Розклад на вагітність "МАЙБУТНЯ МАМА"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Розклад на вагітність «Майбутня мама»

Розклад на вагітність «Майбутня мама».

Зазвичай в період вагітності майбутня мама на стільки поглинена процесом розвитку і формування того, що в медицині називають «плід», що створюється враження, що ці 9 місяців - це все життя. Що головне - виносити вагітність і народити здорового малюка.

А далі вже все піде само собою. Ще так неймовірно далеко до того моменту, коли мама задумається про те, що щось потрібно було робити по іншому, виховувати якісь інші риси характеру у своєї майбутньої дитини.

Цей розклад дозволяє задуматися про виховання майбутньої дитини. І не тільки дитини. Дитина теж буде виховувати Вас. Цей розклад навіть не стільки про вагітність, скільки про те, що Ви можете дати йому, від чого його потрібно буде вберегти. Прийнято говорити про вагітність як про мало не єдиному радісну подію, яке тільки можливо в житті жінки.

Такі радісні картинки, щаслива майбутня мама, ніжно-дбайливо-люблячий-все-капризи-виконуючий тато. Все таке мімішное, крихітні носочки і платтячка, рожеві листівочки ... ...

Створюється таке враження, що вагітність завжди закінчується народженням якоїсь мімішной дрібнички, яка або ніколи не виросте, благополучно пройшовши всі важкі перехідні віки, в тому числі і підлітковий. Прочитавши приклад тлумачення цього розкладу ви побачите, що на жаль далеко не завжди все буває так безхмарно.

Ворожіння на картах Таро, або на картах Ленорман, на гральних картах, або на рунах як завжди, заздалегідь попередить про можливі проблеми, і підкаже як найкраще з ними впоратися.

Головне - знайти відповідний розклад, і хорошу ворожку))

Схема розкладу на вагітність «Майбутня мама». Схема розкладу на вагітність «Майбутня мама»

Приклад тлумачення розкладу

  1. Ваш минулий досвід, який може допомогти Вам. (5 Мечів)

Судячи по цій карті у майбутньої мами достатньо досвіду погоні за помилковими цілями і руху в неправильному напрямку. Їй потрібно усвідомити весь цей свій досвід і звернути його на благо собі і своїй дитині.

  1. Від чого Вам краще відмовитися. (Помірність)

Від звички плисти за течією, не пручаючись того, що з Вами відбувається. Пристосовуватися до них і нескінченно терпіти те, що Вас не влаштовує.

  1. Ваші якості, які можуть Вам допомогти. (9 Мечів)

У поєднанні з іншими картами розкладу я б сказала, що це вміння стійко переносити позбавлення і страждання.

  1. Ваші якості, які будуть створювати проблеми. (6 Мечів)

Очевидно, що це бажання збігати від проблем. І в фізичному і в емоційному плані.

  1. Чому навчатиме Вас Ваша дитина. (Зірка)

З огляду на, що сам по собі розклад не дуже надихає, я б сказала, що дитина буде вчити не сподіватися на те, що все само собою налагодиться-розсмокчеться. На це вказують також карти в поз 2 і 4.

  1. Що Ви повинні йому дати. (5 Пентакль)

У цій карти є таке значення - Чи не пройди повз вікна храму. Тобто навіть в тих нелегких життєвих обставинах, в яких, судячи з цього розкладу, Вам доведеться ростити і виховувати свою дитину Ви повинні дати йому притулок і захист від бур і негод зовнішнього світу. У цій карти є таке значення - Чи не пройди повз вікна храму

У загальному і цілому з цього розкладу можна сказати, що клієнтка ще не готова до материнства морально, а швидше за все і матеріально. Я нічого не знаю про цю жінку, крім того, що вона молода і не перебуває в шлюбі.

У чому взагалі полягає цінність ворожіння на картах, в тому числі на картах Таро - в можливості знати якісь важливі, доленосні речі заздалегідь. На тому етапі, коли подія ще тільки-тільки формується. Коли не всі точки неповернення на цьому шляху пройдено.

В даному випадку вагітність вже є. Цього не можна змінити. Тобто одна з точок неповернення вже пройдена. Хоча на цьому етапі (в залежності від терміну вагітності) ще можна зробити аборт.

