Батькам в радість. Поліцейські приєдналися до акції «Закордонний паспорт за 5 днів»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

2 лютого 2018 6 265 1

Вона дозволить громадянам, які подали заяви через Єдиний портал державних послуг на дітей до 14 років, отримати закордонний паспорт терміном дії на 5 років протягом п'яти днів.

Сьогодні, 2 лютого, у відділі з питань міграції Ленінського відділу поліції Магнітогорська в рамках акції відбулося перше урочисте вручення закордонних паспортів.
Сьогодні, 2 лютого, у відділі з питань міграції Ленінського відділу поліції Магнітогорська в рамках акції відбулося перше урочисте вручення закордонних паспортів

Начальник відділу з питань міграції підполковник поліції Олеся Федотова зазначила, що повноваження з оформлення закордонних паспортів, термін дії яких становить 5 років, передали в територіальні відділи з питань міграції з 1 січня 2018 року. Раніше закордонні паспорти оформлялися і видавалися тільки в міському відділі з питань міграції. Федотова підкреслила, що всі батьки, які отримали дитячі закордонні паспорти, звернулися за отриманням адміністративної послуги через Єдиний портал державних послуг.

Акція триватиме до кінця 2018 року, повідомляє прес-служба ГУ МВС Росії по Челябінській області.


Служба новин «Верстов.Інфо»

Якщо ви помітили помилку в тексті, виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online