Як сплатити держмито за закордонний паспорт через держпослуги в 2019 році зі знижкою 30

  1. переваги сайту
  2. покрокове керівництво
  3. реквізити
  4. Сума до оплати
  5. звичайний закордонний паспорт
  6. біометричний
  7. Чи можна заплатити зі знижкою 30%
  8. Для дитини
  9. Чи потрібна квитанція
  10. Подальші дії
  11. Якщо стався збій в роботі порталу
  12. Інші способи оплати
  13. Сбербанк онлайн
  14. Каса в банку
  15. повернення держмита
  16. Реєстрація оформлення закордонного паспорта через держпослуги: Відео

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Процедура оформлення закордонного паспорта довгострокова і витратна. Прискорити процес допоможе ресурс держпослуги, який дозволять заплатити держмито та оформити заяву на закордонний паспорт в режимі онлайн. Це дуже зручно, оскільки зробити більшу частину необхідних для отримання паспорта дій можна не виходячи з дому.

переваги сайту

переваги сайту

сайт держпослуги має кілька незаперечних переваг, скориставшись якими громадяни зможуть значно прискорити і здешевити оформлення виїзних документів для себе та своїх дітей.

Використовуючи сервіс «держпослуги» можна не тільки здійснити оплату великого переліку послуг одержуваних в Російській Федерації, а й оформити заявки на надання цих послуг:

Система працює цілодобово, що дає можливість отримати необхідні послуги в будь-який зручний час.

  • За 01.01.2019 р сервіс «держпослуги» проводить акцію, що дозволяє громадянам сплатити держмито зі знижкою 30%. Для її отримання необхідно створити заявку на послугу, почекати результат розгляду надходження рахунку в особистий розділ. Після цього можна здійснити оплату онлайн. Зробити це можливо за допомогою електронних грошей, за рахунком мобільного телефону або банківською картою.
  • Система працює цілодобово, що дає можливість отримати необхідні послуги в будь-який зручний час.
  • Оскільки це інтернет сервіс - отримання послуги можливо з будь-якого зручного місця.
  • Всі сервіси сайту доступні за логіном і паролем, які оформляються при реєстрації на порталі.
  • Є можливість отримати всю необхідні відомості по вимагається темі на порталі.
  • Немає необхідності чекати своєї черги.
  • Портал має службою підтримки.
  • Оскільки заявник оформляє заявки безпосередньо в відомство, це дає можливість .ісключіть випадки корупції.
  • Відразу відомий термін отримання послуги.
  • Можливо, зробити оскарження отриманої послуги.

Сервіс дає можливість отримати відомості від різних відомств. Найбільшою популярністю користуються такі послуги:

  • Реєстрація за місцем проживання.
  • Отримання відомостей про штрафи ГИБДД.
  • Контроль за станом л / с в ПФРФ.
  • Отримання закордонного паспорта (нового і старого типу) для різних вікових категорій громадян РФ.
  • Можливість зареєструвати транспорт.
  • Оформлення і здача податкової декларації.
  • Отримання відомостей про наявність заборгованості по податках фізичних осіб.

Отримати послуги на порталі «держпослуги» може як фізична, так і юридична особа, індивідуальні підприємці та іноземні громадяни.

покрокове керівництво

Вирішивши оформити закордонний паспорт на 10 років через держпослуги, громадянину знадобиться виконати наступні дії.

  1. Відвідавши головну сторінку сервісу, вибрати послугу «Отримати закордонний паспорт».
  2. Після переходу на нову сторінку вкажіть тип документа: новий (біометричний) або старий зразок.
  3. Вибравши закордонний паспорт нового зразка, потрібно вказати, на кого він буде оформлятися: на повнолітнього громадянина, на підлітка від 14 до 18 років або на дитину у віці до 14 років.
  4. Потім необхідно вибрати, як буде відбуватися оформлення: електронним або звичайним способом. Звичайний спосіб передбачає, що заявник буде подавати всі документи і фотографії при особистому відвідуванні УМВС.
  5. Вибравши електронну форму подачі документів, заявник повинен зареєструватися або авторизуватися на сайті.
  6. Після реєстрації (авторизації) вводиться інформація про номер, серії, дату і місце видачі кожного документа, пред'явлення якого в УМВС є обов'язковим.
  7. Потім на сайт завантажуються фотографії.
  8. Після того, як за допомогою смс-повідомлення сайт держпослуги підтвердить прийом заявки, громадянин повинен сплатити держмито. Вона може бути оплачена не тільки онлайн, але і звичайним способом - за допомогою банківського платежу.

Через кілька днів, в особистому кабінеті користувача сайту держпослуги з'явиться повідомлення про дату і час особистого відвідування УМВС. Воно необхідне для того, щоб співробітник відомства переконався в достовірності поданих документів. Отримання закордонного паспорта відбувається протягом 30 днів з моменту подачі заявки, за умови, що вона була подана в тому населеному пункті, де зареєстровано заявник. Якщо ж громадянин бажає оформити закордонний паспорт в будь-якому іншому місті, то процедура отримання виїзного документа може розтягнутися до 4 місяців.

