Волгоградська обласна Дума - Осьмак Володимир Миколайович

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У громадській приймальні Володимира Путіна не існує обмежень. По-перше, це стосується відсутності звичних в таких випадках тимчасових рамок. Не випадково тут особливо підкреслюють, що прийом закінчується лише після того, як двері закриються за останнім відвідувачем ... По-друге, не прийнято обмежувати якими б то не було тематичними межами звернення громадян. Тому і приходять сюди люди з найрізноманітнішими наболілими питаннями.

Завдяки допомозі депутатів Волгоградської обласної Думи (фракція «Єдина Росія») в дитячому садку «Дашенька» відкрита ясельна група, ще одна готова до прийому дітей Завдяки допомозі депутатів Волгоградської обласної Думи (фракція «Єдина Росія») в дитячому садку «Дашенька» відкрита ясельна група, ще одна готова до прийому дітей.

У місті бебі-бум - і це чудово. Однак маленькі волжани, підростаючи, стикаються з першої у своєму житті проблемою: відсутністю місць в дитячих садах. Проблему намагаються вирішувати міські та обласні влади: планується будівництво нових дошкільних установ, відкриваються групи короткотривалого перебування дітей.

Чергова нарада директорів в міському управлінні освіти розпочалася 1 листопада досить нетипово: з посмішок, жартів, оплесків, подарунків і квітів. Подарунки та квіти депутат фракції «Єдина Росія» Волгоградської обласної Думи, Володимир Осьмаков підніс двом прекрасним у всіх відносинах дамам. При цьому повідомив: дуже радий як депутат і, особливо, як волжанин представилася можливості особисто їх привітати з перемогою і подякувати.

«Ви знаєте, мені як і раніше віриться,
Що, якщо залишиться жити Земля,
Головним достоїнством Людства
Будуть коли-небудь Вчителі ... »

Р. Рождественський

30 вересня о Волзькому був дан старт навчання чергового, вже четвертого набору слухачів Народного університету правових знань 30 вересня о Волзькому був дан старт навчання чергового, вже четвертого набору слухачів Народного університету правових знань. Свого часу відкриття цього незвичайного вузу стало сенсацією всеросійського масштабу. Взявши за основу досвід європейських країн, де подібні «неформатні» навчальні заклади працюють давно і успішно, організатори запропонували відкрити на базі Волзького гуманітарного інституту аналогічний курс для волзьких пенсіонерів і представників громадських організацій. Цю ініціативу підтримав депутат Волгоградської обласної Думи, секретар політради Волзького місцевого відділення партії «Єдина Росія» Володимир Осьмаков.

У минулу п'ятницю в Среднеахтубінському районі Волгоградської області відбулося святкування 80-річного ювілею районної газети «Зірка» У минулу п'ятницю в Среднеахтубінському районі Волгоградської області відбулося святкування 80-річного ювілею районної газети «Зірка».

У газети «Зірка» - багата біографія. І газеті, і її колективу багато довелося пережити, пройти шлях становлення, щоб сьогодні бути визнаною однією з найбільш значущих районних газет області.

На цьому тижні багатофункціональні ігрові комплекси були встановлені в двох дворах Волзького за адресами: вул На цьому тижні багатофункціональні ігрові комплекси були встановлені в двох дворах Волзького за адресами: вул. 40 років Перемоги, 43 і вул. 87 Гвардійська, 39.

З огляду на високу заселеність нових мікрорайонів міста, неважко уявити, яку радість це доставило і місцевій дітворі, і її батькам. Особливістю комплексів є те, що вони призначені не тільки для розваг. Крім гойдалок і каруселей для маленьких дітлахів, тут є і малі архітектурні форми спортивного призначення: турніки, шведські стінки, тенісний столи, а великий двір по вул. 40 років Перемоги вмістив навіть футбольні ворота і баскетбольний щит.

Під такою назвою 2 вересня пройшла церемонія нагородження вихованців Палацу творчості дітей та молоді міста Волзького за підсумками 2010-2011 навчального року Під такою назвою 2 вересня пройшла церемонія нагородження вихованців Палацу творчості дітей та молоді міста Волзького за підсумками 2010-2011 навчального року.

Вихованці волзького Палацу творчості щороку займають призові місця на змаганнях різного рівня в самих різних куточках нашої країни із найрізноманітніших напрямів діяльності - спорт, техніка, декоративно-прикладне і художньо-естетична творчість. В цьому році хлопців, які заслуговують на нагороди, виявилося особливо багато. На церемонії нагородили 10 колективів, які стали переможцями в творчих конкурсах і спортивних змаганнях на регіональному, всеукраїнському та навіть міжнародному рівнях!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online