Абсолют Банк в Казані - адреси відділень і банкоматів на карті

  1. ПАТ «Акціонерний комерційний банк« Абсолют Банк »

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Телефони: 8 800 200-20-05

Сайт банку: www.absolutbank.ru

ru

ПАТ «Акціонерний комерційний банк« Абсолют Банк »

Ліцензія 2306 | інформація на сайті ЦБ РФ

відділень 1 банкоматів 5

Абсолютбанк, успішно зарекомендував себе в фінансовому просторі, надає своїм клієнтам послуги на вигідних умовах. Банк проводить як іпотечне кредитування, так і кредитування фізичних і юридичних осіб на вигідних умовах.

Головною перевагою Абсолютбанк є гнучкість кредитних програм і лояльність до наших клієнтів. Відвідувачі банку мають можливість відкрити депозит на вигідних для себе умовах, з підвищеною відсотковою ставкою. Клієнтам банку, при відкритті рахунку, видається платіжна картка, якою можна проводити оплату товарів і послуг. Також є можливість проводити платежі в мережі інтернет, використовуючи свою карту. У банку вигідні тарифи на грошові перекази.

Ви завжди можете зробити обмін валют в банку за вигідним для себе курсом.

Абсолютбанк має мережу своїх відділень і банкоматів. Наші фахівці надають якісне обслуговування і технічну підтримку кожного клієнта банку. Основною метою Абсолютбанк є забезпечення надійності та стабільності коштів наших клієнтів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online