Чи дадуть кредит інваліду?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У праві оформлення і отримання позики кредитно фінансові установи інвалідів суттєвої шкоди У праві оформлення і отримання позики кредитно фінансові установи інвалідів суттєвої шкоди .У рекламодавця тільки одна умова (єдине для всіх категорій позичальників) - платоспроможність. Якщо інвалід здатний надати документи, що підтверджують наявність стабільного доходу (зарплата, пенсія та ін.), То кредитна заявка швидше за все буде схвалена.

Отже, давайте розбиратися ... Які сьогодні є способи отримання кредиту інвалідам? Де дадуть позику? Які потрібні документи?

особливості кредитування

У порівнянні з іншими (здоровими) клієнтами для інвалідів, які бажають отримати кредит банки часто встановлюють додаткові вимоги .Тут все залежить від групи інвалідності позичальника.

Кредити інвалідам 1-ої групи

Це той випадок, коли сподіватися на отримання кредиту не варто, так як 1-ша група інвалідності - неробоча .Банкі не хочуть співпрацювати з «високоризикованими» категоріями потенційних позичальників .Але, існують мікрофінансові організації та кредитні кооперативи, де можна розраховувати на отримання невеликого кредиту і то лише в тому випадку, коли інвалід має достатню за середньостатистичними мірками держдопомогу або має будь - які інші джерела доходу.

Кредити інвалідам 2-ї групи

Шанси на отримання кредиту - вище, ніж у інвалідів з 1-ої групою .Але, все таки заявки розглядаються тільки в індивідуальному порядку і не як не на загальних підставах .Все так само потрібні вагомі аргументи і докази можливості повернення інвалідом кредиту.

Кредити інвалідам 3 - ій групи

Пенсія по інвалідності плюс заробітна плата - цього цілком достатньо для отримання позики в будь-який кредитно фінансової організації Ось тільки сума все ж буде лімітірована.Все залежить від загального щомісячного заробітку .Для інвалідів 3-ої групи умови кредитування нічим не відрізняються від стандартних.

Перелік документів, необхідних інваліду для отримання кредиту

Збираючись оформляти кредит, необхідно заздалегідь зібрати всі необхідні документи - оригінали:

- паспорт

- пенсійне посвідчення (з позначкою про інвалідність)

- довідку про доходи - зарплата або допомога по інвалідності

- при оформленні заставного кредиту будуть потрібні документи, що підтверджують право власності на рухоме або нерухоме майно

У конкретному фінансовій установі необхідно попередньо дізнатися точний перелік документів. Копії кредитний експерт, як правило, робить безпосередньо на місці, у відділенні банку.

Як взяти кредит інваліду

Існує ряд способів отримати інваліду споживчий кредит:

1. Стати пайовиком кредитного кооперативу. Це некомерційне ліцензоване об'єднання громадян. Учасники регулярно вносять встановлену суму внесків, а, при необхідності, можуть взяти в кооперативі гроші під відсотки. Діяльність кооперативу здійснюється на підставі статуту. У ньому прописується на яких умовах приймають нового пайовика, як розраховуються процентні ставки і т.д. і т.п. Інвалід може приєднатися до існуючого кооперативу, а може, за сприяння таких же зацікавлених громадян, організувати новий. Для створення кооперативу необхідно мінімум 15 фізичних осіб-пайовиків, а також бухгалтер і юрист.

2. Оформити і отримати споживчий кредит або кредит готівкою інваліду можна в банку. Зверніться безпосередньо у відділенні кредитора або ж заповніть електронну форму заявки на отримання кредиту на сайті банку. Враховуйте, що кредит інвалідам видається найчастіше під відсотки вище середнього значення, передбаченого за банківськими кредитними програмами.

3. Можна отримати кредит в мікрофінансової організації. Крім заповненої заявки потрібно всього два документи: візьміть паспорт і пенсійне посвідчення. Пам'ятайте, процентні ставки по «швидким» позиками дуже високі. Такий варіант кредитування розглядайте лише в крайньому випадку.

Дотримуючись вказівок, які допоможуть підвищити шанси на отримання кредиту інваліду

-Планіруете подати заявку на заставний кредит? Пам'ятайте, що єдине власне житло (квартира або будинок) не можуть виступати в якості застави. Так як при несплаті боргу позбавити інваліда житла, втім як будь-якого іншого громадянина Росії, забороняє закон Значить в якості застави може виступати інше майно, що належить вам - дача, яхта, автомобіль.

-Знайдіть поручителя , Який зобов'язаний буде погасити заборгованість по кредиту, в разі втрати вашої платоспроможності .Поручітель теж повинен буде надати паспорт, другий документ, що засвідчує особу та довідку про доходи (обов'язково) .Не завадило б, щоб у нього був відкритий картковий або депозитний рахунок в банку .

- візьміть у свого лікуючого лікаря довідку про те, що стан вашого здоров'я незадовільно. Це зіграє позитивну роль щодо вас, як про потенційного позичальника.

Які сьогодні є способи отримання кредиту інвалідам?
Де дадуть позику?
Які потрібні документи?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online