Як взяти іпотеку без початкового внеску в Ощадбанку

  1. Іпотека без первісного внеску в Ощадбанку
  2. Умови рефінансування наявного кредиту в Ощадбанку
  3. Рефінансування іпотечного кредиту в Ощадбанку - що потрібно знати
  4. Хто може скористатися рефінансуванням в Ощадбанку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Купівля квартири на кошти іпотечного кредитування стає часом єдиною можливістю обзавестися власними квадратними метрами. Більше 60% росіян звертаються за підтримкою до Ощадбанку Росії і майже половину числа потенційних позичальників цікавить питання про те, як оформити іпотеку без першого внеску в Ощадбанку. Як складається ситуація на сучасному фінансовому та кредитному ринку на увазі нинішніх умов економіки країни?

Іпотека без первісного внеску в Ощадбанку

Видача позик на покупку житла в 100% розмірі після минулого фінансової кризи наблизилася до нуля. Сьогодні отримати позитивне рішення по іпотечному кредиту можна, направивши кошти субсидування або Держ. сертифікатів (у тому числі мат. капіталу ) В якості першого внеску. У більшості ж випадків, банк розглядає кожен окремий випадок індивідуально і вимагає від 15% власних накопичених коштів.

Умови рефінансування наявного кредиту в Ощадбанку

Популярним фінансовим продуктом, який пропонує Сбербанк, є рефінансування. Це можливість перевести кредит в Ощадбанку для оплати наявного кредиту в іншому банку на більш вигідних для позичальника умовах. Початкового внеску при рефінансуванні немає, а отримати гроші можна виключно в національній валюті. Відсоткова ставка сьогодні становить 12-13%, терміном до 30-ти років. Рефінансування стає актуальним для тих, хто брав позику на тривалий термін і під менш вигідний відсоток. При цьому потрібно враховувати, що банк, в якому спочатку був оформлений кредит, може не дозволити операцію. Сума при цьому не може бути більше 80% від вартості нерухомості, яка буде визначена на момент переоформлення поточного кредитного договору. При цьому, початкова вартість житла в розрахунок братися не буде.

Рефінансування іпотечного кредиту в Ощадбанку - що потрібно знати

1. Об'єкт нерухомості за умовами угоди перейде в заставу банку, поки борг повністю не буде погашений.

2. Квартира (будинок) підлягає обов'язковому страхуванню на повний період дії договору.

3. Відсутність комісії щодо нового договору.

Потрібно також враховувати, що переоформлення застави від однієї фінансової організації до іншої зажадає від позичальника сил і часу на збір документів, а також певних фінансових витрат. Також існують ризики штрафів і комісій за дострокове погашення позики в первісному банку. При переоформленні позичальникові потрібно заплатити за нову оцінку нерухомості, оплатити послуги нотаріальної контори, а також понести витрати на новий договір страхування.

Хто може скористатися рефінансуванням в Ощадбанку

Особливі умови чекають тих, хто отримує зарплату в Ощадбанку. Вік потенційного позичальника - від 21-го року до 55-ти років (для жінок) і до 60-ти років (для чоловіків) на момент закінчення дії договору. Клієнту належить надати в банк:

- паспорт;

- підтвердження доходів (2-ПДФО або за формою банку);

- копію трудової книжки (в разі, якщо вона була загублена, вам необхідно в терміновому порядку її відновити. Про те, як це зробити дивіться тут: law5.ru ), Завіреної у відділі кадрів зі стажем на останньому місці роботи не менше 6-12 місяців.

У позичальника буде право на дострокове погашення повної заборгованості по іпотеці, без штрафів і прихованих комісій.

Як складається ситуація на сучасному фінансовому та кредитному ринку на увазі нинішніх умов економіки країни?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online