Проходження технічного огляду

  1. Пройти техогляд в Одинцовському районі стало простіше.
  2. Де пройти техогляд?
  3. ПРАВИЛА ПРОХОДЖЕННЯ ТЕХНІЧНОГО ОГЛЯДУ
  4. Перелік документів, необхідних для проходження техогляду
  5. СТРАХОВИЙ ПОЛІС ОСАГО

Пройти техогляд в Одинцовському районі стало простіше.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З 28 лютого 2012 року Технічний Центр ВОЛІН акредитований в якості оператора державного технічного огляду.

Технічний огляд автомобілів тепер в крокової доступності для жителів Одінцовського району. До Ваших послуг діагностичні лінії нашого Центру, оснащені найсучаснішим обладнанням.

Де пройти техогляд?

Насправді офіційних акредитованих пунктів державного технічного огляду в Одинцово і Одинцовському районі не так багато. Жорсткі умови відбору витримали не всі автосервіси: законодавство пред'являє до компаній, що претендують на можливість здійснення техогляду досить серйозні вимоги.

Пройти техогляд в нашому Центрі простіше ще й тому, що практично будь-які несправності, що перешкоджають позитивному висновку, можуть бути в найкоротші терміни усунені на місці - завдяки наявності в Центрі власної ремонтної і налагоджувальної інфраструктури.

Державний техогляд в Одинцовському районі. ТЦ ВОЛІН.

ТЦ ВОЛІН

Державний техогляд в Одинцовському районі. ТЦ ВОЛІН.

Запрошуємо Вас пройти технічний огляд в ТЦ «ВОЛІН» ПТО за адресою: Московська область, Одинцовський р-н, р Запрошуємо Вас пройти технічний огляд в ТЦ «ВОЛІН» ПТО за адресою: Московська область, Одинцовський р-н, р.п. Великі Вяземи Можайское ш. д.2а

Подивитися схему проїзду (Відкриється в новому вікні).

Режим роботи технічного огляду:

ПОНЕДІЛОК-СУБОТА: 09-00 - 19-00 (останній запис можлива не пізніше 18.30)

Звертаємо Вашу увагу на те, що оплатити техогляд можна як готівкою, так і безготівковим способом.

Неділя: вихідний день

Вартість проходження техогляду в рублях в залежності від категорії транспортного засобу.

(Затверджено Постановою уряду Московської області від 8 вересня 2015 року N 766/34)

N п / п Найменування транспортного
засоби Категорія транспортного засобу Граничний розмір плати за проведення технічного огляду (руб.) 1 мототранспортних засобів L 240 2 Транспортні засоби, які мають не менше чотирьох коліс і використовуються для перевезення пасажирів, у тому числі: М 2.1 Легкові автомобілі M1 710 2.2 Автобуси, спеціалізовані пасажирські транспортні засоби та їх шасі, в тому числі: - масою не більше 5 т М2 1270 - масою понад 5 т М3 1530 3 Транспортні засоби, що використовуються для перевезення вантажів - автомобілі вантажні та їх шасі, в тому числі: - масою не більше 3, 5 т N1 770 - масою понад 3,5 т, але не більше 12 т N2 1490 - масою понад 12 т N3 1600 4 Причепи (напівпричепи) до транспортних засобів категорій L, М, N, в тому числі: Про - масою не більше 0, 75 т О1 590 - масою понад 0,75 т, але не більше 3,5 т О2 590 - масою понад 3,5 т, але не більше 10 т О3 1040 - масою понад 10 т О4 1040

ПРАВИЛА ПРОХОДЖЕННЯ ТЕХНІЧНОГО ОГЛЯДУ

(Необхідні нормативні акти і документи)

Постанова Уряду Російської Федерації від 5 грудня 2011 р N1008 р Москва «Про проведення технічного огляду транспортних засобів»

Дата офіційної публікації: 12 грудня 2011 р

Опубліковано: 12 грудня 2011 р

Набула чинності 1 січня 2012 р

завантажити Постанова

Перелік документів, необхідних для проходження техогляду

Список документів для проходження техогляду фізичним особам:

  • Документ, що засвідчує особу. (Паспорт)
  • Документ, що підтверджує право володіння (для власника транспортного засобу - СТС, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу) або користування і (або) розпорядження транспортним засобом (довіреність - для представника власника)

Список документів для проходження техогляду юридичним особам:

  • Лист на ім'я Генерального директора із зазначенням, де автомобіль стоїть на обліку, з проханням провести річний технічний огляд
  • Довідка (на фірмовому бланку організації, завірена печаткою організації та підписом директора і головного бухгалтера)
  • Квитанція про перерахування грошових коштів за техогляд (або, за Вашим вибором, Ви зможете це оплатити на місці, з наданням всіх закривають документів).

СТРАХОВИЙ ПОЛІС ОСАГО

Згідно із законом поліс ОСАГО повинен бути у кожного автовласника. Страховка захищає відповідальність водія, якщо він винен в ДТП, тобто збитки, які заподіяні чужому автомобілю, здоров'ю або майну інших людей, буде компенсований страховиком (страховою компанією, чий поліс у вас на руках).

Для Вашої зручності поліс ОСАГО оформляється на приймання ПТО.

Де пройти техогляд?
Де пройти техогляд?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online