реквізити

На відміну від традиційного способу оплати держмита в відділенні банку або через платіжний термінал, процедура перерахування грошових коштів на сайті держпослуги не вимагає попереднього пошуку, а також внесення банківських реквізитів.

Вони вже будуть вказані при проведенні електронного платежу, з урахуванням регіону місцезнаходження платника. Якщо ж громадянин бажає сплатити держмито звичайним способом, в банківській установі, то необхідні реквізити він також може переписати зі сторінки сайту держпослуги.

Сума до оплати

При виборі зразка закордонного паспорта розмір держмита має важливе значення. Оскільки собівартість виготовлення біометричного паспорта вище, ніж бланка звичайного виїзного документа, що не має електронного чіпа, то вартість мита також буде більше. Однак різниця в сумі оплати за оформлення кожного з закордонних паспортів все одно не перевищує 1500 рублів.

Не варто забувати, що оплата держмита на закордонний паспорт через держпослуги обійдеться дешевше, ніж при перерахуванні грошей через банк, оскільки тут діє знижка. Це означає, що різниця в грошах при оформленні нового або старого паспорта буде ще менш значна.

звичайний закордонний паспорт

Станом на 2019 рік, розмір держмита за оформлення закордонного паспорта звичайного зразка з терміном дії 5 років становить 2000 рублів для громадянина старше 14 років і 1000 рублів для дитини у віці до 14 років. Якщо платіж виконується електронним способом через сайт держпослуги, діє знижка 30%. Таким чином, остаточна сума держмита за оформлення закордонного паспорта старого зразка становить 1400 рублів для дорослих (включаючи підлітків старше 14 років) і 700 рублів для дітей.

біометричний

Вартість оформлення біометричного закордонного паспорта, що містить електронний чіп з відомостями про власника, становить 3500 рублів для дорослого і 1500 рублів для дитини у віці до 14 років. Як і при оформленні паспорта старого зразка, тут також діє знижка в 30% за умови, якщо оплата держмита буде проведена на сайті. Відповідно, вартість оформлення біометричного закордонного паспорта, з урахуванням знижки, складе 2450 рублів для дорослого і 1050 рублів для дитини.

Чи можна заплатити зі знижкою 30%

З 1.01.2017 і по 1.01.2019 діє акція, що дозволяє при оплаті держмита через портал держпослуг отримати 30% -ву знижку.

Щоб отримати знижку необхідно оформити онлайн-заявку на отримання послуги, дочекатися розгляду звернення та отримати рахунок на оплату в особистому кабінеті.

Далі можна здійснити платіж за отриманою квитанції в режимі онлайн - електронними грошима, банківською картою, з рахунку мобільного телефону.

Вартість оформлення закордонного паспорта через держпослуги зі знижкою:

Закордонний паспорт старого зразка 1 400 рублів (2 000 рублів при звичайній оплаті) Біометричний закордонний паспорт 2 450 рублів (3 500 рублів - повна вартість)

Покрокова інструкція така:

Авторизуватися на порталі Заповнити та надіслати заявку на отримання закордонного паспорта В особистому кабінеті в стрічці повідомлень Знайти запис про прийняття заяви до розгляду (вона з'явиться, якщо заявка заповнена правильно) Дочекатися виставлення рахунку на оплату мита Прийде повідомленням через кілька хвилин після прийому до розгляду Натиснути кнопку « сплатити держмито »Вибрати спосіб оплати Знижка 30% надається тільки при безготівковій оплаті при виборі банківської карти Відкриється сторінка, де потрібно ввести реквізити карти і натиснути «Далі» Перевірити деталі платежу (сума, комісія) І підтвердити факт оплати В особистому кабінеті перевірити наявність повідомлення про прийом платежу Квитанцію роздрукувати або відправити на адресу електронної пошти

Оформляючи закордонний паспорт онлайн потрібно знати, що без особистого відвідування уповноважених органів обійтися не вийде.

Для дитини

Вартість закордонного паспорта для дитини:

  • біометричний паспорт

Від 14 до 18 роки 3 500 рублів До 14 роки 1 500 рублів

  • паспорт старого зразка

Від 14 до 18 років 2 000 рублів До 14 років 1 000 рублів

При оформленні закордонного паспорта на дитину виникає питання про те, хто повинен сплатити держмито.

Операції з коштами вправі виконувати тільки повнолітні або офіційно емансиповані громадяни.

Чи потрібна квитанція

Чи потрібна квитанція

Незважаючи на те, що перерахування грошових коштів на сайті держпослуги найчастіше проводиться через інтернет, квитанція про оплату держмита за закордонний паспорт нового зразка заявнику все одно знадобиться. За допомогою сайту держпослуг можна сплатити держмито і роздрукувати квитанції для пред'явлення. Але ФМС (ГУВМ МВС) в квитанціях не потребує.

