NEWSru.com :: Голландські педофіли створюють партію, щоб легалізувати секс із 12-річними і порнографію

Голландські педофіли створюють партію, щоб легалізувати секс із 12-річними і порнографію

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Голландські педофіли вирішили об'єднатися в політичне об'єднання. Метою нової партії, що отримала назву "Милосердя, свобода і різноманітність" (NVD), є зниження вікового цензу для вступу в сексуальні відносини з 16 до 12 років і легалізація дитячої порнографії і сексу з тваринами.

У новій партії, реєстрація якої офіційно має відбутися 31 травня, вже є сайт в інтернеті. Гасло, що зустрічає відвідувачів, обіцяє струсити і розбудити сплячу Гаагу, повідомляє Reuters .

Домагаючись зняття заборони на секс з 12-річними, засновник партії Ед ван ден Берг апелює до відомого твердження, що "заборона лише розпалює дитячу цікавість". "Ми хочемо винести тему педофілії на громадське обговорення", - заявив він місцевій газеті Algemeen Dagblad, зазначивши, що табу на неї в Нідерландах накладено в 1996 році після скандалу з сексуальними домаганнями до дітей в сусідній Бельгії.

Плани у партії педофілів далекосяжні. "У нас є голос, і ми хочемо пройти в парламент. Всі політики говорять про нас в негативному ключі, ніби ми злочинці", - нарікає ван ден Берг.

У Нідерландах, відомої свої лібералізмом до легких наркотиків, проституції та одностатевих шлюбів, прийшли в шок від цих планів. Згідно з недавнім опитуванням громадської думки, 82% голландців виступають за те, щоб уряд знайшов поставило заслін нової партії. Ще 67% висловилися за законодавчу заборону педофілії.

"Вони роблять вигляд, що відстоюють права дітей. Але насправді їх програма про дозвіл дітям вступати в сексуальні відносини з 12 років лише відповідає їх власним інтересам", - заявила Ірен ван Енгелен, яка очолила кампанію проти педофілії. З нею згоден і законодавець від правого табору Гірт Уайлдерс. Він має намір направити в уряд запит з проханням провести розслідування на предмет законності реєстрації партії з "такими хворими ідеями".

Також активної протидії від уряду вимагають і політики з християнської партії. "Педофілія і дитяча порнографія повинні бути табу в конституційній державі. Порушення цього правила призведе лише до нових жертв", - вважає представник християнської партії SGP.

Нова партія домагається часткового дозволу дитячої порнографії: її можна зберігати вдома, але не можна продавати відкрито. Крім того, об'єднання педофілів виступає за зняття заборони на трансляцію "м'якої порнографії" по ТБ у денний час. В їхній програмі введення уроків сексуального виховання дітей, а також дозвіл підліткам старше 16 років зйомки в порнофільмах і заняття проституцією. Секс з тваринами пропонується дозволити, в той же час залишити покарання за наругу над ними. Також партія вимагає дозволити ходити в оголеному вигляді в громадських місцях і легалізувати всі легкі і важкі наркотики.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online