У Дніпрі різко підвищать вартість оренди землі під МАФи

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Не пізніше літа в Дніпрі буде підвищена вартість оренди землі для встановлення малих архітектурних форм (МАФів) і тимчасових споруд. Про це повідомив начальник інспекції з благоустрою Дніпровського міської ради Руслан Мороз. Таким чином міська влада планує знизити кількість різних кіосків, перш за все, в центральній частині міста.

Таким чином міська влада планує знизити кількість різних кіосків, перш за все, в центральній частині міста

-Зараз тарифна сітка оренди землі досить широка - від 5 грн. за 1 кв.м. на околиці і до 150 грн. в центрі, - пояснив Руслан Мороз. - Не пізніше літа планується підвищити цей тариф в 5-10 разів.
Він також зазначив, що протягом 2016-2017 року в Дніпрі зносили близько 600 кіосків на рік. Щоб встановити МАФ законно, слід отримати в ГоловАПУ паспорт прив'язки. Навіть установка невеликого кіоску повинна відповідати будівельним нормам. Він повинен розташовуватися не ближче 5 м. До проїжджої частини і 20 м. До житлового будинку. Зараз розробляється типовий проект кіосків, на ті, які не відповідатимуть цим проектом, дозвіл видаватися не буде.
Демонтаж проводиться головним чином за скаргами жителів міста. Інспекція подає їх на розгляд міськвиконкому і тільки після прийняття ним відповідного рішення, проводиться демонтаж. Попередньо на кіоску вивішується звернення до власника з проханням надати дозвіл на установку цього кіоску.
-Щоб поскаржитися або повідомити про незаконній установці кіоску, жителі міста можуть подзвонити на гарячу лінію (тел .: 732-12-12), а краще подати скаргу в письмовому вигляді і передати в приймальню міськради, розташовану на першому поверсі, - зазначив Руслан Мороз .

Мітки: аренда землі , МАФи

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online