Мінімальний внесок по іпотеці в 2017 році

  1. Який мінімальний початковий внесок у 2017 році
  2. Збільшить шанси на покупку квартири
  3. Допоможе знизити процентну ставку
  4. Величини перших внесків в банках
  5. ВТБ 24
  6. Альфа Банк
  7. Газпромбанк
  8. відкриття
  9. Сбербанк
  10. Проекти з мінімальним початковим внеском
  11. державна субсидія
  12. Допомога молодим сім'ям
  13. Материнський капітал
  14. Військова іпотека
  15. висновок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Бажаючим оформити іпотечний кредит, досить важливо знати, який мінімальний початковий внесок по іпотеці потрібно внести, і на що це може вплинути.

Який мінімальний початковий внесок у 2017 році

Іноді, щоб зібрати мінімальний внесок, буде потрібно кілька років, якщо платоспроможність громадянина обмежена. Якщо квартира потрібна терміново, люди шукають іпотеку з невеликими вимогами щодо внеску.

Збільшить шанси на покупку квартири

У пошуку іпотеки з мінімальним початковим внеском, буде потрібно вивчити пропозиції різних кредиторів, і порівняти інші їх параметри. Розмір першого внеску - це не єдиний критерій відбору. Позичальнику важливо, на яку суму він може розраховувати, на скільки укласти договір, скільки складе переплата. Також у кожного кредитора є додаткові умови, наприклад, страхування життя, титулу, знижки для зарплатних клієнтів, надбавки за відсутність офіційного підтвердження доходу і т.п.

Зазвичай, перший внесок в банках становить 15-25%, але деякі підвищують мінімальну вимогу і до 30%.

Мінімальний внесок по іпотеці, який можна зустріти у кредиторів в 2017 році - 10%. Такі критерії важливі для осіб, які не мають великих коштів, але бажають придбати квартиру вже сьогодні.

Допоможе знизити процентну ставку

Мінусом при виборі іпотеки з маленьким внеском у 2017 році виступає підвищення процентної ставки. У деяких установ це заявлено безпосередньо в умовах, наприклад:

  • при внеску 10-20% ставка призначається в розмірі 12%;
  • при 20-50% - 11,5%;
  • понад 50% - 11%.
Бажаючим оформити іпотечний кредит, досить важливо знати, який мінімальний початковий внесок по іпотеці потрібно внести, і на що це може вплинути

Кожен випадок розрахунку мінімального внеску по іпотеці буде індивідуальним для різних позичальників

У багатьох таке пояснення відсутня, але даний фактор враховується при розрахунку процентної ставки для конкретного клієнта.

Іноді банки оформляють в іпотеку з мінімальним початковим внеском квартири з первинного ринку. Це пояснюється меншими ризиками, особливо, якщо квартира придбана у забудовника, акредитованого в даній установі.

Величини перших внесків в банках

Іпотека з мінімальним початковим внеском в 2017 році на нерухомість з вторинного ринку пропонується переважно великими установами, готовими враховувати потреби своїх клієнтів.

ВТБ 24

за умовами іпотеки ВТБ дає можливість клієнтам внести від 10%. Взяти можна від 600 тис. Під 11,75% (зарплатних клієнтам пропонується зниження на 0,5%) на покупку вторинного житла або квартири в новобудові. Надбавка 1% діє при відсутності поліса комплексного страхування .

Надбавка 1% діє при відсутності поліса комплексного   страхування

Мінімальний початковий внесок за іпотечними програма ВТБ 24

Альфа Банк

Звернулися в Альфа-Банк доведеться заплатити від 15%. Іпотека від 600 тис. Під 10,24% (9,49% - для зарплатних).

