банкети

  1. Правила проведення банкету

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Банкетний святкову залу в панорамному ресторані «Владі BAR»   Весілля, ювілей, корпоратив або іншу важливу подію завжди відзначається за столом зі святковим частуванням

Банкетний святкову залу в панорамному ресторані «Владі BAR»

Весілля, ювілей, корпоратив або іншу важливу подію завжди відзначається за столом зі святковим частуванням. Щоб свято пройшло на належному рівні, слід відповідально поставитися до вибору місця для проведення заходу. Відмінний варіант - банкетний зал «Владі BAR» в хмарочосі «Висоцький».

Панорамний ресторан «Владі BAR» пропонує банкетні зали - на 37-му і 50-му поверхах хмарочоса «Висоцький», які здатні вмістити від 30 до 100 гостей. Банкет може бути організований в будь-якому, зручному для Вас форматі.

Пропозиція, яка є тільки у нас

Для великої компанії панорамний ресторан «Владі BAR» пропонує банкетний зал до 100 чоловік. Чи не в кожному кафе знайдеться банкетний зал такої місткості. На гостей чекають вишукані страви європейської кухні, чудовий сервіс - і все це на тлі захоплюючих видів на центр Єкатеринбурга.

Вартість організації кожного банкету розраховується індивідуально, а на сайті ви можете ознайомитися з основним меню. Менеджери ресторану допоможуть детально розписати план, щоб ваш свято перетворилося на незабутню подію для всіх гостей.

Зали оформляються згідно з тематикою заходу. Весільний банкет ми прикрасимо квітковими композиціями з індивідуальним дизайном. Головним пріоритетом в проведенні урочистості залишається комфорт гостей: в банкетному залі "Владі BAR" завжди затишно. І неважливо, скільки зібралося гостей: 20, 30, 40 і більше - ми уважно простежимо, щоб на святі було зручно всім. Розміщення столів і розміщення запрошених - частина ресторанного мистецтва, якою ми володіємо повною мірою.

Банкет, який запам'ятається надовго

Як зробити свято незабутнім? Посмішки ваших гостей, витончене оформлення залу, вишукані страви, досвідчений персонал і найкращий вид на Єкатеринбург з панорамних вікон.

Якщо ви шукаєте ексклюзивний банкетний зал, то скористайтеся унікальною пропозицією панорамного ресторану «Владі BAR». Зателефонуйте +7 (343) 378-45-55 , І менеджери ресторану в подробицях розкажуть, як орендувати банкетний зал на 20, 30, 40 або більше осіб.

Умови і правила проведення банкету і фуршету

Спеціально для ексклюзивних заходів і великих урочистостей Владі BAR пропонує банкетні зали на 37м і 50м поверхах.

Святковий інтер'єр і панорамний вид з вікна на місто зачарують Ваших гостей, а прекрасний сервіс і вишукана кухня зроблять Ваше свято незабутнім.

До ваших послуг:

Зали до 100 осіб

Мінімальний чек: 3 000 рублів на людину

Кухня: Європейська

При замовленні банкету знижка на номер в готелі «Висоцький» 15% *

* Більш детальну інформацію, Ви можете отримати у адміністраторів готелю за телефонами: +7 (343) 378-46-46 , +7 (343) 378-46-47

Правила проведення банкету

1. При замовленні банкету або фуршету мінімальний час замовлення становить 6 годин. Облік часу починається з моменту посадки гостей в залі.

Тривалість банкету - не більше 6 годин. За бажанням гостей адміністрація може розглянути можливість продовження роботи банкетного залу за додаткову оплату.

Продовження оренди залу понад 6 годинників: 1 час- 10 000 рублів.

2. Для бронювання залу на бажану дату необхідно внести передоплату у розмірі 20% від загальної вартості замовлення. Передоплата може бути проведена готівковим, і безготівковим розрахунком тільки з юр. особами.

У разі відмови замовника від проведення заходу не минее ніж за 2 тижні: передоплата, повертається повністю.

3. 100% оплата за захід має надійти не менше ніж за 5 робочих днів до дати проведення заходу.

4. Технічні роботи і оформлення залу дозволено проводити в день заходу з 12:00 год.

5. Ввезення / вивезення та монтаж / демонтаж обладнання проводиться за погодженням з адміністрацією банкетного залу.

6. На території БЦ Висоцький і банкетного залу заборонено використання вогню в будь-якому вигляді (свічки, бенгальські вогні, шоу з використанням піротехнік і т.д).

7. Псування майна оплачується згідно прейскуранту на відшкодування збитку матеріальних цінностей

9. Ми не приймаємо гостей з власними продуктами харчування та напоями.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online