Інформація про те, що замовник зробив оплату, приходить до них через інтернет. Однак про всяк випадок варто витратити зайву хвилину і клаптик паперу. У деяких ситуаціях роздруківки платіжних квитанцій можуть послужити хорошу службу. Тому, коли справите оплату, натисніть «розпечатати» і обов'язково збережіть квитанцію.

Подальші дії

Не знаючи напевно, що потрібно для отримання закордонного паспорта , Деякі громадяни роблять помилку, не підготувавши необхідний пакет документів для подачі в УМВС. Через це втрачається час і заявнику через кілька днів доводиться знову звертатися в управління з питань міграції. Уникнути цього можна, заздалегідь перевіривши, які документи для оформлення закордонного паспорта вже готові, а які лише знадобиться підготувати до подачі. У перелік цих документів входить:

  • Заява;
  • загальногромадянський паспорт (повнолітнього заявника, а також паспорт дитини, якщо вона досягла 14-річного віку);
  • свідоцтво про зміну прізвища (імені, по батькові);
  • військовий квиток (для чоловіків);
  • свідоцтво про народження (якщо закордонний паспорт оформляється дитині до 14 років);
  • дійсний закордонний паспорт (при його наявності);
  • рішення суду про призначення опікуна (якщо паспорт оформлюється на підопічного його законним представником);
  • три фотографії 3,5 см на 4,5 см.

При оформленні закордонного паспорта на дитину його батьки або законний представник повинні надати одну свою фотографію, а також ксерокопію свого закордонного паспорта (сторінки з фото).

Якщо стався збій в роботі порталу

При збої в роботі порталу держпослуг можливі проблеми, що виключають можливість використовувати 30-процентну знижку на державне мито. Можливі проблеми при оплаті: не вказується сума, яку треба сплатити; оплата пройшла, а квитанції для скачування немає; гроші списані, а система пише «очікуємо оплати». Порада одна - в електронній формі треба звернутися в службу техпідтримки на порталі держпослуг, прикріпивши скріншоти з оформлення заявки і доказів транзакції грошей, і чекати відповідь. Зменшити витрати по сплаті державного мита при оформленні закордонного паспорта за допомогою знижки в 30 відсотків - реальна можливість заощадити сімейний бюджет перед майбутнім подорожжю. Адже закордонний паспорт потрібен саме для цього. Особливо відчутна економія для сім'ї, коли замовляється кілька закордонних паспортів.

Інші способи оплати

Незважаючи на те, що використання сайту держпослуги для оплати держмита за оформлення закордонного паспорта дає явну перевагу в плані економії, далеко не всі громадяни можуть скористатися цим способом. Найчастіше це пояснюється об'єктивними причинами: відсутністю доступу в інтернет або навичок оплати рахунків через онлайн-сервіси. У деяких випадках громадяни просто використовують більш зручний для себе варіант оплати, не звертаючи уваги на більш низькі тарифи на сайті держпослуги. І ще одна група громадян просто не знає про існування знижки в 30%.

Сбербанк онлайн

Сбербанк онлайн

Серед інших платіжних систем оплата мита за закордонний паспорт через Ощадбанк Онлайн вважається однією з найбільш популярних. Будь-яка людина, що має на руках хоча б одну банківську карту Ощадбанку, може зареєструватися в системі віддаленого обслуговування "Сбербанк Онлайн" і здійснювати будь-які платежі і перекази через інтернет. Відкрити акаунт можна прямо на сайті сервісу і вже через кілька хвилин почати ним користуватися.

Каса в банку

Сплатити збір за оформлення закордонного паспорта вийде тільки через Ощадбанк. Інші банки не справлять таку оплату. Для внесення держмита через операційну касу Ощадбанку знадобиться квитанція з реквізитами територіального підрозділу УВМ МВС.

Коли квитанція буде на руках, залишається відвідати найближче відділення Ощадбанку, де оплата вноситься готівкою або за допомогою банківської карти. Але спочатку потрібно отримати талон електронної черги. Для цього натисніть кнопку «Платежі» в меню спеціального терміналу при вході в офіс обслуговування банку. Далі чекайте появи коду вашого талона в електронному табло, із зазначенням номера вікна, в якому вас обслужать.

повернення держмита

Якщо ви неправильно ввели дані, можна зробити зворотний хід і повернути гроші. Правда, робиться це не онлайн, а в офісі. Для здійснення цієї дії вам потрібно прийти в управління ФМС, написати заяву і пред'явити квитанцію.

Повернення здійснюється в силу наступних причин:

  • відмова робити паспорт (причина не має значення);
  • якщо ФМС відмовляє заявнику в наданні послуги, так як він входить в розряд невиїзних громадян та з інших причин;
  • якщо була внесена сума понад покладений. Різниця повертається.

Заява пишеться на ім'я керівника управління, в яке ви збиралися або збираєтеся звернутися. Форму заяви можна побачити на сайті установи.

Реєстрація оформлення закордонного паспорта через держпослуги: Відео

Підбиваючи підсумки

За допомогою ресурсу держпослуги можна зробити оформлення закордонного паспорта швидше, уникаючи черг і з суттєвою знижкою.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online