*** І не треба кидатися тапками, і говорити що це гріх. Тільки сама жінка може вирішувати - виношувати їй цю дитину чи ні. Чи хоче вона його Ростов-пестити-плекати. Чи є у неї на це не тільки бажання, але і ресурси. Давайте будемо реалістами, і віддамо собі звіт в тому, що дитина - це вже НАЗАВЖДИ. Скільки б йому не було років.

І якщо жінка вибирає виносити і народити цю дитину - то у неї ще є час скорегувати (хоч в якійсь мірі) цей не дуже райдужне розклад. Це добре ГОВОРИТИ красивими словами про «щастя» в злиднях та не в образі, про «несенні свого хреста» з любов'ю і про інших різних «високих» поняттях і сенсах.

АЛЕ, якщо спуститися з емпіреїв на землю-матінку, то всі ці «красивості» втрачають свою картинно-листівкову привабливість. І це «крестоностнічесво» довжиною в життя, кожен день якої наповнений тривогою і страхом за те, чим завтра годувати цю дитину і себе, на що купити йому одяг, як втішити його, коли він прийде додому в сльозах, тому що над ним сміються і знущаються однолітки за те, що у нього тільки старенький кнопковий телефон, немає крутого плеєра, що не брендовий одяг ???

Зараз у моєї клієнтки ще є час обдумати ці питання і знайти рішення. А так же використовувати карти Таро, або Ленорман, або руни для корекції ситуації.

Хто вважає такий підхід до справи, особливо коли мова йде про вагітність і про дітей, гріхом - ваше право. Ось тільки якщо ви підете в відокремлене тихе місце, де ніхто вас не побачить і не почує, і не осудить, ви залишитеся на якийсь час наодинці з собою, приміряйте таку ситуацію на себе. Відчуйте цю безвихідь, спробуйте «прожити» так не 5 і не 10 хвилин, і навіть не день і не місяць, А 15 років, 20 років. Де кожен день ви продовжуєте нести цей «хрест» ні НЕ секунду не перестаючи відчувати його тяжкість, і чітко розуміючи, що це до кінця вашого життя ...

І знай ви, що у вас є можливість щось виправити. Скористалися б ви цією можливістю? Або вирішили б нічого не робити, і зробити цей «мученицький подвиг» довжиною в життя. Зауважте - в ВАШУ Життя, а не в чиюсь абстрактну життя. Тільки чесно, як на духу, перед самим собою. Вас ніхто за це не засудить.

У мене виникло таке відчуття, що або з фізичною, або з психічним здоров'ям у цього майбутнього дитини не все в порядку. Я б зробила додатковий розклад на психічне і фізичне здоров'я дитини. Чи все там в порядку? І якби розклад показав, що немає, то ще один розклад - чи можна ці порушення розвитку якимось чином виправити (в першу чергу - чи можна це виправити методами офіційно прийнятої медицини, і вже тільки потім іншими методами), щоб дитина народилася більш -менш здоровим.

На мою пропозицію зробити додаткові розклади, клієнтка сказала, що пройде обстеження, і якщо з'ясуються якісь серйозні відхилення, ми подивимося на ситуацію ще раз уже маючи медичний діагноз і прогноз.

***

Буду вдячна, якщо ви поділитеся цією статтею в соц.сетях. Вам не обтяжливо, а мені приємно))

Після того, як ви ввели свій ел.адресу в форму підписки, вам повинно прийти лист для підтвердження вашого наміри отримувати мою розсилку. Зазвичай це відбувається протягом 1-2 хвилин. Якщо цього не відбулося - перевірте, будь ласка вашу папку «Спам». Іноді листи з новими для вашого ящика адресами потрапляють в цю папку.

З питань запису на консультацію і навчання звертайтеся через

  • форму зворотного зв'язку на цій сторінці ,
  • дзвоніть мені в Скайп, або
  • напишіть своє питання в чат (в правому нижньому кутку сторінок

З повагою до ваших поглядів і вашим цінностям,
Наталія Ваммас.

Скористалися б ви цією можливістю?
Чи все там в порядку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online