пересування, так і відпочинок за межею міста. Але навряд чи кожен зможе дозволити собі таке придбання. Адже з огляду на доходи звичайного робочого людини і ціни, як на російські автомобілі, так і на іномарки реальний вибір і придбання власної машини без довготривалого накопичення потрібної суми, обмеження витрат і інших неприємностей, практично неможливі.

Однак порівняно недавно сучасні банки надали нову можливість для вирішення даної проблеми, а саме автокредити без початкових внесків. Такий автокредит робить можливим, не збираючи грошей на перший внесок, при цьому купити машину в той же день.

Для того щоб позичальник зміг взяти кредит без початкового внеску банки пред'являють дуже жорсткі вимоги до доказів кредитоспроможності клієнта, так як такий кредит для банку становить серйозний ризик.

А де є ризики, завжди знайдуться і «підводні камені», про які потрібно поговорити окремо. В рамках подібних пропозицій банки вимагають від клієнтів підвищеного рівня платоспроможності - щомісячний дохід позичальника повинен становити більше половини тих грошей, який він буде зобов'язаний вносити щомісяця, ідеальна кредитна історія, а також обмеження за віком (від 21 року). Крім цього банку необхідна буде вся інформація про наявну у власності нерухомості його клієнта. Незалежно від кредитоспроможності клієнта, ризики банків пов'язані і з ймовірністю зниження ціни автомобіля, який є заставою по кредиту, тому якщо Ви зважилися взяти кредит без початкового внеску на покупку авто, повинні враховувати, що процентні ставки будуть набагато вище, ніж у кредиту на звичайних умовах. Також при відсутності первинних внесків в більшості банків обов'язкове страхування Вашого майбутнього авто за ризиками «Викрадення» та «Збиток».

Чи можливо, взяти автокредит без первісного внеску онлайн? Чи можливо, взяти автокредит без первісного внеску онлайн

Укласти договір кредитування позичальник може, приїхавши в автосалон. Але крім того можна легко і, буквально не виходячи з-за робочого столу, оформити автокредит онлайн. Для цього потрібно лише вибрати банк з відповідними Вам умовами кредитування.

На сайті обраного банку знайти розділ «заявка на автокредит онлайн» і заповнити пропоновану в ньому анкету із зазначенням марки автомобіля, технічних характеристик, ціни, суми кредиту і терміну погашення. Після перевірки документів при позитивному результаті оформляється кредит і залишається лише забрати машину з салону.

Які банки дають автокредити без початкового внеску?

Безліч банків пропонують клієнтам даний вид послуг з оформлення автокредиту без початкового внеску. З них виділено кілька з урахуванням процентних ставок, строків та інших умов кредиту.

Так, наприклад, Локо-Банк пропонує кредит «Локо-Авто Престиж», процентна ставка по якому від 15,9 відсотків, при тому, що сума може скласти до трьох мільйонів рублів, а терміни погашення до 5 років, з можливістю погасити за місяць . А ось Балтінвестбанк по кредиту «Новий автомобіль стандарт» пропонує автокредити на суму до мільйона рублів з більш високою ставкою від 17,5 відсотків, але без обов'язкового оформлення КАСКО позичальником, що важливо. Східний експрес банк відзначився термінами кредитування, для чоловіків з терміном погашення до 5 років, а для жінок - до 7 років, а також досить низькою процентною ставкою 11, 1 відсоток, у порівнянні з конкурентами.

Додати коментар

Чи можливо, взяти автокредит без первісного внеску онлайн?
Які банки дають автокредити без початкового внеску?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online