Ворожіння на католицьке Різдво

  1. Чому ворожать в свята
  2. Ворожіння на судженого в ніч з 24 на 25 грудня
  3. Ворожіння на фінансовий достаток

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Традиція гадати в січневі свята передалася нам від предків. Однак дізнатися що нас чекає в майбутньому, реально і до настання Нового року. Католицьке Різдво настає трохи раніше, а знаючи майбутнє, можна і розбагатіти, і знайти свою справжню любов.

Деякі віруючі негативно ставляться до ворожіння в католицьке Різдво. Однак за своєю суттю це один і той же свято, тільки одні відзначають його за старим стилем, а інші вже за новим календарем. Насправді католицьке Різдво в грудні на енергетичному рівні мало відрізняється відрізняється від січневих урочистостей.

Чому ворожать в свята

Вважається, що саме в ніч народження Ісуса Христа зв'язок з Вищими Силами стає більш тісною, і ми не тільки можемо дізнатися свою долю, а й бажання, загадані в цей час, виконуються швидше. Гадаючи на католицьке Різдво, ми прощаємося з роком, що минає і заглядаємо в майбутнє , Щоб при необхідності виправити ситуацію.

Ворожіння на судженого в ніч з 24 на 25 грудня

Вам знадобиться церковна свічка і піала з водою. Ворожіння краще проводити опівночі і на самоті. Візьміть палаючу свічку в ліву руку і прошепоти слова: «Доля моя, здайся, в ніч різдвяну з'явися, в день щасливий втілити. Амінь ». Після цих слів проведіть свічкою три рази за годинниковою стрілкою над піалою і капніть воском в воду один раз. Далі ще раз скажіть фразу, знову тричі намалюйте коло над ємністю з водою та нанесіть воском вдруге. У вас повинні утворитися дві краплі. Якщо краплі стикнуться між собою, то в наступному році ви зустрінете свою любов .

Ворожіння на фінансовий достаток

Приготуйте аркуш паперу, ручку, тарілочку і свічку. Дочекайтеся півночі і починайте ритуал. Напишіть на папірці конкретну суму, яку ви хочете отримати. Якщо потрібен одноразовий додатковий дохід для певної справи, то вкажіть просто цифру. Якщо ж ви бажаєте мати якийсь стабільний щомісячний заробіток, то вкажіть кількість прибутку і період. Наприклад: 40 000 рублів щомісяця. Запаліть листок від полум'я свічки і покладіть на тарілочку. Якщо папірець прогорить повністю, то ваше бажання збудеться.

Не потрібно турбуватися, якщо щось піде не так, як ви планували. адже наші думки матеріальні , І ситуація може змінитися в будь-який момент. Якщо ви будете вірити тільки в хороше, то все обов'язково збудеться. Мрійте про великого, рухайтеся у напрямку до мети

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online