Під 10,24% (9,49% - для зарплатних)

Умови іпотеки з початковим внеском за програмою Альфа-Банку Готове житло Умови іпотеки з початковим внеском за програмою Альфа-Банку Готове житло   Житло, що будується в іпотеку Альфа-Банку Житло, що будується в іпотеку Альфа-Банку

Газпромбанк

за іпотеці Газпромбака - це той же внесок, що і в ВТБ 24 - від 10%. Іпотека від 0,5 млн. Рублів під 10% (-0,5% для осіб, які співпрацюють за зарплатним проектом). підвищення процентної ставки на 1% при неможливості надати офіційну довідку про дохід.

відкриття

Відкриття видає іпотеку з першим внеском від 15% (від 10% - для зарплатних клієнтів, від 20% - при відсутності ПДФО-2). Можна отримати від 0,5 млн. Рублів під 10,5% (-0,5% для громадян, які отримують зарплату в банку). Підвищення ставки на 2%, якщо немає поліса на життя і аналогічно - страховки титулу, на 1% - для ІП, на 0,5% - прі не бажанні підтверджувати дохід.

Сбербанк

Мінімальний початковий внесок по іпотеці в Ощадбанку на придбання квартири від власника або в новобудові становить 15%. Але якщо позичальник не готовий підтвердити рівень своєї платоспроможності офіційними документами, для нього внесок не може становити менше 50%. Внесок на іпотеку в Ощадбанку на будівництво або покупку приватного будинку дозволений від 25%.

Внесок на іпотеку в Ощадбанку на будівництво або покупку приватного будинку дозволений від 25%

Скористайтеся іпотечним калькулятором, щоб порахувати, як зменшиться відсоткова ставка при збільшенні першого внеску

Ще пару років тому Сбербанк розраховував відсоток по іпотеці, виходячи з величини першого внеску і тривалості кредитування. Кращі умови пропонувалися при внесенні від 50% на термін до 10 років. У 2017 році значно Сбербанк знизив відсотки по іпотеці. Сьогодні придбати квартиру можна за єдиною ставкою 9,5%. Надбавки і знижки пропонуються при таких обставинах:

  • + 0,5%, якщо позичальник отримує в Ощадбанку зарплату;
  • + 1%, якщо він не готовий укласти договір страхування життя;
  • -0,1% - при електронному оформленні угоди.

Мінімальний внесок по іпотеці в Ощадбанку в 15% пропонується і за окремими напрямами у 2017 році: Молода сім'я , Іпотека з материнським капіталом . Для першої програми нижче відсотки - від 8,9%.

Проекти з мінімальним початковим внеском

Мінімальний перший внесок по іпотеці деякі організації пропонують за спеціальними програмами для ряду соціальних груп або в рамках державної підтримки в 2017 році.

державна субсидія

Державна субсидія, якщо наявне житло не відповідає мінімальним стандартам, знаходиться в старому будинку і т.п. З субсидії можна заплатити перший внесок.

Допомога молодим сім'ям

Для молодих сімей, вік подружжя при цьому не повинен бути більше 35 років.

Для молодих сімей, вік подружжя при цьому не повинен бути більше 35 років

Скористайтеся державною підтримкою для оформлення іпотеки з комфортними умовами, мінімальним початковим внеском і прийнятними платежами в 2017 році

Материнський капітал

При наявності сертифіката на капітал матері, кошти можна направити на сплату першого внеску. В цьому випадку позичальникам не потрібно і зовсім платити його з власних коштів і можна отримати більш вигідні умови.

Військова іпотека

Військові, які є учасниками НІС, накопичивши необхідну суму з перераховуються на їх рахунок внесків, можуть виплатити початковий внесок, а решта надходження йдуть на оплату іпотеки.

В яких випадках навіть мінімальний початковий внесок буде не потрібен? Розповідає експерт в наступному відео:

висновок

Який мінімальний внесок по іпотеці вигідніший, варто розраховувати сукупно з іншими умовами кредитора. На сьогодні первинний внесок в 10% пропонують декілька банків, але переплата по ним трохи вище, ніж у інших установ. Скоротити розмір внеску можуть окремі категорії позичальників, для яких розроблені спеціальні програми.

В яких випадках навіть мінімальний початковий внесок буде не потрібен?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online