Найвигідніші вклади в Ростові-на-Дону: у кого найвищі процентні ставки?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На сьогоднішній день в нашій країні постійно зростає кількість бажаючих зберегти і примножити власні заощадження за допомогою вкладів.

У місті Ростов-на-Дону є велика кількість банків, що надають своїм клієнтам можливість взяти участь в різноманітних депозитних програмах. При цьому вклади можуть класифікуватися за кількома параметрами:

- терміну дії: короткострокові і довгострокові;

- можливості поповнення: непоповнювані і поповнюються;

- можливості зняття відсотків до закінчення терміну дії вкладу;

- видам депозиту: рублеві, в іноземній валюті або мультивалютні.

Крім цього багато банків пропонують певним групам своїх клієнтів (пенсіонерам, студентам і т.д.) спеціальні депозитні програми з підвищеними ставками по здійснюваним вкладами.

Якщо розглядати депозитні програми банків, розташованих в Ростові-на-Дону, то найвигіднішими вкладами тут є ті, згідно з якими не можна поповнити, а також зняти відсотки, що набігли до закінчення терміну дії вкладу. Ці різновиди депозитів, як правило, мають найбільш високі процентні ставки.

Також на величину відсоткової ставки за вкладом впливають і інші важливі чинники. До них відноситься сума депозиту і той період часу, протягом якого вкладник планує зберігати свої заощадження в банку.

Кожен конкретний банк встановлює свої відсотки за вкладами. Згідно зі статистикою, в даний час величина процентної ставки в рублях коливається від 5 до 13% річних, а в доларах США або євро вона становить від 3 до 7% річних.

Найвигіднішу рублеву депозитну програму в Ростові-на-Дону на сьогоднішній день пропонує банк «Петрокоммерц». Називається вона «Новорічні традиції». Згідно з цією програмою, вкладник може відкрити в цьому банку депозит на суму від 30 000 рублів на термін від 1 дня до 360 днів з процентною ставкою, що становить від 8 до 13 відсотків річних.

При цьому виплата відсотків здійснюється тільки по закінченню терміну дії вкладу.

У «Бінбанку» в даний час користується великою популярністю вклад «Хіт сезону». Процентна ставка по ньому коливається від 8,5 до 11,11 відсотків річних, термін розміщення становить 91-366 днів, а мінімальна сума депозиту становить 50 000 рублів.

«Альфабанк» пропонує своїм вкладникам депозитну програму «Перемога». Ставка за цим вкладом складе від 7,65 до 12,96 відсотків річних. Термін розміщення 92-1092 днів, а мінімальна сума депозиту - 10 000 рублів. Відсотки, як і в більшості інших банків, виплачуються по закінченню терміну, а ось капіталізація тут можлива раз в 1 місяць (чого більшість банків не пропонують).

Якщо ж розглядати депозити в іноземній валюті, то найвигіднішу пропозицію зараз у «Райффайзенбанку» - вклад «Страховий». Тут процентна ставка становить 4-7 відсотків річних, мінімальна сума вкладу - 1000 доларів, а термін розміщення - від 1 місяця до 1 року.

В цілому в місті Ростов-на-Дону пропонують свої депозитні програми 76 банківських установ, а кількість депозитних програм в сукупності становить близько п'ятисот.

При підготовці статті використані матеріали: rost

Максим Шилін
Спеціально для Інформаційного Агентства "Фінансовий Юрист"

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online