Приватні оголошення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Завантажити умови в PDF форматі   УМОВИ РОЗМІЩЕННЯ ОГОЛОШЕНЬ ПРО ПРОДАЖ НЕРУХОМОСТІ   1

Завантажити умови в PDF форматі

УМОВИ РОЗМІЩЕННЯ ОГОЛОШЕНЬ ПРО ПРОДАЖ НЕРУХОМОСТІ

1. Ви можете розмістити власне оголошення про продаж нерухомості на веб-сайті www.vvrealestate.eu терміном до 180 днів і мати додаткову рекламу свого об'єкта.

2. Власники нерухомості, які використовують розділ приватні оголошення, можуть скористатися безкоштовною послугою синхронізації своїх оголошень на інших платних і безкоштовних порталах з продажу нерухомості (www.city24.ee; www.kv.ee і т.д.), що використовуються компанією VV Real Estate OÜ для реклами власних об'єктів. Для синхронізації (електронної публікації) Вашого оголошення на інших порталах з продажу нерухомості виберіть в полі анкети «Синхронізувати об'єкт» кнопку «Так».

3. Приватні оголошення про продаж нерухомості приймаються тільки в межах міста Нарви, Нарва-Йиесуу та прилеглих до цих міст околицях. Об'єкти Оренди нерухомості, гаражі, а також нерухомість інших районів Естонії, приймаються у винятковому випадку на розсуд адміністратора веб-сайту www.vvrealestate.eu

4. Всі оголошення, розміщені Вами, повинні відповідати дійсності, містити правдиву інформацію, початкова ціна продажу об'єкта нерухомості повинна не перевищувати ціни заявленої власником або агентством з продажу нерухомості опублікованій паралельно на інших порталах. Для більшого потенціалу в рекламі Ваших об'єктів нерухомості мати переклади опису об'єкта нерухомості на мови сайту www.vvrealestate.eu

5. Адміністрація має право редагувати перед публікацією Об'яви, в разі невідповідності вимогам, умовам розміщення і реклами, співпраці з компанією VV Real Estate OÜ, при використанні нашого веб-сайту, видаляти оголошення без попередження.

6. При публікації оголошення потрібно заповнити всі відмічені поля і вказати в графі контакти, справжню особисту контактну інформацію (телефон, e-mail).

7. Повторно встановлені оголошення видаляються за рішенням адміністрації і розцінюються, як спам.

8. У тексті оголошення не повинні міститися назвінія компаній, логотипи, веб-сайти, портали. посилання, а також імена, прізвища власників нерухомості і агентів, а також електронна пошта (e-mail), номери телефонів, Skype, інша контактна інформація.

9. Фотографії об'єктів нерухомості не повинні містити рекламу телефонів, веб-сайтів, порталів, компаній, включаючи логотипи компаній, інформаційні зображення, фотографії людей і тварин. Фотографії можуть містити тільки візуальну інформацію про виставленому на продаж об'єкт нерухомості.

10. У разі появи потенційно зацікавленої особи або компанії в покупці Вашої нерухомості рекламованої на нашому веб-сайті, представник нашої компанії VV Real Estate OÜ зв'яжеться з Вами перед показом об'єкта Вашої нерухомості потенційному покупцеві, в разі згоди власника нерухомості або агента, самостійно огляне об'єкт нерухомості, запропонує Вам укласти з нашою компанією VV Real Estate OÜ ексклюзивний маклерський договір на конкретну персону або назва фірми, зацікавленої в презнаходження об'єкта Вашої недвижи мости. У разі відмови, укласти ексклюзивний договір на конкретну особу або компанію потенційно зацікавлену в розгляді придбання нерухомості рекламованої нами, наша компанія VV Real Estate OÜ залишає за собою право видалити оголошення і всю інформацію пов'язану з ним, без попередження і оповістити потенційно, зацікавлена ​​особа або компанію про невиконання користувальницької угоди, користувачем веб-сайту www.vvrealestate.eu

11. Комісія компанії VV Real Estate OÜ в разі знаходження покупця становить до 4% від кінцевої вартості продажу об'єкта нерухомості та оплачується за договором з власником нерухомості укладеним заздалегідь, після (в момент) укладення нотаріальної угоди купівлі-продажу з знайденим нами покупцем Вашої нерухомості.

12. Для об'єктів нерухомості, виставлених іншими агентствами або агентами з продажу нерухомості, в разі знаходження потенційного покупця компанією VV Real Estate OÜ передбачено укладення ексклюзивного договору на конкретна зацікавлена ​​особа або компанію між компанією VV Real Estate OÜ і Агенством нерухомості (агентом), обумовлюються умови спільного продажу об'єкта нерухомості, виходячи із загальноприйнятої практики поділу 50/50 маклерської винагороди від комісії за чинним договором з власником нерухомості і агенс вом, після (в момент) укладення нотаріальної угоди купівлі-продажу.

13. Комісія по окремих об'єктах, в разі знаходження покупця компанією VV Real Estate OÜ, обмовляється окремо шляхом переговорів.

14. Продавець нерухомості при установки об'єкта і ціни на нього, повинен передбачити можливі витрати, пов'язані з комісією агенства нерухомості VV Real Estate OÜ в разі знаходження нами зацікавленого покупця Вашої нерухомості.

15. Компанія VV Real Estate OÜ не несе відповідальності за недостовірну інформацію про об'єкти нерухомості в розділі «Приватні оголошення та оголошення інших агентств з продажу нерухомості».

РОЗМІСТИТИ ОГОЛОШЕННЯ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online