Регулювання пластикових вікон

  1. Коли потрібно регулювати ПВХ-вікна?
  2. Продукція та послуги Фабрики Вікон
  3. Як регулюють притиск вікна
  4. Регулювання перед зимою
  5. Як відрегулювати стулку пластикового вікна?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Наші вікна укомплектовані фурнітурою Titan AF німецької марки Siegenia. Вона забезпечує плавний хід стулки, щільний притиск, відсутність протягів і кілька режимів провітрювання: щілинне, ступеневу, зимово-літній.

Вона забезпечує плавний хід стулки, щільний притиск, відсутність протягів і кілька режимів провітрювання: щілинне, ступеневу, зимово-літній

Коли потрібно регулювати ПВХ-вікна?

Робочий ресурс в 60 000 циклів, заявлений виробником - далеко не межа. Грамотне регулювання дозволить експлуатувати вікно як завгодно довго (1 цикл = 1 відкривання + закривання).

Регулювання потрібно в наступних випадках:

  • з вікна дме;
  • чути вуличний шум;
  • туге закриття і відкриття;
  • стулка зачіпає раму.

Виконувати регулювання повинні тільки фахівці - недосвідченими руками можна перетягнути петлі, зірвати ручку, зламати цапфи і відповідь. Самостійний ремонт, таким чином, може привести до серйозних витрат.

Продукція та послуги Фабрики Вікон

Новітні пластикові вікна ефективно відображають спеку і утримують тепло в будинку. Забезпечують надходження свіжого повітря без пилу, протягів і вуличного шуму.

Якісний монтаж вікон - гарантія їх бездоганної роботи протягом 40 років. Для установки використовуються спеціальні технології і новітні системи теплоізоляції.

Власне сучасне виробництво, високоякісні матеріали і новітні технології дозволяють запропонувати кращі віконні рішення за доступною вартості.

Професійний монтаж. Вікна не деформуються навіть після 15 років експлуатації. Балкон надійно захищений від промерзання і цвілі.

Великий вибір склопакетів і типів скління. Клієнту доступні вікна ПВХ, дерев'яні та алюмінієві. Всі роботи зі скління проводяться по ГОСТу.

Як регулюють притиск вікна

Визначити необхідність цієї послуги просто: вставте аркуш паперу між стулкою і рамою. Змогли витягнути його цілком і без зусиль? Пора запрошувати регулювальників. Притиск посилюється або послаблюється за допомогою наступних елементів фурнітури:

  • Запірні цапфи (ексцентрики) на торці стулки. При перекладі ручки в закрите положення (вниз) ексцентрик заходить до відповідного паз відповідної планки на рамі - стулка фіксується. Слабо або сильно - залежить від положення ексцентрика. Повертаючи його вліво / вправо, можна послабити притиск або зробити його щільніше. Для цього достатньо повороту в кілька міліметрів.
  • Відповідні планки. Для ущільнення відповідь пересувають на пару міліметрів назовні, для ослаблення притиску - в протилежну сторону. Їх регулюють в тому випадку, якщо зміна положення запірних цапф не забезпечив належного ефекту.
  • Болти петель. Їх підтягують / послаблюють для регулювання фрамужноє відкривання. Шестигранником повертають болт петлі за годинниковою стрілкою і сильніше притискають верхню частину стулки. Поворот у зворотний бік послаблює притиск.

Регулювання перед зимою

Регулювати притиск вікон ПВХ рекомендується пізньої осені і навесні. До зими потрібно забезпечити більш щільне примикання стулки до рами, влітку його можна послабити. Ігнорувати цю рекомендацію не варто - правильно і своєчасно виконана регулювання продовжить термін служби ущільнювачів.

самостійно регулювати пластикові вікна на зиму небажано - цю роботу повинен виконувати кваліфікований майстер, який добре знає конструкцію і правила її експлуатації. Він перевірить стан ущільнювачів, роботу ручки і інших елементів фурнітури. Тим більше що в рамках гарантійного обслуговування така послуга надається безкоштовно.

Як відрегулювати стулку пластикового вікна?

Стулки можна регулювати по вертикалі і горизонталі. Маніпуляція потрібно в наступних випадках:

  • Стулка просідає, чіпляє раму знизу / зверху. Для усунення дефекту нижня петля підводиться / опускається шестигранником всього на пару міліметрів. Для підйому ключ провертають за годинниковою стрілкою, для опускання - у зворотний бік. Маніпуляції проводять при закритому вікні, попередньо знявши захисний ковпачок з петлі.
  • Бічне затирання. Відрегулювати стулку пластикового вікна можна і за допомогою бічного отвору нижньої петлі. Воно є тільки при відкритому вікні. Поворот ключа за годинниковою стрілкою зрушить стулку вправо, в зворотну сторону - вліво. У верхній петлі також є відповідний елемент - регулювальник, змінюючи положення якого можна відновити горизонталь.

«Фабрика Вікон» надає послуги з професійної регулюванню з використанням відповідного інструменту і в суворій відповідності з інструкціями виробника фурнітури. Звертайтеся, і ваші вікна будуть функціонувати як годинник!

Читайте також


Коли потрібно регулювати ПВХ-вікна?
Коли потрібно регулювати ПВХ-вікна?
Змогли витягнути його цілком і без зусиль?
Як відрегулювати стулку пластикового вікна?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online