Фламінго Корпус В 3 *

  1. У готелі
  2. лікування
  3. номери
  4. Ресторани і бари

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua


+ 31 фото

Всі фото готелю

Готель «Фламінго» - сучасний готель Адлера, розташована в центрі самого південного району курорту Сочі, на приморській набережній, в безпосередній близькості від упорядкованого міського пляжу «Чайка». У готелі все організовано для повноцінного, якісного, різноманітного відпочинку в Адлері.
Номери готелю представлені в 11 категоріях на будь-який смак і ціну. З вікон номерів відкриваються чудові краєвиди на блакитну гладь Чорного моря або, за вибором, на засніжені вершини гір головного Кавказького хребта.

  • Росія, Сочі (Адлер)
  • Адреса: м Сочі, вул. Просвітництва, 15в
  • Телефон: (862) 240-87-70

У готелі

салон краси, Wi-Fi

лікування

Лікування в Адлері не обмежується застосуванням тільки природних фізичних факторів. Оснащені найсучаснішим обладнанням санаторії та лікувальні центри курорту пропонують високоефективні програми курортного лікування захворювань серцево-судинної системи, нервової системи, опорно-рухового апарату, гінекологічних хвороб, хвороб шкіри і органів дихання, шлунково-кишкового тракту, очей, ендокринної системи (зокрема, щитовидної залози) і обміну речовин, урологічних захворювань, професійних та інших хвороб.

номери

9 номерів CLASSIC ROOM (Номери розташовуються з 2 по 3 поверхи. Однокімнатний двомісний номер займає площу 17.5 м)
12 номерів LITTLE TWIN CITY VIEW (Всі однокімнатні двомісні номери з двома роздільними ліжками, які за бажанням клієнтів можна зрушити. Номер займає площу 12 м)
9 номерів CLASSIC FAMILY SUITE (З них 2 однокімнатних двомісних з видом на місто: з одним великим ліжком і диваном, і 7 двокімнатних двомісних номерів, з яких 3 з видом на місто, 4 з видом на море.)
4 номери COMFORT FAMILY SUITE (З них 1 однокімнатних двомісних з видом на місто: з одним великим ліжком і диваном, і 3 двокімнатних двомісних номерів, з яких 1 з видом на місто, 2 з видом на море.)
4 номери COMFORT ROOM SEA VIEW (Номери располагаютс на 4 поверсі. Однокімнатний двомісний номер займає площу 17.5 м)
4 номери COMFORT ROOM CITY VIEW (Номери располагаютсна 4 поверсі. Однокімнатний двомісний номер займає площу 14.5 м)

Ресторани і бари

кафе

їдальня

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online