Ворожіння "Ангел хранитель": що він вам порадить

  1. Ангели в нашому житті
  2. Як ангели допомагають
  3. ангельське ворожіння
  4. Правила ворожіння
  5. процес ворожіння

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В цій статті:

Ангели хранителі, так чи інакше, фігурують у всіх народів і у всіх культурах, всюди люди вірили і продовжують вірити в існування якогось духа-покровителя, який

супроводжує і допомагає людині протягом його життя. Нам було б складно жити з думкою, що ніхто і ніщо, ніякі вищі сили не захищають нас від небезпек і зовнішніх обставин, що зустрічаються мало не кожен день.

Існує безліч причин, за якими людина вірить в ангелів. На основі цієї віри сформувалося велика кількість різноманітних магічних обрядів і ритуалів, один з них - це спеціальне ворожіння, в якому на запитання відповідає особистий ангел охоронець.

Ворожіння на везіння і удачу

Для обряду необхідно взяти одну воскову ...

Ворожіння за допомогою силуетів і тіней

Візьміть аркуш газети, пам'ятаєте його, ні ...

Ангели в нашому житті

Як вже говорилося, віра в ангелів багато в чому обумовлена ​​бажанням людини вірити, що його захищають вищі сили, але чи могла така віра пройти крізь століття і тисячоліття, без фактів, що вказують на існування таких духів?

Насправді, жоден серйозний езотерик не стане заперечувати існування ангелів, по тій простій причині, що він кожен день стикається з різними сутностями, і якщо сам ще не встиг на досвіді переконатися в існуванні добрих духів помічників, то впевнений, що зіткнеться з ними рано чи пізно.

Ангели хранителі дійсно існують, вони є у всіх людей, і їх головне завдання - уберігати від небезпек, а іноді, і попереджати про можливі неприємності або труднощі.

Проблема полягає тільки в тому, що людині непросто побачити і почути ангела, а тому він не може прислухатися до отримуваних радам.

Глас ангела іноді можна прийняти за інтуїцію або внутрішній голос, в будь-якому випадку, до подібних відчуттів обов'язково потрібно прислухатися і діяти відповідно до них. Адже в дійсності, яка для людини різниця, звідки до нього надходить інформація, що спрощує життя, і оберігає від можливих небезпек?

Почути свого захисника, дано не кожному, проте, за допомогою спеціального ворожіння, будь-яка людина може задати його питання безпосередньо ангелу, і отримати правдиву відповідь.

Як ангели допомагають

Напевно, кожен з нас хоч раз чув історії про те, що люди дивом рятувалися з небезпечних ситуацій, які загрожують не тільки здоров'ю та добробуту, а й самого життя. Серед таких ситуацій зустрічаються автомобільні аварії, авіакатастрофи, стихійні лиха та багато іншого, причому, майже в кожній такій події можна знайти людей, які повинні були опинитися в епіцентрі нещастя, але, з якихось, їм вдалося вийти сухими з води.

Ці ситуації здатні змусити задуматися про існування ангела будь-якого, навіть самого переконаного скептика. У той же час, людині потрібна допомога і захист не тільки в момент небезпеки, а й кожен день. Ми постійно приймаємо рішення, здатні позитивно або негативно позначитися на нашому житті, кожна наша дія може стати поштовхом до запуску ряду подій, здатних привести до чого завгодно.

Якщо задуматися, то будь-який вибір людини - це постійне балансування між невдачею і благополуччям, між життям і смертю.

Чим керується людина, коли сідає в літак, якому судилося впасти на землю, куди він летить, навіщо, заради яких цілей, чому саме цей літак, чому саме в цей день? Це стандартні запитання, на які неможливо знайти відповідей.

В цій статті:   Ангели хранителі, так чи інакше, фігурують у всіх народів і у всіх культурах, всюди люди вірили і продовжують вірити в існування якогось духа-покровителя, який   супроводжує і допомагає людині протягом його життя

Навчившись прислухатися до свого зберігачу, ви уникнете безлічі неприємностей

Але що якщо внутрішній голос твердив цій людині, щоб він не летів цим рейсом, просто людина не змогла почути сигнал? Цілком ймовірно, що навчившись користуватися ангельським ворожінням, ви зможете передбачати події, здатні привести до негативних наслідків, і заздалегідь виключіть подібні неприємності зі свого життя. Як би там не було, але перспектива приваблива, тому, варто спробувати застосувати цей засіб на практиці, навіть якщо ви скептично ставитеся до магії і чаклунства, адже гірше ви точно не зробите, навіть якщо ніяких слушних порад не отримаєте.

ангельське ворожіння

Існує безліч методик передбачення майбутнього, побудованих на спілкуванні з ангелами або духами-захисниками. Найбільш поширений варіантом такого ворожіння є спосіб, що з'явився ще в XIX столітті. Методика була розроблена відомим у вузьких колах спіритуалістом і магом - Авраамом Литвиновим, що прославився завдяки численним ритуалам виклику і спілкування з духами.

Ця карткова методика ворожіння грунтується на вірі в те, що в процесі проведення ритуалу людиною керує його ангел охоронець (вибирає за нього карти). Іншими словами, працює з картами не сама людина, а оберігає його дух, сам же ворожить виступає в ролі провідника між своїм помічником і матеріальним світом - картами.

Правила ворожіння

Як і в будь-якому іншому ворожінні, при використанні даної методики, потрібно дотримуватися ряду простих правил. Пам'ятайте про те, що для отримання цікавить вас інформації, ви звертаєтеся до свого покровителя, тому весь ритуал повинен бути виконаний з усією повагою.

Основні правила обряду:

  • дотримуйтесь серйозний настрій на протязі всього сеансу;
  • обряд проводиться в повній самоті;
  • ні в якому разі не смійтеся і не посміхайтеся;
  • в якості джерела світла повинні бути використані тільки церковні свічки.

процес ворожіння

Для проведення даного ритуалу вам буде потрібно стандартна колода гральних карт, яка ніколи і ніде не використовувалася. Візьміть карти в руки і постарайтеся відчути їхню енергетику, уявіть, що через них, ваш ангел охоронець дасть відповідь на яке вас цікавить. Після цього ретельно перетасуйте карти і кілька разів подумки скажіть саме питання.

Починайте викладати карти на стіл перед собою сорочкою вгору, продовжуючи повторювати питання.

Коли всі карти виявляться на столі, потрібно переходити до найскладнішої задачі - вибору карти-відповіді. Для цього потрібно занести праву руку над картами, і повільно водити нею по поверхні столу, поки ви не відчуєте, що одна з карт відгукується на ваше запитання. Це може бути виражено, наприклад, виникають поколювання в долоні, коли рука знаходиться над певною картою.

Адже в дійсності, яка для людини різниця, звідки до нього надходить інформація, що спрощує життя, і оберігає від можливих небезпек?
Чим керується людина, коли сідає в літак, якому судилося впасти на землю, куди він летить, навіщо, заради яких цілей, чому саме цей літак, чому саме в цей день?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online